grietinėlės


Apelsininė vištiena su medumi  (1)
2017 m. balandžio 24 d. 00:00
Norėtumėte kažko skanaus ir paprasto? Nenorite ilgai stovėti prie viryklės? Puiku. Siūlau jums patiekalą, kurį pagaminsite greitai ir dar greičiau suvalgysite.
Vitaminų „bombos“ patvoriuose  (25)
2017 m. balandžio 19 d. 06:30
Įsibėgėjus pavasariui ieškantieji šviežio ir vitaminais prisotinto maisto turėtų nepatingėti apeiti sodų ar kiemų užkaborius ir patvores. Čia šilumos...
Apelsinų pyragas
2017 m. balandžio 19 d. 00:00
Intensyvaus apelsinų skonio pyragas. Jei mėgsti apelsinus, tai tavo pyragas.
13 senovės grožio paslapčių, kurios naudojamos ir šiandien
2017 m. balandžio 15 d. 00:00
Nuo neatmenamų laikų moterys norėjo būti gražios ir stengėsi dėl grožio. Iki šių...
Sveikiausias desertas pavasarį – dilgėlių vyniotinis  (26)
2017 m. balandžio 13 d. 07:00
Pavasarėjant pavasariui visuose patvoriuose, paupiuose staiga, nei iš šio, nei iš to...
Velykų stalui – netikras zuikis. 2 receptai
2017 m. balandžio 13 d. 00:15
Virtuvės šefė pasakoja, kokių taisyklių reikia laikytis, kad iš maltos mėsos ar jau paruošto faršo gaminamas „ Netikras zuikis “ būtų skanus.
Desertas, kuris patiks visiems: prireiks vos trijų produktų  (4)
2017 m. balandžio 9 d. 10:39
Šįkart laidoje „ Mažieji kulinarai " Smila ir Lėja gamino greičiausiai pasaulyje namie paruošiamus ledus, kuriems reikia vos trijų ingredientų.
Desertas, kuris patiks visiems: prireiks vos trijų produktų  (12)
2017 m. balandžio 9 d. 10:39
Šįkart laidoje „ Mažieji kulinarai " Smila ir Lėja gamino greičiausiai pasaulyje...
Penki mitai apie avižų dribsnius
2017 m. balandžio 8 d. 00:00
Greitėjantis gyvenimo tempas, deja – nori nenori – verčia rinktis greitą maistą....
Savaitgaliui - du unikalūs Lietuvos dvarininkų patiekalų receptai  (7)
2017 m. balandžio 7 d. 12:37
Lietuvoje ir visame pasaulyje vis labiau populiarėjant kulinariniam turizmui, darosi sunku...
Penki mitai apie avižų dribsnius  (6)
2017 m. balandžio 6 d. 14:27
Greitėjantis gyvenimo tempas, deja – nori nenori – verčia rinktis greitą maistą. Tačiau „greitas maistas“ ir „nesveikas maistas“ daugeliui yra...
Makaronai su vištiena
2017 m. balandžio 5 d. 00:00
Pietūs - ne prastesni nei restorane!
Niekada nenuviliantis tortas: greita, skanu ir nereikia kepti  (24)
2017 m. balandžio 3 d. 11:54
Nė vienas šventinis stalas, ko gero, neįsivaizduojamas be deserto. Tiesa, taip jau...
5 avižų košių receptai KITAP  (1)
2017 m. balandžio 3 d. 07:16
Avižų košė - kuo puikiausias patiekalas pusryčiams . Ji aprūpina vaiko organizmą...
Naminiai vaniliniai ledai  (6)
2017 m. balandžio 2 d. 00:00
Ledai greitai pagaminami, tik, aišku, reikia kantrybės išlaukti, kol jie bus tinkami...
Burnoje tirpstantis tortas: šį šedevrą lengvai namuose pasigaminsite patys  (5)
2017 m. balandžio 1 d. 20:45
Šį nuostabiai atrodantį tortą , kokius esame įpratę matyti tik desertinių vitrinose, nesudėtingai galima pasigaminti ir namuose.
Valgykime liesiau: naminių kibinų ir vištienos kukulių receptai
2017 m. balandžio 1 d. 00:15
Atėjus pavasariui imame galvoti apie liesesnį maistą, nes rūpinamės savo savijauta ir figūra. Tačiau nepulkite maitintis tik salotomis ar žaliavalgiškais...
Sumuštiniai kitaip: prireiks vos kelių produktų, o rezultatas nustebins  (12)
2017 m. kovo 28 d. 19:30
„ Mažieji kulinarai “ Smila ir Mykolas šįkart gamina neįprastus sumuštinius - su...
Sumuštiniai kitaip: prireiks vos kelių produktų, o rezultatas nustebins  (24)
2017 m. kovo 28 d. 19:30
„ Mažieji kulinarai “ Smila ir Mykolas šįkart gamina neįprastus sumuštinius - su...
Tradicinis anglų desertas  (4)
2017 m. kovo 25 d. 00:00
Etono betvarkė – tradicinis anglų desertas. Sakoma, kad pirmi šie desertai buvo...
Išvarytieji? Prisipažino, kokios dalies atlygio atsisakytų dėl Lietuvos  (56)
2017 m. kovo 24 d. 05:30
„Alvydas Paprastas. Pats sau bosas“, – būtent taip feisbuke prisistato emigrantas Alvydas. Šis apibūdinimas itin taikliai apibrėžia jo požiūrį į...
Lietuviškoje Ukrainoje pasidairius
2017 m. kovo 21 d. 14:30
Donatas Januta – JAV lietuvis, advokatas, istorijos tyrinėtojas, knygos „Lietuviški takai“ autorius. Savo straipsniuose D. Januta žvelgia į pasaulio...
Makaronai su krevetėmis ir žirneliais  (3)
2017 m. kovo 20 d. 00:00
Mėgstantiems makaronus ir norintiems paįvairinti savo patiekalus.
Intuityvus valgymas formuoja teigiamus mitybos įpročius  (5)
2017 m. kovo 17 d. 00:01
Dėl spartaus gyvenimo ritmo tampa įprasta valgyti skubant ar rinktis maistą pagal...
Karalienės Elizabeth II meniu – ne toks gurmaniškas, kaip būtų galima pamanyti  (67)
2017 m. kovo 16 d. 00:15
Nors žiūrint iš šalies gali pasirodyti, kad karalienės Elizabeth II meniu turėtų...
Gardusis aguonų pyragas  (5)
2017 m. kovo 12 d. 00:00
Garsusis aguonų pyragas pagal N. Marcinkevičienės knygą „Metai už stalo“. Nepaprastai gardus ir visų mėgstamas, ypač kepamas per Kalėdas. Daugelis...
Špinatų sriuba  (1)
2017 m. kovo 12 d. 00:00
Paprastai pagaminama ir labai skani sriuba.
Skanėstai iš pasaulio virtuvės  (1)
2017 m. kovo 11 d. 10:00
Kodėl skiriasi kiekvienos tautos virtuvė? Pasaulio virtuvių įvairovės formavimąsi...
Išbandykite: keptų pastarnokų ir morkų sriuba su imbieru  (1)
2017 m. kovo 11 d. 00:00
Keptų pastarnokų ir morkų sriuba kaip tik tokia – tiršta ir šilkinės tekstūros, o...
Ž. Simanavičienė. Aukštojo mokslo pertvarka darbuotojų požiūriu  (20)
2017 m. kovo 9 d. 08:20
Visos Lietuvos aukštosios mokyklos gavo Ministro pirmininko raštą pateikti siūlymus...