malta mėsa

ATRADIMAS: mėsos ir bulvių kotletai  (7)
2016 m. liepos 24 d. 10:46
Mėsos pyragas „Saulėgrąža“  (2)
2016 m. liepos 13 d. 00:00
Dėkojame Viktorijai už vasariško mėsos pyrago receptą!
Kaip pasigaminti tris kartus gardesnius balandėlius  (27)
2016 m. liepos 11 d. 13:41
Siūlome jums pasigaminti visų taip mėgstamus balandėlius kiek kitaip. Šis receptas yra...
3 skaniausi amerikietiški receptai, patiksiantys kiekvienam lietuviui  (2)
2016 m. liepos 4 d. 10:39
Lygiai prieš 240 metų trylika valstijų Šiaurinėje Amerikoje paskelbė nepriklausomybę...
Dietiniai kotletukai: nežinau, ko juose daugiau – skonio ar naudos
2016 m. liepos 3 d. 00:00
Vasara yra palankiausias metas laikytis dietos. Dabar gausu daržovių ir vaisių. Tačiau...
BALANDĖLIAI kitaip - kepti orkaitėje  (1)
2016 m. liepos 1 d. 01:00
3 neįtikėtinai skanūs receptai JONINIŲ STALUI
2016 m. birželio 23 d. 00:00
Kokios gi Joninės be gausaus vaišių stalo? Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona Juciūtė dalijasi patarimais kaip geriausiai paruošti įprastus Joninių...
Vaišės Joninėms: grilyje kepta jautiena, brokolių salotos ir pyragas su kalakutiena  (4)
2016 m. birželio 17 d. 17:27
Jau kitą savaitę – didžioji vasaros šventė - Joninės. O kokios gi Joninės be...
Patarimai norintiems atostogų už 200 eurų: šito kelionių organizatoriai nepasakoja  (229)
2016 m. gegužės 4 d. 15:48
Turkijos Šventąja vadinamoje Alanijoje gyvenantys lietuviai šį rojaus kampelį tikina...
Kepti suktinukai užkandžiams  (3)
2016 m. balandžio 15 d. 11:00
Šie suktinukai – tikra pirmoji pagalba, kai reikia labai greitai suruošti ką nors...
Velykinis vyniotinis
2016 m. kovo 26 d. 00:00
Ir skanus užkandis, ir stalo puošmena.
Velykoms - netikras zuikis. 2 receptai
2016 m. kovo 24 d. 00:15
Netikras zuikis – tai kepinys, kurio pavadinimas ne vienam jaunos kartos atstovui sukelia nuostabą ir kelia klausimą „kas tai“? Ar jis pagamintos iš...
NETIKRAS ZUIKIS – senas patiekalas naujai
2016 m. kovo 23 d. 15:57
Netikras zuikis – tai kepinys, kurio pavadinimas ne vienam jaunos kartos atstovui sukelia...
Naudingi patarimai, kaip iškepti tikrai skanų NETIKRĄ ZUIKĮ  (18)
2016 m. kovo 23 d. 15:51
Netikras zuikis – tai kepinys, kurio pavadinimas ne vienam jaunos kartos atstovui sukelia...
Mėsainis su UMAMI
2016 m. kovo 21 d. 13:17
Umami skonis, taip pat kaip saldumas, rūgštumas, sūrumas ir kartumas, negali būti...
Naujas mėsos pakaitalas Suomijoje – iš avižų, žirnių ir pupelių  (5)
2016 m. kovo 21 d. 10:10
Šiaurietiška virtuvė ne tik sveika ir populiari pasaulyje, bet ir ieškanti naujovių. Suomių startuolis „Gold Green Foods“ sukūrė mėsos pakaital ą iš...
Mėsainis su keptomis bulvėmis
2016 m. kovo 19 d. 00:00
Kukuliukai, įdaryti džiovintomis slyvomis  (3)
2016 m. kovo 18 d. 11:12
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“ . Kviečiame dalyvauti ir jus!
Maltos mėsos vyniotinis su sūriu  (3)
2016 m. kovo 12 d. 00:00
Aštrios TEX MEX tortilijos
2016 m. kovo 11 d. 00:00
Vilnietė Giedrė griauna mitus apie pavojų Meksike  (3)
2016 m. kovo 10 d. 10:55
Pasak vilnietės Giedrės, Meksikas – kontrastų miestas. Mergina atvirai papasakojo apie mitus ir vyraujančius klaidingus stereotipus apie šį, dažnai labai...
MĖSOS KUKULAIČIAI su dangišku siurprizu – originali alternatyva pabodusiems kotletams  (7)
2016 m. kovo 4 d. 16:00
Jei jūs ieškote originalios alternatyvos įprastiems ir galbūt pabodusiems kotletams,...
J. Ruolia reabilituoja riebalus, bet įspėja steikų gerbėjus: įsivaizduoju, kuo jiems baigiasi  (118)
2016 m. vasario 28 d. 16:10
Kad blogai sukramtyta mėsa nepūtų žarnyne ir neprišauktų vėžio, Nacionalinio...
MĖSOS PYRAGAS: turbūt sočiausias ir gardžiausias pasaulyje  (11)
2016 m. vasario 18 d. 15:02
Šis mėsos pyragas su pievagrybiais ir kepenėlėmis yra neįtikėtino skonio. Šio patiekalo gamyba nėra sudėtinga, tačiau užima šiek tiek laiko. Bet laukti -...
12 gardžių idėjų NAMINIŲ KOLDŪNŲ įdarui  (1)
2016 m. sausio 26 d. 17:25
Mes esame įpratę koldūnus valgyti su mėsos ar kopūstų, kartais gal bulvių, sūrio ar...
Ryžiais ir faršu įdaryti baklažanai  (5)
2016 m. sausio 2 d. 00:00