Prieš pradėdami ruošti mėgstamus ant grotelių keptus patiekalus, turite padaryti vieną labai svarbų dalyką: išvalyti kepsninę. Patikėkite, nėra...
Įsibėgėjant grilio sezonui vis daugiau laiko leidžiame gamtoje – keliaujame, iškylaujame ir mėgaujamės kepsninėje ar ant laužo ruoštais...
Vasariški orai – puikus pretekstas kurti kepsninę kad ir kasdien. Be to, grilinimas yra gera dingstis pasikviesti draugų ir kartu gerai praleisti...
Kasdien per 1,5 mln. žmonių pasaulyje suserga dėl to, kad suvalgo nesaugaus maisto. Šis klausimas tampa itin aktualiu Lietuvoje vasarą, kai šylant...
Savaitgaliais ištuštėja parduotuvių mėsos vitrinos – žmonės šluote šluoja įvairius mėsos produktus kepimui. Kepsninėje paruošti produktai...