Paprika (lot. Capsicum, vok. Paprika) – notreliažiedžių (Lamiidae) poklasio bulvinių (Solanaceae) šeimos augalų gentis.
Kultūrinės paprikos yra vienmetės. Žiedai pavieniai arba auga po du stiebo išlinkimuose. Vaisius – uoga.
Faršu ir ryžiais įdarytos paprikos – puikus pasirinkimas pietums. Paruošimas truks apie 17 minučių, dar apie pusvalandį kepsite orkaitėje....
Po švenčių dažnuose namuose šaldytuve liko nesunaudotų ir jau vysti bepradedančių daržovių, atidarytas majonezo indelis. O juk ne ant visų...
Šis įdarytų paprikų receptas itin tiks norintiems sotesnio patiekalo. Išbandykite: nors šiek tiek užtruksite, tačiau neabejokite – įdarytos...
Pavasaris atneša lengvumo ne tik į drabužines, bet ir į lėkštes. Čia karaliaujančios šviežio derliaus daržovės virsta gardžiais patiekalais ir...
Šįkart patarsime, kaip, turint pakankamai laiko ir, aišku, kantrybės, išsikepti gardžių paprikų, farširuotų tradiciniu įdaru iš maltos jautienos...