ėriena


Lietuviai jau ruošiasi šventėms: ką perka  (18)
2016 m. gruodžio 1 d. 18:25
Lietuvos gyventojai jau gyvena švenčių nuotaikomis – tą atspindi prekybininkų skaičiuojamas vidutinis pirkėjo krepšelis.
Kaip tapti šauniausiu vyru nuo pat pirmo pasimatymo
2016 m. lapkričio 23 d. 15:47
Būti romantišku, galantišku, švelniu, bet vyrišku – puikus patarimas, mes tikrai tam pritariame. Bet kai ruošiesi į pasimatymą , turėk omenyje ir kitas...
Du vištienos receptai pagal Ruslaną Bolgovą
2016 m. lapkričio 13 d. 00:00
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su...
Skaniausi patiekalai žiemai pagal Ruslaną Bolgovą + 2 VIŠTIENOS RECEPTAI
2016 m. lapkričio 10 d. 10:49
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su...
Puikios žinios mėsos gerbėjams: norint sulieknėti – nebūtina valgyti vien daržovių  (1)
2016 m. lapkričio 7 d. 16:01
Su antsvoriu kovojantys žmonės neretai visai be reikalo save apriboja pernelyg...
Išsamus avienos žodynėlis: ką reikia žinoti norint pasigaminti išskirtinio skonio patiekalą  (4)
2016 m. lapkričio 2 d. 14:06
Dar prieš daugiau nei šimtą metu Lietuvoje ganydavosi šimtai tūkstančių avių, tačiau avininkystė mūsų šalyje laikui bėgant tapo nebe tokia populiari, o...
Baltųjų rūmų šefai atskleidė, kuo B. Obama vaišino Italijos premjerą ir svečius
2016 m. spalio 19 d. 11:22
Baltųjų rūmų virtuvės šefai suteikė unikalią galimybę pažvelgti į darbo užkulisius ir sužinoti, kuo JAV prezidentas Barackas Obama vaišino Italijos...
Sutvarkykite savo šaldiklį: kiek laiko galima laikyti įvairius užšaldytus produktus  (11)
2016 m. spalio 17 d. 21:29
Spalio viduryje parduotuvių lentynose matome platų šaldytų produktų asortimentą:...
Ta pati mėsa – skirtingi pavadinimai: kuo skiriasi jautiena ir veršiena bei aviena ir ėriena  (11)
2016 m. spalio 17 d. 14:01
Gyvulių šėrimo būdas ir amžius turi reikšmės mėsos savybėms – skoniui,...
Ar tikrai pavojinga vartoti šaldytus produktus?  (2)
2016 m. spalio 13 d. 10:27
Parduotuvių lentynose matome platų šaldytų produktų asortimentą: greta uogų,...
Ar tikrai šaldytus produktus vartoti yra pavojinga?
2016 m. spalio 13 d. 10:17
Parduotuvių lentynose matome platų šaldytų produktų asortimentą: greta uogų, daržovių galite rasti pusgaminius, kuriuos tereikia tik atšildyti ir iškepti ar...
Spanguolės - vienos naudingiausių sveikatai laukinių uogų  (7)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Laukinėje gamtoje augančias spanguoles pelkėse galima rinkti ne tik visą rudenį, bet ir ankstyvą pavasarį. Šios uogos itin gardžios po ilgos žiemos, kurią...
A. Užkalnis Italijoje negalėjo palikti restorano, gyrė koldūnus  (285)
2016 m. rugsėjo 4 d. 13:24
Tiksliau, ne visai koldūnus, o raviolius, tačiau apie tai dar papasakosiu.
A. Užkalnis: ši sriuba turi kainuoti 38 eurus, ne 3,80  (469)
2016 m. rugpjūčio 7 d. 16:32
Kad ir koks būčiau kuklus, turiu pripažinti, kad daugelyje Vilniaus (o ir likusios...
LKL FIT virtuvėje — ėrienos šonkauliukai su kuskuso salotomis vos per 6 minutes
2016 m. birželio 16 d. 16:34
Deividas Gailius iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos dar kartą priėmė LKL FIT...
Efektyviausia dieta kiekvienam Zodiako ženklui  (2)
2016 m. birželio 11 d. 00:00
Jei mėgstate skaniai pavalgyti (o kas gi nemėgsta!), o išbandytos dietos nepadeda, gal metas kreiptis į žvaigždes? Astrologija gali padėti susigaudyti, kad...
A. Užkalnį vėl pribloškė Klaipėdos restoranas. Kada ateis Kauno eilė?  (426)
2016 m. gegužės 29 d. 13:22
Garbės žodis, kai nusprendžiau čia eiti, nežinojau, kas šiame Klaipėdos restorane yra virtuvės vadovas. Tikrai nežinojau. Tik mačiau, kad daug...
Aktualu prieš šiltąjį savaitgalį: kasdien naudojamas ingredientas, neleidžiantis iškepti tobulos mėsos  (10)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan...
3 YPATINGI patiekalai, kurie nepaliks abejingų
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Skaniausias pasaulio kultūrų pažinimo būdas – ragauti tradicijomis apipintus...
Egzotiški receptai iš lietuviškų produktų
2016 m. gegužės 20 d. 10:06
Artėjant gegužės 21-ąją minimai pasaulinei kultūrų pažinimo ir puoselėjimo dienai...
Mėsa, kurios klaidingai atsisakoma dėl kvapo – ją valgantys pasižymi ilgaamžiškumu  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 15:02
Aviena ar ėriena ant lietuvių stalo atsiranda daug rečiau nei kiauliena ar paukštiena. Vis dėlto, Nepriklausomo mitybos ir kulinarijos eksperto Vincento Sako...
„Skonio kelionės“: ėriuko nugarinė su kauliuku meksikietiškai
2016 m. gegužės 10 d. 11:37
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja gebėjimu pajusti gyvenimo skonį tikrąja to žodžio prasme....
Čili alus ir pikantiško meksikietiško patiekalo degustacija – dažnam tampa ekstremalus išbandymas
2016 m. gegužės 10 d. 09:00
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Svečiuose - Graikijos virtuvė: ką valgo šiuolaikiniai Olimpo dievai?  (5)
2016 m. gegužės 1 d. 00:00
Kol lietus plovė Kauno gatves, o vėjas bandė pripūsti miestan pavasarį, žvelgiant pro...
11 maisto ruošos taisyklių, kurių neverta paisyti  (6)
2016 m. balandžio 8 d. 09:13
Galbūt esate tikras maisto ruošimo profesionalas, o gal vos susitepate suvožtinį,...
Firminė alaus sriuba su aviena  (1)
2016 m. balandžio 2 d. 00:00
Tikrai nekasdieniška ir be galo įdomi sriuba. Visų pirma todėl, kad sriuboje nėra...