krakmolas


Mirtinas šaltis ar mirtį nugalintis šaltis – Lozoriau, kelkis!  (5)
2016 m. gruodžio 8 d. 10:02
Neseniai nuo vėžio miręs paauglys tapo dar vienu žmogumi, kurio kūnas po mirties buvo kriogeniškai užšaldytas. Šiai procedūrai pasiryžę žmonės tikėjosi,...
Tikras KALĖDINIS pyragas  (2)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:00
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
2016 m. lapkričio 27 d. 00:51
Ypatingai gardūs vafliai  (1)
2016 m. lapkričio 26 d. 11:26
Cepelinai su mėsa  (28)
2016 m. lapkričio 26 d. 00:00
Lietuviško virtuvės karaliai – cepelinai.
Keksas, kuris visada pavyksta puikiai  (1)
2016 m. lapkričio 24 d. 09:35
Greit paruošiama apelsininė vištiena
2016 m. lapkričio 17 d. 00:10
Labai skani, nesudėtingai ir greitai pagaminama apelsininė vištiena .
Žemaičių blynai  (5)
2016 m. lapkričio 10 d. 00:15
Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl drąsiai galite gaminti, be baimės, kad...
Nuostabusis kriaušių ir varškės pyragas  (3)
2016 m. lapkričio 5 d. 10:36
Kaip virti ryžius, kad jie nebūtų tokie kaloringi  (6)
2016 m. lapkričio 1 d. 10:06
Yra įvairių versijų, susijusių su ryžiais. Vieni mano, kad juos valgyti sveika, kiti...
Štai kaip reikia gaminti bet kokią mėsą: slapti ingredientai dieviškam patiekalui  (4)
2016 m. spalio 30 d. 00:00
Išsirinkti gerą mėsos gabalą yra tikras menas: reikia anksti ryte ateiti į turgų, rasti pažįstamą mėsininką, įsižiūrėti, neskubant įsiuostyti...
Riešutinis keksas su maskarponės kepure
2016 m. spalio 27 d. 14:25
Auksinės 103 metus gyvenusios pirmosios jogos ledi Indros Devi mitybos taisyklės  (16)
2016 m. spalio 23 d. 22:03
Jevgenija Peterson, žinoma Indros Devi vardu, tapo pirmąja jogos dama, žmogumi, kuris...
Ar žinote, kodėl skiriasi pieno riebumas?  (28)
2016 m. spalio 21 d. 13:14
Jeigu rinkdamiesi maisto produktus atidžiai skaitote jų etiketes, gali kilti klausimas,...
Jo vartojame kasdien: augina svorį ir net sukelia vėžį  (36)
2016 m. spalio 3 d. 15:13
Labai plačiai maisto pramonėje vartojamas krakmolas yra puikiai žinomas, tačiau dėl jo vartojimo tebekyla daug klausimų. Kiekvienam vertėtų išsiaiškinti,...
Kodėl apelsinų geriau nevalgyti rytais, o bananų – vakarais?  (20)
2016 m. rugsėjo 27 d. 06:30
Greičiausiai girdėjote, kad bananų geriau nevalgyti rytais. O ar žinojote, kad mėsai...
Šešios klaidos, kurias darome virdami makaronus  (4)
2016 m. rugsėjo 25 d. 00:00
Kodėl niekada nereikia pilti alyvuogių aliejaus į vandenį.
Produktas, vadinamas legaliu kokainu vėžinėms ląstelėms: vartojame kasdien ir gerokai per daug  (180)
2016 m. rugsėjo 20 d. 21:09
Dar būdami vaikai iš tėvų išgirdome, kad nuo saldumynų genda dantys. Mus mokė, kad...
Virti ar kepti?  (1)
2016 m. rugsėjo 19 d. 12:27
Norint sveikai maitintis, labai svarbu ne tik suvalgomo maisto kiekis ir kaloringumas, bet ir žaliavos kilmė bei maisto gamybos būdas.
Ištirps burnoje: šviežių bulvių didžkukuliai  (9)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Ar jau virėte cepelinus iš šviežių bulvių?
Varškės ir kondensuoto pieno pyragas  (4)
2016 m. rugsėjo 9 d. 13:05
Pavojus, apie kurį neperspėja produktų etiketės  (3)
2016 m. rugsėjo 9 d. 06:30
Žmonės, netoleruojantys glitimo ar laktozės jau nebestebina, kaip nebestebina ir...
Tokių skanių cepelinų dar neragavote  (35)
2016 m. rugsėjo 7 d. 10:50
Varškės pyragas - apkepas
2016 m. rugsėjo 7 d. 00:00
Šį receptą skaitytoja Aliona atsiuntė konkursui „Gardžiausias užkandis į darbą ir mokyklą“ . Laukiame ir jūsų receptų.
Šokoladinis tortas su maskarponės kremu  (3)
2016 m. rugsėjo 6 d. 10:24
Puikusis varškės ir kriaušių pyragas
2016 m. rugsėjo 4 d. 11:20
Šilkiniai varškės ir bulvių kukuliai su vištiena  (3)
2016 m. rugpjūčio 17 d. 14:03