krakmolas


Bananų jėga: mažina cholesterolį, įveikia mėšlungį, stiprina širdį (kada rinktis žalius, o kada - prinokusius?)  (22)
2017 m. vasario 15 d. 00:00
Bananai yra ne tik skanūs, bet ir sveiki. Juose esantys vitaminai ir naudingos maistingosios medžiagos labai palankiai veikia mūsų organizmą.
Šventinis trešnių pyragas  (1)
2017 m. vasario 13 d. 17:30
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skanėstas mano Valentinui“ . Kviečiame dalyvauti ir jus!
Nevalytas kaminas – vienas žingsnis iki nelaimės  (9)
2017 m. vasario 5 d. 18:00
Kėdainių ugniagesiai nuolat gauna pranešimus apie kaminuose degančius suodžius. Tiesa,...
Ar žinojote: krakmolas – priemonė nuo 20 problemų  (7)
2017 m. vasario 4 d. 00:15
Paprasčiausio bulvių krakmolo anksčiau visada būdavo kiekvienoje virtuvėje, o dabar...
5 negirdėti būdai grožio rutinoje panaudoti krakmolą
2017 m. vasario 2 d. 16:28
Krakmolas - produktas, kurio virtuvėje turi kiekviena. Atradome keistų ir neįprastų...
Neįtikėtinai paprasti būdai dėmėms nuo tapetų valyti  (1)
2017 m. sausio 30 d. 13:43
Kas nors iš artimųjų ištepė sieną koridoriuje, jaunasis dailininkas „papuošė“ tapetus savo darbais, o galbūt riebalų dėmės atsiradimo miegamajame...
Netikėti krakmolo panaudojimo būdai  (7)
2017 m. sausio 25 d. 09:33
Bulvių krakmolas – tai produktas, gaunamas iš bulvių, birūs balti ar šiek tiek gelsvoki milteliai, kuriuos organizmas virškina kuo puikiausiai. Vis tik...
Mėgstamiausiai lietuvių daržovei – baisūs įtarimai  (67)
2017 m. sausio 23 d. 16:16
Duona, bulvių traškučiai ir bulvės turėtų būti gelsvos spalvos, o ne suskrudinti iki...
Kaip iš staltiesės pašalinti riebalų, raudono vyno, žvakių vaško ir kt. dėmes  (4)
2017 m. sausio 19 d. 08:38
Paprastai kaskart po šventės ar svečių apsilankymo su užstale staltiesę tenka skalbti:...
Silkių kotletai Kūčioms
2016 m. gruodžio 23 d. 00:00
Tokio skanaus NAPOLEONO dar neragavote  (12)
2016 m. gruodžio 12 d. 12:56
Mirtinas šaltis ar mirtį nugalintis šaltis – Lozoriau, kelkis!  (5)
2016 m. gruodžio 8 d. 10:02
Neseniai nuo vėžio miręs paauglys tapo dar vienu žmogumi, kurio kūnas po mirties buvo kriogeniškai užšaldytas. Šiai procedūrai pasiryžę žmonės tikėjosi,...
Tikras KALĖDINIS pyragas  (2)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:00
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
2016 m. lapkričio 27 d. 00:51
Ypatingai gardūs vafliai  (1)
2016 m. lapkričio 26 d. 11:26
Cepelinai su mėsa  (29)
2016 m. lapkričio 26 d. 00:00
Lietuviško virtuvės karaliai – cepelinai.
Keksas, kuris visada pavyksta puikiai  (1)
2016 m. lapkričio 24 d. 09:35
Greit paruošiama apelsininė vištiena
2016 m. lapkričio 17 d. 00:10
Labai skani, nesudėtingai ir greitai pagaminama apelsininė vištiena .
Žemaičių blynai  (5)
2016 m. lapkričio 10 d. 00:15
Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl drąsiai galite gaminti, be baimės, kad...
Nuostabusis kriaušių ir varškės pyragas  (3)
2016 m. lapkričio 5 d. 10:36
Kaip virti ryžius, kad jie nebūtų tokie kaloringi  (6)
2016 m. lapkričio 1 d. 10:06
Yra įvairių versijų, susijusių su ryžiais. Vieni mano, kad juos valgyti sveika, kiti – kad nesveika. Tačiau dauguma žmonių pripažįsta – ryžiai yra skanūs.
Štai kaip reikia gaminti bet kokią mėsą: slapti ingredientai dieviškam patiekalui  (4)
2016 m. spalio 30 d. 00:00
Išsirinkti gerą mėsos gabalą yra tikras menas: reikia anksti ryte ateiti į turgų, rasti pažįstamą mėsininką, įsižiūrėti, neskubant įsiuostyti...
Riešutinis keksas su maskarponės kepure
2016 m. spalio 27 d. 14:25
Auksinės 103 metus gyvenusios pirmosios jogos ledi Indros Devi mitybos taisyklės  (16)
2016 m. spalio 23 d. 22:03
Jevgenija Peterson, žinoma Indros Devi vardu, tapo pirmąja jogos dama, žmogumi, kuris...
Ar žinote, kodėl skiriasi pieno riebumas?  (28)
2016 m. spalio 21 d. 13:14
Jeigu rinkdamiesi maisto produktus atidžiai skaitote jų etiketes, gali kilti klausimas,...
Jo vartojame kasdien: augina svorį ir net sukelia vėžį  (36)
2016 m. spalio 3 d. 15:13
Labai plačiai maisto pramonėje vartojamas krakmolas yra puikiai žinomas, tačiau dėl...
Kodėl apelsinų geriau nevalgyti rytais, o bananų – vakarais?  (20)
2016 m. rugsėjo 27 d. 06:30
Greičiausiai girdėjote, kad bananų geriau nevalgyti rytais. O ar žinojote, kad mėsai...
Šešios klaidos, kurias darome virdami makaronus  (4)
2016 m. rugsėjo 25 d. 00:00
Kodėl niekada nereikia pilti alyvuogių aliejaus į vandenį.