krakmolas


Kaip iš staltiesės pašalinti riebalų, raudono vyno, žvakių vaško ir kt. dėmes  (4)
2017 m. sausio 19 d. 08:38
Paprastai kaskart po šventės ar svečių apsilankymo su užstale staltiesę tenka skalbti: beveik visada ant jos lieka vyno dėmių, riebalų dėmių nuo kepsnio,...
Silkių kotletai Kūčioms
2016 m. gruodžio 23 d. 00:00
Tokio skanaus NAPOLEONO dar neragavote  (12)
2016 m. gruodžio 12 d. 12:56
Mirtinas šaltis ar mirtį nugalintis šaltis – Lozoriau, kelkis!  (5)
2016 m. gruodžio 8 d. 10:02
Neseniai nuo vėžio miręs paauglys tapo dar vienu žmogumi, kurio kūnas po mirties buvo...
Tikras KALĖDINIS pyragas  (2)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:00
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
2016 m. lapkričio 27 d. 00:51
Ypatingai gardūs vafliai  (1)
2016 m. lapkričio 26 d. 11:26
Cepelinai su mėsa  (29)
2016 m. lapkričio 26 d. 00:00
Lietuviško virtuvės karaliai – cepelinai.
Keksas, kuris visada pavyksta puikiai  (1)
2016 m. lapkričio 24 d. 09:35
Greit paruošiama apelsininė vištiena
2016 m. lapkričio 17 d. 00:10
Labai skani, nesudėtingai ir greitai pagaminama apelsininė vištiena .
Žemaičių blynai  (5)
2016 m. lapkričio 10 d. 00:15
Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl drąsiai galite gaminti, be baimės, kad masė kepant subyrės.
Nuostabusis kriaušių ir varškės pyragas  (3)
2016 m. lapkričio 5 d. 10:36
Kaip virti ryžius, kad jie nebūtų tokie kaloringi  (6)
2016 m. lapkričio 1 d. 10:06
Yra įvairių versijų, susijusių su ryžiais. Vieni mano, kad juos valgyti sveika, kiti...
Štai kaip reikia gaminti bet kokią mėsą: slapti ingredientai dieviškam patiekalui  (4)
2016 m. spalio 30 d. 00:00
Išsirinkti gerą mėsos gabalą yra tikras menas: reikia anksti ryte ateiti į turgų,...
Riešutinis keksas su maskarponės kepure
2016 m. spalio 27 d. 14:25
Auksinės 103 metus gyvenusios pirmosios jogos ledi Indros Devi mitybos taisyklės  (16)
2016 m. spalio 23 d. 22:03
Jevgenija Peterson, žinoma Indros Devi vardu, tapo pirmąja jogos dama, žmogumi, kuris išpopuliarino jogą Europoje ir Amerikoje. Per savo ilgą amžių Jevgenija...
Ar žinote, kodėl skiriasi pieno riebumas?  (28)
2016 m. spalio 21 d. 13:14
Jeigu rinkdamiesi maisto produktus atidžiai skaitote jų etiketes, gali kilti klausimas, kodėl vienas jogurtas ar varškė pagaminta iš nugriebto, o kiti tokie...
Jo vartojame kasdien: augina svorį ir net sukelia vėžį  (36)
2016 m. spalio 3 d. 15:13
Labai plačiai maisto pramonėje vartojamas krakmolas yra puikiai žinomas, tačiau dėl...
Kodėl apelsinų geriau nevalgyti rytais, o bananų – vakarais?  (20)
2016 m. rugsėjo 27 d. 06:30
Greičiausiai girdėjote, kad bananų geriau nevalgyti rytais. O ar žinojote, kad mėsai suvirškinti prireikia net 5 valandų?
Šešios klaidos, kurias darome virdami makaronus  (4)
2016 m. rugsėjo 25 d. 00:00
Kodėl niekada nereikia pilti alyvuogių aliejaus į vandenį.
Produktas, vadinamas legaliu kokainu vėžinėms ląstelėms: vartojame kasdien ir gerokai per daug  (180)
2016 m. rugsėjo 20 d. 21:09
Dar būdami vaikai iš tėvų išgirdome, kad nuo saldumynų genda dantys. Mus mokė, kad...
Virti ar kepti?  (1)
2016 m. rugsėjo 19 d. 12:27
Norint sveikai maitintis, labai svarbu ne tik suvalgomo maisto kiekis ir kaloringumas, bet...
Ištirps burnoje: šviežių bulvių didžkukuliai  (9)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Ar jau virėte cepelinus iš šviežių bulvių?
Varškės ir kondensuoto pieno pyragas  (4)
2016 m. rugsėjo 9 d. 13:05
Pavojus, apie kurį neperspėja produktų etiketės  (3)
2016 m. rugsėjo 9 d. 06:30
Žmonės, netoleruojantys glitimo ar laktozės jau nebestebina, kaip nebestebina ir etiketės ant produktų, nurodančios, kad pastarieji tinka vieniems ar kitiems....
Tokių skanių cepelinų dar neragavote  (35)
2016 m. rugsėjo 7 d. 10:50
Varškės pyragas - apkepas
2016 m. rugsėjo 7 d. 00:00
Šį receptą skaitytoja Aliona atsiuntė konkursui „Gardžiausias užkandis į darbą ir...
Šokoladinis tortas su maskarponės kremu  (3)
2016 m. rugsėjo 6 d. 10:24