Gian Luca Demarco yra italų kilmės virtuvės šefas, kulinaras, Italijoje baigęs profesionalaus virėjo studijas.
2014 metais profesionalus virėjas perėmė „Kulinarijos studiją”, joje veda įvairius maisto gamybos mokymus, taip pat siūlo savo paslaugas privatiems renginiams, siūlo „gelato” ledų gamybos kursus.
„Torta tenerina“ – taip itališkai skamba šis be galo gardus, minkštas ir burnoje tirpstantis šokoladinis pyragas. Jį pasigaminti – labai...
Pasaulinę italų maisto savaitę nutarta išnaudoti prasmingai. Ta proga Italijos ambasada kviestinius asmenis sukvietė į itališkų patiekalų master...
Lapkričio 6-ąją minima Pyragų diena Lietuvoje yra dar gan nauja tradicija, tačiau daugelio jau pamėgta. Pasak italo virtuvės šefo Gian Luca Demarco...
Grupės „Hiperbolė“ narys Viktoras Prapras su kolega Povilu Meškėla ir virtuvės šefu Gian Luca Demarco pristato muzikinį projektą „Mes dar...
Prieš 15 metų į Lietuvą atvykęs italas Gian Luca Demarco nė neįtarė, kad čia turės ne tik sėkmingą verslą, karjerą, bet ir laimingą šeimą....