Krienai


Niūri turgaus realybė: žiema – pats sunkiausias metas  (83)
2017 m. vasario 26 d. 12:17
„Geležinkelio stotis“ – praneša balsas troleibuse ir atsidarius durims į visas puses pasipila keleiviai.
Stebuklingų gėrimų receptai: veikia kaip antibiotikai, saugo grožį ir sveikatą  (6)
2017 m. vasario 20 d. 14:40
Nuo seno, dar neįsigalėjus farmacijos pramonei, mūsų senoliai bandė įminti gamtos paslaptis – tyrinėdami supančią aplinką jie susipažindavo su įvairiais...
Kalėdų stalui – unikalūs patiekalai iš pirmosios lietuviškos gastronominės knygos  (31)
2016 m. gruodžio 24 d. 19:31
Italai savo tradicinės virtuvės tėvu laiko Pellegrino Artusi, prancūzai – Auguste'ą...
Dėl rimtos ligos siūlo paprastą išeitį: valgykite daugiau agurkų  (18)
2016 m. lapkričio 21 d. 13:12
Kaskart susijuokus jums norisi sukryžiuoti kojas? Šlapimo nelaikymas yra nemaloni ir...
ATRADIMAS: obuolių-krienų salotos
2016 m. lapkričio 19 d. 00:00
Mitybos specialistės vertinimas: kaip mus maitina sanatorijose  (2)
2016 m. lapkričio 11 d. 00:00
Apsilankiusi vienoje Lietuvos sanatorijų sveikatos specialistė Raminta Bogušienė suprato, kad galima pavalgyti labai sveikai, juk šviežiai ruoštas maistas...
5 veiksmingiausi gamtiniai antibiotikai  (33)
2016 m. lapkričio 8 d. 06:30
Vaistai ne tik gydo, bet ir turi šalutinį poveikį, o juk dažnai juos galima pakeisti gamtiniais antibiotikais.
Silkė su obuoliais ir krienais  (7)
2016 m. lapkričio 6 d. 10:36
Burokėlių mišrainė, kurią mėgsta visi  (1)
2016 m. spalio 27 d. 15:18
Tautos mėgstamiausias Lietuvos restoranas – Žemaitijoje  (315)
2016 m. spalio 23 d. 14:44
Ši apžvalga nebus tokia, kaip visos apžvalgos. Pirmiausia, tai pirmasis kartas, kai rašau apie restoraną, kur pavalgiau nemokamai. Jie nepaėmė iš mūsų...
Ypatingai paruošti rauginti kopūstai  (4)
2016 m. spalio 21 d. 13:33
Žolininkė patarė, ką valgyti, kai šalta  (18)
2016 m. spalio 17 d. 12:39
Atšalus orams, geriau valgyti produktus, kurie organizmą šildo, o šaldančių,...
Ypatinga burokėlių mišrainė  (7)
2016 m. spalio 12 d. 10:49
6 daugiametės daržovės: sodink retai, skanauk ilgai!
2016 m. rugsėjo 12 d. 15:51
Jei kiekvienais metais neturite kantrybės tupėti darže, siūlome pasisodinti daugiametes daržoves, kurioms priežiūros reikia skirti išties nedaug, o jų nauda -...
Mokslininkai įvertino populiariausias dietas: kuri iš jų geriausia  (5)
2016 m. rugsėjo 11 d. 14:33
Rinkdamas medžiagą 2010 m. išleistai savo knygai „The 5 Factor World Diet“ įžymybių treneris ir mitybos specialistas Harley Pasternakas keliavo į sveikumu...
Trys greiti raugintų agurkų receptai ir pagrindinės konservavimo taisyklės  (3)
2016 m. rugpjūčio 18 d. 16:57
Norite tikrų raugintų agurkų žiemai? Pateikiame tris receptus ir pagrindines...
Į Lietuvą atvykstantis Michelin žvaigždę turintis virtuvės šefas atsiveža šį tą netikėto
2016 m. rugpjūčio 1 d. 12:30
Į Vilnių atvykstantis pasaulinio lygio šefas Giulio Terrinoni savo kulinariniais...
Rauginti agurkėliai, kuriems nėra lygių  (7)
2016 m. liepos 28 d. 12:49
Rinkitės mažesnius agurkus.
Sveikatos ir dailių kūno linijų eliksyras  (13)
2016 m. liepos 23 d. 09:11
Šį sirupą paruošite iš ingredientų, teigiamai veikiančių regą, klausą ir atmintį. Pagrindinis šio eliksyro ingredientas – krienai , kurių sudėtyje...
Nuostabi krienų lapų savybė, kurios tikrai nežinojote  (44)
2016 m. liepos 18 d. 00:00
Jei norite pašalinti organizme esančią druską, kuri gali virsti skausmingų pasekmių turinčiomis druskų sankaupomis, jums padės krienų lapai .
Trys astronautai į kosmosą pasiėmė prabangių užkandžių  (6)
2016 m. liepos 7 d. 14:43
Trys astronautai iš Rusijos Baikonūro kosmodromo Kazachstane modernizuotu erdvėlaiviu „...
Lietuviškų daržovių sezonas: žirnių kilogramas – 6 eurai  (212)
2016 m. birželio 28 d. 00:00
Įprasta kasdien visko, ko reikia, nusipirkti šalia namų esančiuose prekybos centruose,...
Ypatingai marinuoti BUROKĖLIAI  (1)
2016 m. birželio 21 d. 10:37
Nuostabios kopūstų ir morkų salotos
2016 m. birželio 18 d. 00:00
Ką daryti, kad kasdieniai patiekalai taptų skanesni
2016 m. balandžio 27 d. 12:16
Su gamta daugeliui žmonių atbunda noras pasikeisti, atsinaujinti, ir tai aktualu kalbant ne tik apie garderobą ar namus, bet ir kulinariją. Atnaujinti kasdienį...
Nuostabūs karšti sumuštiniai su pievagrybiais  (1)
2016 m. balandžio 19 d. 10:53
Kopūstų salotos su ypatingu padažu  (3)
2016 m. balandžio 18 d. 10:27
Ruošiame figūrą vasarai: kas neleis atsispirti salotoms kiekvieną dieną?
2016 m. balandžio 13 d. 10:18
Pavasariui įpusėjus, stengiamės pakeisti mitybą ir pereiti prie liesesnio, paprastesnio...