mišrainės

Gurmanai tikina: pienių šaltibarščiai - skaniausi  (18)
2016 m. gegužės 17 d. 12:50
Kai pievose pražysta ir suspinduliuoja pienės, laikas „skaniems“ bei netikėtiems atradimams ir virtuvėje. Pienė laikoma vienu naudingiausių augalų žmogaus...
A. Užkalnis. Lietuviški papročiai: užsieniečių garbinimas  (342)
2016 m. gegužės 13 d. 17:32
Jūs galite netikėti, bet gavau retą užduotį (taip taip, „zadaniją“) – atėjus vasarai, kalbėsimės nebe apie Rusiją ir jos kinematografą, ir ne apie...
Augalai, kurie pasaldins gyvenimą: kurie yra sveikiausi  (1)
2016 m. gegužės 3 d. 15:16
Cukraus nevartoti šiais laikais yra sudėtinga, nes jo dedama į daugelį maisto produktų....
A. Užkalnis. Pirmyn į kovą su kainomis: 17 tiesų, kaip turi būti  (1027)
2016 m. gegužės 3 d. 10:42
Prieš kiekvienus rinkimus, atrodo, juose dalyvaujančius ir savo kandidatūras...
Kaip prekybos centre greitai apsipirkti ir nesusinervinti  (67)
2016 m. balandžio 23 d. 19:38
Laiką skaičiuojantiems prekybos centrų „Iki“ pirkėjams jau aštuonerius metus...
„Žaidimų naujienos“: balandžio mėnesio žaidimų apžvalga
2016 m. balandžio 5 d. 12:22
Nustūmę į šalį margučius ir visas Velykines mišraines, galime grįžti prie savo mėgstamo užsiėmimo – geiminimo. Pavasaris kaip visada nors ir nėra...
5 patarimai, kad po Velykų jaustumėtės gerai
2016 m. kovo 28 d. 00:00
Dažnai Velykos neįsivaizduojamos be riebiu maistu ir alkoholiniais gėrimais nukrauto stalo, prie kurio praleidžiama didžioji šventės dalis: vieną margutį...
Specialistai perspėja: kaip reikia DETOKSIKUOTI ORGANIZMĄ jau pirmą dieną po Velykų  (6)
2016 m. kovo 28 d. 00:00
Dažnai Velykos neįsivaizduojamos be riebiu maistu ir gėrimais nukrauto stalo, prie kurio...
Ką daryti, kad po Velykų jaustumėtės gerai  (1)
2016 m. kovo 27 d. 00:00
Dažnai Velykos neįsivaizduojamos be riebiu maistu ir alkoholiniais gėrimais nukrauto...
Kristina Brazauskienė: „Aš dabar suprantu, kokia didelė vertybė yra vyras“  (9)
2016 m. kovo 25 d. 12:59
Artėjančių Šv. Velykų proga šį vakarą LNK „KK2 Penktadienio“ studijoje svečiai diskutuos apie tai, kokius patiekalus jie ruošia bei pamalonina...
K. Brazauskienė Velykų neįsivaizduoja be baltos mišrainės ir karpio drebučiuose  (25)
2016 m. kovo 25 d. 09:27
Artėjančių Šv. Velykų proga šį vakarą 19.30 val. per LNK „KK2 Penktadienio“ studijoje svečiai diskutuos apie tai, kokius patiekalus jie ruošia bei...
Be ko neįsivaizduojama lietuviška Velykų šventė  (11)
2016 m. kovo 24 d. 17:03
Iki Velykų liko tik kelios dienos ir lietuviai jau pradėjo rūpintis, ką patieks ant...
Giminės iš kaimo sugadino vestuvių šventę  (347)
2016 m. kovo 22 d. 16:15
Papasakosiu nuo pat pradžių, kad būtų aišku. Esu kilusi iš visiškų kaimiečių...
Gėlių aromatas lėkštėje: vienos tik puošia, kitos ir gardina  (1)
2016 m. kovo 13 d. 00:00
Valgomos gėlės prieš kelerius metus tapo geriausių Prancūzijos, Ispanijos ir Anglijos...
Pavasariški sumuštinukai  (5)
2016 m. kovo 12 d. 00:00
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“ . Kviečiame dalyvauti ir jus!
V. Landsbergis: nesipriešinti „ekskremlentams“ yra nusikaltimas žmonijai  (1553)
2016 m. vasario 16 d. 15:07
Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas, konservatorių patriarchas profesorius Vytautas Landsbergis perspėja dėl išorinių grėsmių - Rusijos...
Netinkamai ruošiant net ir sveiką patiekalą galima sugadinti
2016 m. vasario 14 d. 00:09
Atrodo, kada, jei ne per šventes, galime sau leisti nuodėmę pasmaguriauti. Tik ar...
Kur šiukštu nekelti kojos: įvardijo virusų veisyklas  (70)
2016 m. vasario 11 d. 14:36
Prigrūstas autobusas, kurio vairuotojas čiaudi ir šnypščia nosį, negaluojanti...
Išknebinėjo turguose pardavinėjamas salotas  (50)
2016 m. vasario 6 d. 16:38
Kaune veikia 14 įteisintų turgaviečių, kuriose prekiaujama salotomis. Žiemą ant...
Augalai, kurie pasaldins gyvenimą 3 dalis
2016 m. vasario 5 d. 14:25
Šį mėnesį pasakojome apie augalus, kurie naudojami kaip natūralūs saldikliai arba iš kurių gaminamas cukrus. Juos – cukrinius runkelius, cukranendres ar...
Astrologės Palmiros prognozės Lietuvai: buvimas geraširdžiais krikščionimis atsisuks prieš mus  (28)
2016 m. vasario 4 d. 00:00
Nors jau prieš mėnesį sutikome ugninės beždžionės metus, pagal kinų kalendorių naujieji metai prasidės vasario 8-ąją. Todėl skirtingų sričių...
Kas iš tiesų įvyko tragiškai pasibaigusios apklausos Alytaus policijoje metu  (188)
2016 m. sausio 16 d. 22:26
Alytaus policijos komisariato tyrėjos Birutės Kazlauskienės kabinete tebėra pribirusio...
J. Morkūnas: po to, kai mane išdūrė partneris, nepriėmiau į darbą nė vieno vyro  (86)
2016 m. sausio 8 d. 00:00
Kalėdinis laikotarpis renginių organizavimo agentūros „Pirmoji kava“ vadovui...
Kaip teisingai plauti daržoves, kad nesusirgtume  (1)
2016 m. sausio 2 d. 00:00
Nacionalinio maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto specialistai atliko...
Įžymybių receptai po vakarėlio: sultinys, vaisiai ir noras nubausti visas močiutes  (43)
2016 m. sausio 1 d. 21:05
Lietuvos garsenybės pasidalijo patarimais, kaip kuo greičiau atgauti jėgas po vakarėlių. Anot jų, kai kurie griebiasi vandens, kiti ragina išsivirti sultinio,...
Tada ir dabar. Žydrieji žiburėliai, du filmai ir slapta pramoga ilgai neužmigusiems  (649)
2015 m. gruodžio 31 d. 17:13
Kalnai baltos mišrainės ar vadinamojo vinegreto – raudonosios su smulkiai pjaustytais burokėliais. Pora mandarinų, kurių prieš Naujuosius metus atsirasdavo...
Kodėl niekada nešvęsčiau Naujųjų metų naktiniame klube  (11)
2015 m. gruodžio 31 d. 15:54
Nauji metai – daug žadantys ir keičiantys. Turbūt kiekvienas iš mūsų svajojame...
Vietoj baltos mišrainės: bulvių mišrainė  (8)
2015 m. gruodžio 31 d. 08:44
Mišrainei reikia vos kelių ingredientų, todėl jei pritrūkote kokio produkto baltai...
Pavydą keliančios žvaigždiškos atostogos: vieni mėgaujasi saule, kiti - sniegu  (1)
2015 m. gruodžio 30 d. 05:29
Kol mes vis dar virškiname silkutę pataluose bei riebias mišraines ir planuojame, kur...