kumpis


Suomiai kalėdinius kepsnius pavers dyzeliniu kuru
2016 m. gruodžio 2 d. 17:01
Suomijos kompanija Kalėdų vakarienės likučius planuoja paversti atsinaujinančia energija . „Kinkkutempu“, jau kurį laiką kovojanti prieš maisto...
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime nudžiuginti save ir artimuosius gardžiais kepsniais ir saldžiais desertais....
Kalėdos (III). Australai eglutę puošia per patį karštymetį
2016 m. lapkričio 29 d. 00:05
Australijos miestai kasdien neatrodo tokie jau egzotiški: britiška architektūra,...
Gardžiausi vokiški kalėdiniai patiekalai  (5)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:00
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji...
Vokiškos Kalėdos neįsivaizduojamos be žąsies  (3)
2016 m. lapkričio 28 d. 18:43
Tradicinių vokiškų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas „...
Tramdys sukčiaujančius ūkininkus  (31)
2016 m. lapkričio 27 d. 22:53
Prieš trejetą metų žemdirbiams leidusi be atlygio prekiauti savo produkcija automobilių stovėjimo aikštelėje ties Klaipėdos bei Dariaus ir Girėno gatvių...
Vokiškos Kalėdos: be kokių patiekalų neįsivaizduojame šventinio stalo  (5)
2016 m. lapkričio 27 d. 00:10
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji šefė Rima Remeikienė ir garsi šalies verslininkė Rasa Martens su...
Kulinarinė kelionė: 3 Italijos regionai per 9 dienas  (14)
2016 m. lapkričio 26 d. 00:00
Lombardija – Emilija-Romanija – Venetas – trys regionai, kurie garsėja vynais bei...
Makaronai su žirneliais ir kumpiu
2016 m. lapkričio 18 d. 00:00
Labai skanūs, paprasti, greiti 'Kaspinėliai' (makaronai) su žirneliais, kumpiu ir sūriu.
Sotieji čenakai
2016 m. lapkričio 15 d. 00:15
Paprastai pagaminami ir produktų įmantrių nereikalaujantys. Nuolat pagal šį receptą...
Testas: ar žinote, kurią avienos dalį pirkti populiariausiems patiekalams  (1)
2016 m. lapkričio 9 d. 16:30
Avienos mėsa – itin maistinga ir naudinga žmogaus organizmui, tačiau lietuviai avienos ir ėrienos patiekalų privengia. Vis dėlto rekomenduojama į racioną...
Sveikatai kenksmingų produktų sąrašas  (112)
2016 m. lapkričio 6 d. 00:00
Štai sąrašas produktų, kuriuos vartodami ne tik, kad negaunate jokių naudingų medžiagų, bet dar ir kenkiate sveikatai, rašo fithacker.ru.
Išsamus avienos žodynėlis: ką reikia žinoti norint pasigaminti išskirtinio skonio patiekalą  (4)
2016 m. lapkričio 2 d. 14:06
Dar prieš daugiau nei šimtą metu Lietuvoje ganydavosi šimtai tūkstančių avių,...
Sveiki ir skanūs patiekalai: ką pagaminti iš jautienos?  (5)
2016 m. spalio 28 d. 16:34
Šefai juokauja, kad norint gerai pagaminti jautieną reikia pasistengti, kai gaminant...
Testas: ar parduotuvėje atskirtumėte šias jautienos dalis  (7)
2016 m. spalio 27 d. 14:33
Jautiena – itin vertinga ir maistinga mėsa, tačiau lietuviai vis dar privengia ją...
Mėsininko patarimai, kaip skaniai paruošti mėsą  (5)
2016 m. spalio 25 d. 10:04
Lietuvos gyventojai darosi išrankesni mėsai ir trokšta jos įvairovės, todėl šalia tradicinių patiekalų iš paukštienos ar kiaulienos, ant lietuvių stalo vis...
Paslaptys, kaip gardžiai paruošti mėsą
2016 m. spalio 25 d. 09:44
Lietuvos gyventojai darosi išrankesni mėsai ir trokšta jos įvairovės, todėl šalia tradicinių patiekalų iš paukštienos ar kiaulienos, ant lietuvių stalo vis...
Pamirškite neįkandamą jautieną: mistiškas penktasis skonis, kurį pajusti galite ir jūs  (3)
2016 m. spalio 20 d. 17:34
Apie lietuvių vis labiau mėgstamą brandintą mėsą sklando ne vienas mitas. Kai kurie...
Valgydami šią mėsą tikrai nesustorėsite: išsamus jautienos žodynėlis  (8)
2016 m. spalio 19 d. 19:41
Jautiena – išskirtinio skonio mėsa, kurioje gausu vitaminų ir naudingų medžiagų,...
Patys skaniausi vištienos suktinukai
2016 m. spalio 19 d. 13:31
Ta pati mėsa – skirtingi pavadinimai: kuo skiriasi jautiena ir veršiena bei aviena ir ėriena  (11)
2016 m. spalio 17 d. 14:01
Gyvulių šėrimo būdas ir amžius turi reikšmės mėsos savybėms – skoniui, minkštumui ar spalvai. Kaip neapsigauti perkant mėsą, kaip atskirti jautieną nuo...
Šuolis nuo darbo po 16 val. per parą Ispanijoje iki nuosavo baro Vilniaus centre  (69)
2016 m. spalio 13 d. 21:45
„Į mūsų barą užsukę ispanai sako, kad čia skanu kaip pas mamą“, – dar pokalbio pradžioje nepasikuklino pasigirti verslininkas ir virtuvės šefas...
Foralbergo kalnų sakmės, Alpių sūris ir karvių šypsenos
2016 m. rugsėjo 19 d. 09:32
Žvilgsnis bėgioja žaliais Alpių šlaitais, užkliūdamas už viršūnių, kai kur net ir...
Kur keliauti, norint pamaloninti skonio receptorius?
2016 m. rugsėjo 15 d. 10:54
Ilgametės gurmaniško maisto tradicijos Europoje puoselėjamos daugelyje regionų, tačiau...
Kaip skiriasi „Lidlo“ kainos Lietuvoje ir užsienyje  (574)
2016 m. rugpjūčio 17 d. 12:03
Prieš kurį laiką dvi parduotuves uostamiestyje atvėręs visame pasaulyje žemomis kainomis garsėjantis prekybos tinklas „Lidl“ skelbia, jog prekes geba...
Žiedinių kopūstų mišrainė  (6)
2016 m. rugpjūčio 9 d. 00:15
Šviežia, traški mišrainė su žiediniais kopūstais, paprika, kumpiu ir porais.
Cukinijų statinaitės daržovių pataluose  (1)
2016 m. rugpjūčio 7 d. 00:00
Įsibėgėjus sezonui – naujas, elementarus, bet labai gardus patiekalas. Vegetarui vieną...