Koldūnai

Kaip rusai puotauja Palangoje  (311)
2016 m. birželio 22 d. 19:12
Iš visų turistų mėgiamoje J. Basanavičiaus gatvėje esančių kavinių viena labiausiai išsiskiriančių – rusiškų patiekalų „Čagino restoranas“....
Emigrantas palygino „Lidl“ ir kitas parduotuves: yra silpnų vietų  (241)
2016 m. birželio 6 d. 13:52
Kadangi Lietuvą galima pasveikinti su prekybos centrų „Lidl“ atidarymu, tai nutariau trumpai pasidalinti savo patirtimi, kaip Anglijos „Lidl“ atrodo...
Pajūryje atgaivino legendinį restoraną: praėjusią vasarą pasimokė iš klaidų  (65)
2016 m. birželio 4 d. 17:30
Nidoje gimusios ir augusios dvi seserys naujam gyvenimui prikėlė legendinį šio kurorto...
Motinystė be pagražinimų: ką daryti, kai ima „važiuoti stogas“?  (24)
2016 m. gegužės 29 d. 10:26
Nors motinystė – vienas nuostabiausių dalykų gyvenime, ji pareikalauja jėgų ir...
Lietuvė apie gyvenimą svetur: savižudybė čia retas reiškinys  (5)
2016 m. gegužės 20 d. 23:00
Pasak režisierės ir teatro savininkės Lindos Urbonavičiūtės, Gruzija yra saulės...
Organizmo valymas natūraliomis priemonėmis: kaip palengvinti naštą kepenims, inkstams  (7)
2016 m. gegužės 8 d. 19:52
Kepenys, oda, inkstai – būtent jie diena po dienos valo mūsų organizmą. Kai šie organai pradeda jausti perkrovas, tai iškart atsiliepia mūsų savijautai....
Bulviniai koldūnai: KUKORAI  (7)
2016 m. gegužės 3 d. 09:58
Gruzdinti koldūnai su vištiena
2016 m. balandžio 28 d. 15:06
Lenkiški virtinukai TINGINIUKAI  (4)
2016 m. balandžio 22 d. 09:22
Koldūnai su vištiena  (1)
2016 m. balandžio 17 d. 10:42
Virtuvės šefai išduoda 10 KULINARINIŲ GUDRYBIŲ : kaip gaila, kad patiekalų taip negaminau anksčiau  (25)
2016 m. kovo 20 d. 11:21
Šios kulinarinės paslaptys yra žinomos tik virtuvės meistrų elitui. Jei jas žinojote ir jūs, tuomet esate aukščiausios klasės šeimininkė. Aš gailiuosi,...
Vieta, kuri gali priminti kauniečių ir vilniečių santykius  (21)
2016 m. kovo 14 d. 15:00
Tądien, kai Eduard Mažul (37) gavo puikų darbo pasiūlymą dirbti Kazachstane, jų namuose įvyko įdomus dalykas: žmona pardavė virtuvės baldų komplektą...
Plikytos tešlos koldūnai  (11)
2016 m. vasario 24 d. 00:15
Tešla elastinga, minkšta, koldūnai lengvai formuojami ir nepasileidžia. Aš dariau su...
TINGINIŲ koldūnai: paprasta ir skanu  (37)
2016 m. vasario 12 d. 07:53
Darbe su kolege vis viena kitai užduodame klausimą "Tai ką šiandien gaminsi?".
A. Užkalnis rado padorų ukrainiečių restoraną nepadorioje sostinės vietoje  (395)
2016 m. vasario 7 d. 13:05
Sveiki, aš esu Andrius Užkalnis , o jūs skaitote mano sekmadienio restorano apžvalgą...
Kas liko iš „Lauro Lapo“? Inspektuoja A.Užkalnis  (192)
2016 m. sausio 31 d. 09:00
Netaisykite restorano nei antraštėje, nei tekste, gerbiamieji. Restorano pavadinimas taip ir rašomas: abu žodžiai iš didžiosios raidės. Aš taip pat rašau...
Rikotos virtinukai su cinamonu  (18)
2016 m. sausio 24 d. 00:00
Naujuosius Honkonge sutikę lietuviai: žinokite, kokių nedaryti klaidų  (7)
2016 m. sausio 23 d. 10:02
Naujuosius metus lietuvių pora Donatas ir Ieva pasitiko Honkonge. Keliautojai pasidalino...
Miestas, kuriame itin paprasto daikto nusipirkti negalėsite
2016 m. sausio 7 d. 12:18
Keliautojai Donatas ir Ieva aplankė Singapūrą. Patarimai, ką būtina pamatyti ir...
LIETUVIŠKA KŪČIŲ VAKARIENĖ: stalo serviravimas, tra dicijos ir patiekalai  (13)
2015 m. gruodžio 22 d. 12:37
Kūčios – prasmingiausia ir labiausiai ritualais apipinta lietuvių šventė. Ypač vertas dėmesio Kūčių vakarienės stalas su visais dvylika patiekalų....
ATRADIMAS: moliūgų gnocchi traškia plutele  (1)
2015 m. gruodžio 16 d. 00:00
Apdovanoti 2015 m. Lietuvos metų gaminiai  (12)
2015 m. gruodžio 11 d. 14:26
Gruodžio 11 d., paskelbti šalyje svarbiausiu laikomo, verslo bendruomenės pripažinto ir...
Šefės patarimai, kaip iškepti skaniausius kibinus (+RECEPTAS)  (10)
2015 m. gruodžio 10 d. 12:30
Kiekvienas lietuvis žino traškaus kibino skonį, ne kartą yra valgęs jį su karštu...
Jums patiks: skanieji kibinai kitaip
2015 m. gruodžio 10 d. 09:55
Kiekvienas lietuvis žino traškaus kibino skonį, ne kartą yra valgęs jį su karštu...
SOTU ir SKANU: kaimiški virtinukai  (17)
2015 m. gruodžio 8 d. 05:00
Skanios alternatyvos košėms – pusryčių idėjos iš skirtingų šalių  (22)
2015 m. lapkričio 23 d. 05:30
Pusryčiai yra svarbiausias dienos valgis . Labai svarbu, kad jie būtų sveiki ir sotūs. Tačiau tai, ką žmonės valgo per pusryčius, gerokai skiriasi...
Koldūnų apkepas su špinatais ir sūriu  (1)
2015 m. lapkričio 12 d. 00:15
Koldūnus, užuot išvirus, galima apkepti su dviejų rūšių sūriu ir špinatais ir gauti...
A. Pauliukevičius ir jo žmona Ilka papasakojo, ką reikėtų valgyti norint turėti tobulą kūną  (97)
2015 m. lapkričio 11 d. 20:19
Trečiadienio vakarą Ilka Adams ir Andrius Pauliukevičius į savo knygų „Pasiek...
A. Užkalnis pasirinko, kas gamins jo vardo koldūnus  (140)
2015 m. lapkričio 10 d. 10:08
Lapkritį prekybos centrų lentynose pasirodys trijų rūšių „Užkalnio koldūnai“,...