Kalendra


V. Kurpienė: žalumynus derėtų vartoti visus metus  (1)
2016 m. rugsėjo 16 d. 10:19
Petražolių, bazilikų, rozmarino ir kitų prieskoninių žolelių panaudojimas kulinarijoje labai įvairus – nuo maisto paskaninimo iki padažų, užtepėlių ar...
Bajoriški rugsėjo receptai su rudeninėmis gėrybėmis  (1)
2016 m. rugsėjo 7 d. 15:26
„Žiūrėk lauką vasarą, o sodą – rudenį“, – byloja lietuvių liaudies išimtis. Na, tai tikriausia tiesa. O kulinarų džiaugsmui, ruduo – tai metas...
Šakšuka arba pomidorinė kiaušinienė  (4)
2016 m. rugsėjo 6 d. 00:00
Pomidorai noksta šiltnamyje, dėžutėse namie. Norisi atsivalgyti to tikro skonio iki...
Naminė vytinta mėsytė – paprasta ir taip skanu!  (28)
2016 m. rugpjūčio 28 d. 00:00
Vytinta mėsytė, gaminama namuose, yra nepaprastai skani, be jokių dažiklių ir skonio ar...
Gruzija – čia turėtų patikti ne tik tikrų vyrų išsiilgusioms moterims  (7)
2016 m. rugpjūčio 27 d. 00:10
Kad ir kaip norėtųsi Gruzijos pietvakariuose įsikūrusį Batumį vadinti Juodosios jūros...
Trinta morkų ir obuolių sriuba su imbieriniu-vaniliniu kremu
2016 m. rugpjūčio 26 d. 11:57
Ši sriuba tinka vegetarams ir ne tik.
Trinta morkų ir obuolių sriuba su imbieriniu-vaniliniu kremu
2016 m. rugpjūčio 24 d. 10:34
Už receptą dėkojame Livinn.lt .
Užkandžiaujame sveikai: 3 rūšių padažai prie šviežių daržovių lazdelių  (4)
2016 m. rugpjūčio 19 d. 15:31
Vasaros mėnesiais Lietuvoje karaliaujant šviežioms daržovėms, siūlome jas išbandyti...
Sveikiems užkandžiams: 3 skaniausi padažai prie šviežių daržovių lazdelių
2016 m. rugpjūčio 19 d. 10:15
Vasaros mėnesiais Lietuvoje karaliaujant šviežioms daržovėms, siūlome jas išbandyti...
Populiarėja alkoholiniai kokteiliai, kuriems ingredientų tenka ieškoti darže
2016 m. rugpjūčio 19 d. 09:00
Kiekviena moteris galėtų daug papasakoti apie prieskonines žoleles sriuboje ir salotose,...
Kodėl reikia gerti vandenį su kalendra  (14)
2016 m. rugpjūčio 7 d. 11:12
Mes kasdien geriame vandenį iš čiaupo, kuriame visko yra gerokai daugiau, nei jūs galvojate. Jame yra fluorido, chloro, įvairūs kiekiai ištirpusių mineralų,...
Marinuotos šparaginės pupelės  (2)
2016 m. rugpjūčio 6 d. 00:00
Atsargos žiemai!
Kai kuriuose darželiuose vaikai vis dar valgo šlamštą APKLAUSA  (6)
2016 m. rugpjūčio 5 d. 10:36
Ką valgo mūsų vaikai darželiuose, o ką jie iš tiesų turėtų valgyti? Ikimokyklinio...
Cukinijų ir vištienos kotletai KITAIP
2016 m. liepos 12 d. 10:18
Sultingas jautienos kepsnys  (6)
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Gruziniškas, uzbekiškas ar armėniškas šašlykas: kurio nė nereikia marinuoti  (14)
2016 m. birželio 22 d. 18:06
Ne tik lietuviai gali pasigirti gardžiais šašlykais – tradicinėse gruzinų, uzbekų ir armėnų virtuvėse čirška ne ką mažiau viliojanti mėsa. Lietuviai...
12 būdų paruošti bulves: paprasta ir nepaprastai skanu!  (6)
2016 m. birželio 20 d. 16:48
Bulvė yra tobula daržovė, kurią dievina daugelis lietuvių. Vidutinėje 150 gramų bulvėje yra tik 110 kalorijų, jokių riebalų ir šiek tiek natrio, todėl...
Vištienos kebabas
2016 m. birželio 13 d. 00:10
Grilio piknike prie Baltojo tilto garsenybės dalijo savo receptus  (1)
2016 m. birželio 10 d. 10:14
„Surengti tobulą pikniką gali kiekvienas. Reikia tik pasirūpinti gera vieta, gera...
Grilio piknike prie Baltojo tilto garsenybės dalijo savo receptus (+ RECEPTAI)
2016 m. birželio 10 d. 09:46
Ketvirtadienio pavakarę tradicinėje, jau penktą kartą Vilniaus miesto gyventojams ir...
Grilio receptai – nuo garsenybių stalo
2016 m. birželio 10 d. 00:00
Savo piknikų receptais dalijosi smagi kompanija – menininkė Nomeda Marčėnaitė, renginių vedėjas ir organizatorius Giedrius Masalskis , keliautojas autorius...
Londone atsidarys pirmas nuogalių restoranas Norinčių apsilankyti – jau 40 000  (37)
2016 m. birželio 9 d. 08:51
Birželio 11 d. atsidarys pirmas Londone nuogalių restoranas, į kurį nuo balandžio mėnesio užsirašė jau 40 000 norinčių čia pavalgyti.
Medžiagų apykaitą greitinanti dieta: kaip numesti svorio be badavimo kančių  (16)
2016 m. gegužės 18 d. 14:22
Dažnai atsakymu į klausimą apie tai, kaip gi gali tiek daug valgantis žmogus nepriaugti...
2 šašlykų receptai, kuriuos būtina išbandyti  (40)
2016 m. gegužės 13 d. 11:04
Kas nemėgsta išvykų už miesto ir draugiškų piknikų kolektyviniuose soduose ar tiesiog...
Kepimo ant grotelių sezonas prasideda: geriausi receptai  (4)
2016 m. gegužės 7 d. 00:03
Pagaliau (ar tikrai?) prisijaukinome pavasarį. Laikas iškišti nosį į lauką, traukti...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Kaip valgyti sveikai, net atsidūrus ant bankroto ribos  (27)
2016 m. gegužės 4 d. 07:00
Sveiko maisto kainos gali abstulbinti, ypač jei tai madingas produktas – pavyzdžiui,...