Mielės


Labai pelningas verslo planas, kurio dalis esate ir jūs: antkainiai siekia šimtus procentų  (314)
2017 m. liepos 21 d. 05:30
Kiek jūsų vaistinėlėje šiuo metu yra maisto papild ų bei vitamin ų? Kai kurie parlamentarai skaičiuoja, kad apie 60 proc. vaistų „krepšelio“ sudaro...
Mielinis aguonų vyniotinis
2017 m. liepos 19 d. 00:00
Šiuo saldžiu vyniotiniu džiaugsis visa šeima – jis ypač skanus su pienu!
Pelėsis: kada organizmo draugas, o kada – labai pavojingas priešas  (34)
2017 m. liepos 5 d. 07:00
Pastaruoju metu vis dažniau girdime įspėjimų, kokį didelį pavojų žmogaus sveikatai...
Beždžionių duona
2017 m. liepos 3 d. 00:15
Smagus pavadinimas, kitaip sakant cinamoninių bandelių pyragas, o šios tikrai...
Grilio meistrė: mėsainiai ant grilio – patys skaniausi! RECEPTAI
2017 m. liepos 1 d. 00:15
Įsibėgėjus vasarai vis dažniau maistą gaminame lauke. Kepti ant grilio tapo...
Gera žinia mėgstantiems lietuviškus vaisius ir uogas: įvertino atšilimo poveikį  (9)
2017 m. birželio 23 d. 10:24
Klimato kaita – viena aktualiausių ir plačiausiai aptarinėjamų globalių pasaulio problemų. Matematiniai modeliai, pateikti penktojoje Tarpvyriausybinės...
Lietuvoje planuoja mikroorganizmų saugyklą: talpins bakterijas, virusus ir kitus  (44)
2017 m. birželio 21 d. 18:42
Lietuvos mikrobiologų draugijos nariai nusprendė sukurti Nacionalinę mikroorganizmų...
Ištyrė juodos duonos sudėtį: žmonės nepastebi didžiausios blogybės  (200)
2017 m. gegužės 4 d. 15:47
Juoda duona yra kasdienis dažno lietuvio valgomas produktas. Ji pirmiausia šauna į...
Purios bulvinės bandelės  (4)
2017 m. balandžio 28 d. 00:15
Labai purios bandelės, ir ilgai išlieka minkštos.
Stori blynai be mielių, bet su paslaptimi  (11)
2017 m. balandžio 22 d. 00:00
Kaip mes dažniausiai kepame storus, minkštus blynus? Žinoma, naudodami mieles arba sodą. Dar yra variantas su kefyru. Tačiau visi šie būdai nublanksta prieš...
Trys velykinių pyragų receptai  (1)
2017 m. balandžio 15 d. 00:02
Velykos – nuostabi, pavasariška ir visos šeimos mėgstama šventė, kai stalas lūžta nuo įvairiaspalvių patiekalų gausos. Visose kultūrose Velykų proga...
Idėja šventėms: trijų desertų receptai
2017 m. balandžio 12 d. 21:33
Velykinį stalą puošia ne tik kruopščiai apgalvotos dekoracijos. Kiekviena šeimininkė...
Velykų boba, kurios receptui - daugiau nei 200 metų  (8)
2017 m. balandžio 9 d. 00:15
Kitą savaitgalį švęsime Velykas , tačiau nedaugelis žino šios šventės pavadinimo...
Sodinimo vietos paruošimas ir priežiūra – taisyklės, kurias turi išmokti visi daržininkai  (7)
2017 m. balandžio 4 d. 13:10
Tinkamai paruošta dirva – labai svarbi augalo augimui ir derėjimui. Sodinimo vieta...
Jei tinkamai neprižiūrėsite liežuvio, laukia nemalonios pasekmės  (20)
2017 m. kovo 24 d. 11:03
Kaskart po valgio išsivalote dantis, prieš miegą reguliariai išsivalote tarpdančius tarpdančių siūlu. Tačiau jei kasdien neskiriate kelių minučių liežuvio...
Česnakinės bandelės
2017 m. kovo 20 d. 00:00
Bandelės mano virtuvėje karaliavo seniai, o ypač mielinės tešlos . Ta proga, kad šiandien gaminau čili troškinį, tad vietoje pirktinio prancūziško...
Veganiška pica – ją pasigaminti galite ir jūs
2017 m. kovo 13 d. 00:15
Duris atvėrusi vienintelė Baltijos šalyse veganiška picerija žada nustebinti klientus,...
Norėjo palengvinti gyvenimą kaliniams, bet žaibiška pareigūnų reakcija sužlugdė tokią gerumo akciją  (19)
2017 m. kovo 6 d. 17:42
Vos perduotas siuntinys kaliniui kaip mat atsidūrė prižiūrėtojų rankose, o kurjeris...
Pavasariniai šiltnamio paruošiamieji darbai  (1)
2017 m. kovo 4 d. 00:00
Nuosavame šiltnamyje išaugintos daržovės džiugina savo skoniu, ryškiomis spalvomis...
Eksperimentas: ištyrė lietuvių taip mėgstamos giros sudėtį ir nemaloniai nustebo  (215)
2017 m. kovo 2 d. 13:13
Geri vyrai gerą girą geroj girioj gėrė. Tik ar tikrai ta gira buvo tokia jau gera? Sulaukę didžiulio skaitytojų susidomėjimo sūreliais , tęsiame produktų...
Žolininkės patarimai Gavėniai: kaip išsigremžti trejų metų cepelinus iš žarnyno  (127)
2017 m. kovo 1 d. 06:30
2015 metais žolininkystei atsitiko nuostabus dalykas – kietis, kaip augalas, gavo Nobelio premiją! To ligi šiolei nėr buvę – šiai premijai būdavo teikiamos...
Mieliniai grikių blynai
2017 m. vasario 28 d. 09:24
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias Užgavėnių patiekalas“ . Dėkojame...
Bučinių magija: kas vyksta susilietus lūpoms?  (65)
2017 m. vasario 22 d. 21:50
Bučiniai gali būti visokie: mieli, kupini meilės, stiprūs ir aistringi. Vis tik ar...
Bandelės su lašinukais  (2)
2017 m. vasario 22 d. 00:15
Jau ne kartą gamintos bandelės , kurios retai kada sulaukia rytojaus. Pirmą kartą jas...
Į ką derėtų atkreipti dėmesį perkant miltinius produktus  (1)
2017 m. vasario 20 d. 10:30
Nors, pirkdami sausain ių pakelį žmonės neretai sakosi suvalgysiantys vos kelis sausainius, dažniausiai nutinka kitaip, ir tai naudinga maisto pramonei, LRT...
Močiutės blynų receptas: skaniau nebūna  (32)
2017 m. vasario 19 d. 01:00
Šis receptas Jums pravers ne tik per Užgavėnes, tačiau pradžiugins šeimą ir bet kurią dieną.
Tobulos amerikietiškos spurgos. VIDEO pamoka
2017 m. vasario 18 d. 00:15
Tobulų, minkštų amerikietiškų spurgų receptas + VIDEO.
Beveik kiekviena tai patyrė: kaip išvengti varginančios infekcijos?  (14)
2017 m. vasario 9 d. 06:30
Ko gero galima teigti, kad kiekviena moteris bent kartą gyvenime yra patyrusi nemalonius...
Pavakario bandelės su kopūstais
2017 m. vasario 3 d. 00:15
Kažkada kažkur paragavau bandelių su kopūstais ir jas pamilau. Kai jas iškepiau namie...