kepsninė

Netinkama kepsninės priežiūra gali lemti prastą kepinių skonį: pasitikrinkite, kaip iš tiesų reikia tai daryti

Prieš pradėdami ruošti mėgstamus ant grotelių keptus patiekalus, turite padaryti vieną labai svarbų dalyką: išvalyti kepsninę. Patikėkite, nėra...

Kaip karštymečiu neapsinuodyti kepama mėsa: pasakė, ar reikia ją plauti, ir ką žinoti marinuojant

Įsibėgėjant grilio sezonui vis daugiau laiko leidžiame gamtoje – keliaujame, iškylaujame ir mėgaujamės kepsninėje ar ant laužo ruoštais...

6 laiko patikrintos idėjos, kaip nebrangiai suruošti gardžias ir gausias vaišes lauke – abejingų neliks

Vasariški orai – puikus pretekstas kurti kepsninę kad ir kasdien. Be to, grilinimas yra gera dingstis pasikviesti draugų ir kartu gerai praleisti...

Maisto ekspertė dalijasi 5 grilinimo klaidomis: jos gali sukelti skrandžio negalavimus ar net apsinuodijimus

Kasdien per 1,5 mln. žmonių pasaulyje suserga dėl to, kad suvalgo nesaugaus maisto. Šis klausimas tampa itin aktualiu Lietuvoje vasarą, kai šylant...

Profesorius Urbonas patarė, kaip kepant maistą sumažinti kancerogenų kiekį: dažnas apie tai nepagalvoja

Savaitgaliais ištuštėja parduotuvių mėsos vitrinos – žmonės šluote šluoja įvairius mėsos produktus kepimui. Kepsninėje paruošti produktai...