Nedideliam savo verslui vadovaujanti Monika Mingailienė (33 m.) iš Šilalės rajono socialinio tinklo puslapyje „Marinavimas ir konservavimas“...
Konservavimo sezonas – pačiame įkarštyje. Daug lietuvių rūpinasi atsargomis, kurios vėsią rudens ar žiemos dieną primins saulėtą vasarą ir...
Kai šiltnamiuose gausėja agurkų ir jau kasdienai to derliaus būna per daug, pradedame galvoti apie šių daržovių konservavimą žiemai. Maisto...
Ruduo – konservavimo ir marinavimo metas. Tad kaip konservuoti miško ir daržo gėrybes saugiai ir taip, kad jos išlaikytų savo naudingąsias...
Garstyčios dažniausiai siejasi su gatvės maistu – be jų neapsieina dešrainių gamintojai, jos taip pat yra užpilų, padažų, aliejų sudedamoji...