Kmynai


Burnoje tirpstantis svogūnų apkepas  (14)
2016 m. lapkričio 29 d. 11:55
Varškėčiai KITAIP: su bulvėmis  (2)
2016 m. lapkričio 24 d. 09:14
V. Skirkevičius: visos ligos – nuo nevirškinimo  (63)
2016 m. lapkričio 21 d. 11:31
Jei kankina gastroezofaginis refliuksas, gydyti reikia ir virškinimo, ir nervų sistemas,...
Gardieji močiutės mėsos kukuliai su padažu  (15)
2016 m. lapkričio 15 d. 10:49
Grikių blynai su varške  (3)
2016 m. lapkričio 12 d. 12:52
Vištiena įdaryti kepti obuoliai
2016 m. lapkričio 8 d. 00:44
Sulieknėti padės vaistažolės  (6)
2016 m. spalio 30 d. 00:00
Daugelis mums žinomų vaistinių žolelių – ramunėlės, čiobreliai, kraujažolės,...
Indiškas vištienos troškinys
2016 m. spalio 17 d. 13:05
Penkios rudens stiprybės: sveikiausių vaistažolių arbatos  (3)
2016 m. spalio 6 d. 00:00
Ruduo gali tapti tikru išbandymu iš gamtos prieglobsčio į miestus grįžusiems gyventojams. Vasarą puoselėtą žmogaus ir gamtos ryšį – tarytum gerai...
Kaip namuose pasiruošti KASTINĮ su varške  (3)
2016 m. rugsėjo 19 d. 11:23
KARBONADAS pagal mamos receptą  (3)
2016 m. rugsėjo 16 d. 00:00
Paprika, įdaryta kuskuso kruopomis  (3)
2016 m. rugsėjo 3 d. 08:19
Kai išgirstame pavadinimą "įdaryta paprika ", dažniausiai įsivaizduojame, kad į jos vidų galime sugrūsti tik mėsos faršą. Visai ne! Galima paruošti...
Duonos priedų įvairovė – kuo jie naudingi sveikatai?  (9)
2016 m. rugsėjo 2 d. 11:48
Parduotuvėje stabtelėjus prie duonos lentynų, akys ima raibti ne tik nuo plataus asortimento, bet ir nuo duonos priedų – įvairių grūdų ar sėklų, kuriais ji...
Kulinarai stebisi, kaip lietuviai gamina žuvį: dauguma vis dar turi keistą įprotį  (11)
2016 m. rugpjūčio 23 d. 16:54
Daugelis mėgsta vaisius, noriai valgo žuvį , tačiau šių dviejų dalykų kartu negali...
Burokėliai, marinuoti su kmynais ir bazilikais  (1)
2016 m. rugpjūčio 14 d. 00:00
Kaip iškepti tobulai traškias vištų blauzdeles?  (2)
2016 m. rugpjūčio 12 d. 11:56
Naktinė duona  (2)
2016 m. rugpjūčio 10 d. 00:00
Pavadinimą šiai duonai sugalvojau ne aš, kai kurie šaltiniai teigia, kad tai švediška duona , viena konditerė pasakojo, kad šalto mielių kildinimo...
Mokslininkai patvirtino kmynų naudą: šis prieskonis tikrai padeda lieknėti  (17)
2016 m. rugpjūčio 9 d. 07:39
Daugelis ekspertų tvirtina, kad geriausias būdas atsikratyti nereikalingų kilogramų – paspartinti medžiagų apykaitą. Tokiu atveju tiems, kurie negali...
Puode keptos bulvės
2016 m. liepos 15 d. 00:00
Lietuviškose žolelėse – tikri lobiai  (3)
2016 m. birželio 5 d. 00:00
Iš tolimų šalių kasmet vis ateina naujos panacėjos. tačiau ar žinote, kad daugelį...
3 YPATINGI patiekalai, kurie nepaliks abejingų
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Skaniausias pasaulio kultūrų pažinimo būdas – ragauti tradicijomis apipintus patiekalus. Gera naujiena, kad kulinarinė kelionė gali prasidėti tiesiog jūsų...
Egzotiški receptai iš lietuviškų produktų
2016 m. gegužės 20 d. 10:06
Artėjant gegužės 21-ąją minimai pasaulinei kultūrų pažinimo ir puoselėjimo dienai siūlome susipažinti su egzotišku skirtingų žemynų paveldu. Skaniausias...
Provanso višta VELYKŲ stalui  (2)
2016 m. kovo 24 d. 09:56
Greitos bandelės su varške ir šonine  (5)
2016 m. kovo 23 d. 00:00
Vištienos tulpelės su kmynais  (21)
2016 m. kovo 12 d. 00:00
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“ . Kviečiame dalyvauti ir jus!