kumpis


Elektromobilių įkrovimas Klaipėdoje: į žvaigždes – per kančias  (8)
2017 m. birželio 16 d. 15:14
Susigaudyti, kiek Klaipėdoje jau realiai veikia elektromobilių įkrovimo vietų, o juolab kiek jų veiks ateityje, yra gana sudėtinga. Vienas stoteles valdo...
Carinė Rusija: į Peterburgo pamatus suklota dešimtys tūkstančių lavonų  (173)
2017 m. birželio 10 d. 07:00
Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras pristato žymaus rusų istoriko ir rašytojo, Jevgenijaus Anisimovo knygą „Imperatorių Rusija “. Knygoje pateikta...
Naminis tepamas sūrelis
2017 m. gegužės 28 d. 00:15
Mano šeimai labai patinka tepami sūreliai . Radusi internete receptą pagaminau naminio -...
Virtuvės šefas pataria, kaip išsirinkti mėsą kepimui  (5)
2017 m. gegužės 13 d. 00:00
Gerokai užtrukęs pavasaris jau beldžiasi į duris, o kartu su juo – ir naujas lauko...
Grilio sezonas: kaip ant žarijų paruošti skaniausią kepsnį + RECEPTAS
2017 m. gegužės 6 d. 00:15
Gerokai užtrukęs pavasaris jau beldžiasi į duris, o kartu su juo – ir naujas lauko...
"Armonika" iš kiaulienos
2017 m. balandžio 23 d. 00:00
Seniai buvau nusižiūrėjusi šį receptą ir jis manęs tikrai nenuvylė. Naudojau paprastą fermentinį sūrį (mat šaldytuve kitokio neturėjau), nors dauguma...
R. Sadauskas-Kvietkevičius. Nesigėdykime lenkiškų margučių ant lietuviško Velykų stalo  (184)
2017 m. balandžio 15 d. 15:54
Parsinešęs iš Velykų ryto šv. Mišių pašventintus margučius, pagamintus iš lenkiškų kiaušinių, ragausiu juos su „ Kauflande “ pirktu majonezu, o „...
Tradicinis Velykų stalas: būtinas atributas – ne tik margučiai
2017 m. balandžio 12 d. 14:00
Etnologas Libertas Klimka sako, kad seniau Šv. Velykoms buvo gaminama daug gardžių ir...
Velykų pyragas – stalo karalius“. 3 pyragų receptai
2017 m. balandžio 12 d. 00:15
Etnologas Libertas Klimka sako, kad seniau Šv. Velykoms buvo gaminama daug gardžių ir...
Etnologas L. Klimka: be velykinio pyrago šventinis lietuvių stalas neįsivaizduojamas +3 gardžių pyragų receptai  (26)
2017 m. balandžio 12 d. 00:00
Etnologas Libertas Klimka sako, kad seniau Šv. Velykoms buvo gaminama daug gardžių ir...
Žmonės, išprotėję dėl gyvūnų teisių, neretai yra visiškai abejingi savo rūšies gyvūnams – žmonėms  (8)
2017 m. balandžio 3 d. 00:00
Ne už kalnų diena, kai mėsą valgyti bus nelegalu, o negalintieji jos atsisakyti savo puotas, pasipuošę kailiniais , rengs pogrindyje.
V. Putinas ir vėl laimi: Vakarai pakliuvo į savo pačių spąstus  (368)
2017 m. balandžio 1 d. 12:43
Amerikiečių diskusijoms apie tai, ar reikėtų panaikinti sankcijas Rusijai, trūksta vieno svaraus argumento: jos neveikia, rašo „Politico“.
Prancūziškos dietos paslaptis ir savaitės meniu  (11)
2017 m. balandžio 1 d. 00:00
Klasikinės prancūziškos dietos esmės slypi tame, kad raciono kaloringumas riebalų ir...
Kainos Minsko turguje: kas pigiau nei Lietuvoje?  (300)
2017 m. kovo 25 d. 00:00
Savas turgus, į kurį miesto gyventojai plūsta pirkinių, yra nepamainomas bet kurio...
Septyni produktai, kurių neturėtų būti ant pusryčių stalo  (56)
2017 m. kovo 17 d. 06:30
Riestainiai, spurgos, sausainiai. Neturėtumėte valgyti tokių dalykų pusryčiams, dar...
Aštuoni maisto deriniai, kurie padės jums mesti svorį  (5)
2017 m. kovo 15 d. 06:30
Maisto produktų derinimas ne tik gerina patiekalų skonį, bet ir gali padėti sveikai mesti svorį. Keli tyrimai parodė, kad tam tikrų maisto produktų deriniai...
Bulvių kotletukai  (1)
2017 m. kovo 6 d. 00:15
Iš tiesų gardūs bulvių kotletukai , tinkami pietums ir vakarienei.
Palygino pigiausių prekių krepšelius prekybos tinkluose  (182)
2017 m. vasario 24 d. 09:29
Prekybos tinklai įvairiausiomis akcijomis ir pažadais bando pritraukti vis daugiau...
10 labiausiai širdžiai kenkiančių produktų  (49)
2017 m. vasario 20 d. 07:00
Kad širdies ir kraujagysli ų sistema dar daugelį metų nekeltų rūpesčių, reikia...
Berlynalės favoritais laikomi komedija apie pabėgėlius, translyčių asmenų meilės istorija  (1)
2017 m. vasario 18 d. 17:44
Manoma, kad šių metų Berlyno tarptautinio kino festivalio apdovanojimai šeštadienį bus...
Kai organizmas siunčia SOS signalą: ką valgyti, kad netrūktų gerųjų bakterijų?  (20)
2017 m. vasario 17 d. 12:18
Nuo žarnyno priklauso bendra mūsų sveikatоs būklė, bet kažkodėl dauguma mūsų jį ignoruoja. Jei jums pasireiškia tokie simptomai, kaip pilvo pūtimas,...
Kaip išsirinkti kokybišką mėsą  (97)
2017 m. vasario 4 d. 13:38
Sostinės Kalvarijų turguje mėsa prekiaujantys smulkūs verslininkai sako pastebintys, kad keičiasi pirkėjų skonis – gaminimui namuose jie vis dažniau perka...
2017-ųjų maisto tendencijos: daržovės, kruopos ir jautiena  (2)
2017 m. sausio 30 d. 11:07
Lietuvių mitybos įpročiai vis dar atsilieka nuo pasaulinių tendencijų, tačiau...
Moteris atsisakė dietų ir sulieknėjo: iš naujo išmokau valgyti  (19)
2017 m. sausio 25 d. 06:30
Maisto temomis rašanti britų rašytoja, žurnalistė ir istorikė Bee Wilson dalijasi savo...
Ispaniško kumpio pjaustymo menas: kokio storio turi būti tobulas griežinėlis?  (11)
2017 m. sausio 16 d. 09:36
Valensija – nuolatos šurmuliuojantis pietinės Ispanijos metropolis. Miesto centre...
Garsenybės mėgavosi nuodėminga vakariene  (58)
2017 m. sausio 12 d. 22:20
Ketvirtadienio vakarą būrys garsenybių mėgavosi maisto teikiamais malonumais. Neseniai duris atvėrusiame gurmaniškų mėsainių restorane „Drama Burger...
Vegetariška mityba: ar tikrai mėsa – baisus nuodas  (256)
2017 m. sausio 6 d. 21:20
Vegetarizmas ir veganizmas šiais laikais, galima sakyti, yra tikrų tikriausia mada.
Picos suktinukai - per 30 minučių
2017 m. sausio 2 d. 14:57
A. Užkalnis apie pusryčius karčemoje: ar verta grįžti į Lietuvą?  (369)
2017 m. sausio 1 d. 11:58
Na tai ką, linkėjimai iš tolimojo užjūrio, kūrybinės komandiruotės, į kurią...
Erica Jennings: namuose per Kalėdos karaliauja kelios moterys. ŠVENTINIO PYRAGO RECEPTAS  (38)
2016 m. gruodžio 25 d. 00:15
Dainininkė Erica Jennings su vyru Jurgiu Didžiuliu , sūnumis Pranu ir Antanu jau...