karamelė

Nekeptas karamelinis TINGINYS  (1)
2016 m. gegužės 30 d. 07:20
Pamenu, kai visos trys buvom maitinančios mamos, saldumynų norėjosi labiau nei bet kada ir ne tik kartą per dieną.
Kitoks SKRUZDĖLYNAS: iš plikytų sausainių
2016 m. gegužės 24 d. 00:00
Augalai, kurie pasaldins gyvenimą: kurie yra sveikiausi  (1)
2016 m. gegužės 3 d. 15:16
Cukraus nevartoti šiais laikais yra sudėtinga, nes jo dedama į daugelį maisto produktų....
Neapsigaukite: ar tikrai valgote tikrus itališkus ledus?  (17)
2016 m. balandžio 30 d. 23:00
Italijoje turistai mėgsta pasilepinti ledais, nesvarbu, keliauja žiemą ar vasarą....
Brangus kalafioras? Uždirbk tiek, kad nusipirktum  (372)
2016 m. balandžio 29 d. 11:27
Žiedinis kopūstas arba kalafioras (lot. Brassica oleracea var. botrytis) – bastutinių...
Lietuvoje įsikūrusios olandų šeimos gaminami vafliai pirkėjus stebina ne Vilniaus kaina  (448)
2016 m. balandžio 25 d. 14:01
Prieš dvejus metus viešėdami Prancūzijoje olandai Mathanja ir Miriam Broertjes kartu su trimis savo vaikais nusprendė keltis į Lietuvą. Neseniai Vilniuje jie...
Tobulas karamelinis tinginys
2016 m. balandžio 16 d. 00:15
Tinginys - labai skanus, saldus, su karameliniu-šokoladiniu prieskoniu.
Prekiauja saldainiais už 5 eurus: anksčiau teko ir slapstytis, ir miegoti automobilyje  (100)
2016 m. balandžio 5 d. 12:12
Labai gerai pamenu, kai vaikystėje kartas nuo karto per didžiąsias metų šventes...
Burnoje tirpstantis kondensuoto pieno pyragas  (21)
2016 m. balandžio 2 d. 00:00
Nustebinkite artimuosius: šokoladiniai kiaušiniai-saldainiai Velykoms
2016 m. kovo 25 d. 11:29
Ant Velykų stalo nepamirškite patiekti ir saldumynų.
Velykinis PYRAGAS MAZURKA – saldi palaima nuo pirmojo kąsnio  (5)
2016 m. kovo 17 d. 11:18
Vieno mažo kąsnio užtenka saldžiai palaimai patirti - taip galima apibūdinti jausmą, kai paragauji Velykinį pyragą „Mazurka“. Šio kepinio paslaptį...
Jauna papuošalų kūrėja idėjų semiasi iš gamtos  (5)
2016 m. kovo 10 d. 00:00
Dizainerė Julija Janus jau ne kartą padėjo į viešumą iškilti jauniems ir talentingiems menininkams. Viena tokių – Telšiuose studijuojanti Roberta...
KONKURSAS SMALIŽAMS: laimėkite receptų knygą!
2016 m. vasario 18 d. 14:40
Jei svajojate išsikepti tikrą austrišką obuolių štrudelį, kvapnią alžyrietiškąją...
5 desertai, kuriuos verta išbandyti šiandien
2016 m. vasario 16 d. 10:10
Visuomet verta išbandyti naujų receptų, juk tik taip atrasite kažką naujo savo...
Palepinkite mylimąjį: jautienos didkepsnius su svogūnų Tarte tatin ir spanguolių padažu
2016 m. vasario 12 d. 16:09
Įsimylėjėlių šventė, šv. Valentino diena , dažnai neatsiejama nuo romantiškos...
Meilės dienai – afrodiziakais praturtinta vakarienė  (1)
2016 m. vasario 12 d. 12:22
Įsimylėjėlių šventė, šv. Valentino diena , dažnai neatsiejama nuo romantiškos vakarienės žvakių šviesoje. Tačiau ši diena reikalauja ypatingos...
Augalai, kurie pasaldins gyvenimą 3 dalis
2016 m. vasario 5 d. 14:25
Šį mėnesį pasakojome apie augalus, kurie naudojami kaip natūralūs saldikliai arba iš kurių gaminamas cukrus. Juos – cukrinius runkelius, cukranendres ar...
Karamelinis pyragas su bruknių uogiene
2016 m. vasario 1 d. 14:19
5-jame „Panteros“ gimtadienyje bus vaišinama auksu  (4)
2016 m. sausio 14 d. 14:40
5 metai. Dvi naktys. Šimtai kviestinių svečių. Auksas. Visur. Nuo aukso dulkėmis sproginėjančios karamelės iki kokteiliuose skęstančių aukso dalelių. Taip...
NEKEPTAS pyragas „Twix“  (10)
2016 m. sausio 13 d. 14:42
Orkaitėje kepta antis ir karamelizuotos bulvės  (1)
2016 m. sausio 9 d. 00:15
Recepati iš naujausio leidinio „Moteris. Geriausi metų receptai“.
A. Juknevičiui neįtinka žvaigždžių maistas – vežasi skilandžio  (11)
2016 m. sausio 5 d. 14:32
Dakare diena gali būti labai ilga, o kelias tolimas. Lenktynininkams kartais reikia...
Kaip sulieknėti paprastai: ypatingi produktai  (2)
2016 m. sausio 1 d. 21:40
Iš pradžių daugiau ar mažiau džiugiai keliaujame susitikti su savo artimaisiais, o...
Kepta žąsis su karamelizuotais obuoliais
2015 m. gruodžio 31 d. 00:00
Kepta žąsis bus tikra šventinio stalo puošmena.
Kalėdiniai sausainiai „Ežiukas sniege“
2015 m. gruodžio 28 d. 00:00
DELFI skaitytoja Vaiva dalijasi savo mėgstamu šventiniu desertu.
Grįžę iš Danijos įkūrė verslą: kuria rankų darbo saldainius  (24)
2015 m. gruodžio 27 d. 18:00
Kauno rajone, Akademijoje, Gerdas Ptašnikas įkūrė smulkų verslą, kurio gaminami...
M. Levickis vilniečiams įrodė: klasika nėra atgyvena  (20)
2015 m. gruodžio 26 d. 22:10
Akordeonistas Martynas Levickis šį vakarą Vilniuje driokstelėjo įspūdingą...
Įdarytas viščiukas pagal Ruslaną Bolgovą. 5 receptai  (2)
2015 m. gruodžio 24 d. 00:15
Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka pabūti...