„Gero maisto dienoraštis“

Renata Ničajienė pristatė jau septintą kulinarinę knygą: kiekvieną savaitę po naujo skanumyno receptą

Savaitgalį Vilniuje kulinarinių knygų ir tinklaraščio autorė Renata Ničajienė pristatė naujausią darbą – knygą „Sezoninių skanumynų...

Prestižiniai pasaulio apdovanojimai – dviem lietuviškų kulinarinių knygų kūrėjams (1)

Prestižiniuose kasmetiniuose pasaulio kulinarinių knygų apdovanojimuose „World Gourmand Cookbook Awards“, kurie organizuojami jau 22 metus, garbingas...

Pristatyta naujausia ir paskutinė kulinarinių knygų serijos „Gero maisto dienoraštis“ dalis

Į jaukų vakarą naujame sostinės restorane „The Owls“ pakviestiems svečiams Renata dėkojo už palaikymą visus metus, per kuriuos buvo išleistos...

Pristatyta naujausia ir paskutinė kulinarinių knygų serijos „Gero maisto dienoraštis“ dalis

Visą besibaigiantį rugsėjį pirmą vietą negrožinės literatūros sąraše pagal perkamumą užimanti naujausia Renatos Ničajienės knygą „Gero...

Šokoladinis kremas su avokadais

Šokoladas ir avokadai – puikus derinys lengvam desertui. Šio recepto ir knygos „Gero maisto dienoraštis“ autorę Renatą Ničajienę konsultavusi...