malta mėsa

Visa tiesa apie kiaulieną: kokią dalį rinktis maksimaliam rezultatui virtuvėje  (9)
2016 m. gegužės 11 d. 20:28
Kiauliena yra mėgstamiausia lietuvio valgoma mėsa, suvartojamu kiekiu žymiai lenkianti vištieną, jautieną ir kitą mėsą. Tiesa, apie kiaulieną, jos vartojimo...
Patarimai norintiems atostogų už 200 eurų: šito kelionių organizatoriai nepasakoja  (229)
2016 m. gegužės 4 d. 15:48
Turkijos Šventąja vadinamoje Alanijoje gyvenantys lietuviai šį rojaus kampelį tikina pamilę iš pirmo žvilgsnio – nuostabi gamta, nuoširdūs žmonės ir...
Kepti suktinukai užkandžiams  (3)
2016 m. balandžio 15 d. 11:00
Šie suktinukai – tikra pirmoji pagalba, kai reikia labai greitai suruošti ką nors...
Velykinis vyniotinis
2016 m. kovo 26 d. 00:00
Ir skanus užkandis, ir stalo puošmena.
Velykoms - netikras zuikis. 2 receptai
2016 m. kovo 24 d. 00:15
Netikras zuikis – tai kepinys, kurio pavadinimas ne vienam jaunos kartos atstovui sukelia...
NETIKRAS ZUIKIS – senas patiekalas naujai
2016 m. kovo 23 d. 15:57
Netikras zuikis – tai kepinys, kurio pavadinimas ne vienam jaunos kartos atstovui sukelia nuostabą ir kelia klausimą „kas tai“? Ar jis pagamintos iš...
Naudingi patarimai, kaip iškepti tikrai skanų NETIKRĄ ZUIKĮ  (18)
2016 m. kovo 23 d. 15:51
Netikras zuikis – tai kepinys, kurio pavadinimas ne vienam jaunos kartos atstovui sukelia nuostabą ir kelia klausimą „kas tai“? Ar jis pagamintos iš...
Mėsainis su UMAMI
2016 m. kovo 21 d. 13:17
Umami skonis, taip pat kaip saldumas, rūgštumas, sūrumas ir kartumas, negali būti...
Naujas mėsos pakaitalas Suomijoje – iš avižų, žirnių ir pupelių  (5)
2016 m. kovo 21 d. 10:10
Šiaurietiška virtuvė ne tik sveika ir populiari pasaulyje, bet ir ieškanti naujovių....
Mėsainis su keptomis bulvėmis
2016 m. kovo 19 d. 00:00
Kukuliukai, įdaryti džiovintomis slyvomis  (3)
2016 m. kovo 18 d. 11:12
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“ . Kviečiame dalyvauti ir jus!
Maltos mėsos vyniotinis su sūriu  (3)
2016 m. kovo 12 d. 00:00
Aštrios TEX MEX tortilijos
2016 m. kovo 11 d. 00:00
Vilnietė Giedrė griauna mitus apie pavojų Meksike  (3)
2016 m. kovo 10 d. 10:55
Pasak vilnietės Giedrės, Meksikas – kontrastų miestas. Mergina atvirai papasakojo apie...
MĖSOS KUKULAIČIAI su dangišku siurprizu – originali alternatyva pabodusiems kotletams  (7)
2016 m. kovo 4 d. 16:00
Jei jūs ieškote originalios alternatyvos įprastiems ir galbūt pabodusiems kotletams, siūlome išbandyti maltos mėsos kukulaičius su dangišku siurprizu.
J. Ruolia reabilituoja riebalus, bet įspėja steikų gerbėjus: įsivaizduoju, kuo jiems baigiasi  (118)
2016 m. vasario 28 d. 16:10
Kad blogai sukramtyta mėsa nepūtų žarnyne ir neprišauktų vėžio, Nacionalinio...
MĖSOS PYRAGAS: turbūt sočiausias ir gardžiausias pasaulyje  (11)
2016 m. vasario 18 d. 15:02
Šis mėsos pyragas su pievagrybiais ir kepenėlėmis yra neįtikėtino skonio. Šio...
12 gardžių idėjų NAMINIŲ KOLDŪNŲ įdarui  (1)
2016 m. sausio 26 d. 17:25
Mes esame įpratę koldūnus valgyti su mėsos ar kopūstų, kartais gal bulvių, sūrio ar uogų įdaru, bet atėjo laikas išbandyti šį tą naujo! Norime...
Ryžiais ir faršu įdaryti baklažanai  (5)
2016 m. sausio 2 d. 00:00
Nesugalvotas šauktinio dienoraštis: persikų jogurtas? Tik ne tai  (549)
2015 m. gruodžio 30 d. 05:30
Pusantros savaitės. Tiek laiko skyrė klounų grupę, apsirėdžiusią įvairiausių...
Gaminame patys: kultinės bandelės su kopūstais, mėsa ir grybais  (5)
2015 m. gruodžio 20 d. 13:33
Šį kartą naminio maisto entuziastas Tadas Ustinavičius nusijuosė prijuostę ir...
2 patiekalai, kurie puikiai tinka prie bulvių košės  (1)
2015 m. gruodžio 11 d. 23:22
Na, gal netinka jūrų gėrybės . O visa kita – žuvys , daržovės , mėsa , paukštiena, dešrelės, rūgpienis, spirgučių padažas – puikumėlis!...
Interjero dekoro specialistės patarimai, kaip nebrangiai papuošti stalą per Kalėdas  (4)
2015 m. gruodžio 10 d. 11:08
Šv. Kalėdos – ypatingas metas, kai visa šeima susiburia prie vieno stalo, namuose karaliauja džiaugsmas ir ramybė. Gardžiais kvapais viliojantis ir...
Burnoje tirpstantys kibinai  (45)
2015 m. lapkričio 29 d. 12:46
Mėsos faršas – pirkti ar vengti?  (12)
2015 m. lapkričio 20 d. 16:06
Retas lietuvis savo mitybos racioną gali įsivaizduoti be tradicinių balandėlių,...
Bulvių ir maltos mėsos apkepas  (4)
2015 m. lapkričio 20 d. 13:19