ėriena


Spanguolės - vienos naudingiausių sveikatai laukinių uogų  (7)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Laukinėje gamtoje augančias spanguoles pelkėse galima rinkti ne tik visą rudenį, bet ir ankstyvą pavasarį. Šios uogos itin gardžios po ilgos žiemos, kurią...
A. Užkalnis Italijoje negalėjo palikti restorano, gyrė koldūnus  (286)
2016 m. rugsėjo 4 d. 13:24
Tiksliau, ne visai koldūnus, o raviolius, tačiau apie tai dar papasakosiu.
A. Užkalnis: ši sriuba turi kainuoti 38 eurus, ne 3,80  (469)
2016 m. rugpjūčio 7 d. 16:32
Kad ir koks būčiau kuklus, turiu pripažinti, kad daugelyje Vilniaus (o ir likusios...
LKL FIT virtuvėje — ėrienos šonkauliukai su kuskuso salotomis vos per 6 minutes
2016 m. birželio 16 d. 16:34
Deividas Gailius iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos dar kartą priėmė LKL FIT...
Efektyviausia dieta kiekvienam Zodiako ženklui  (2)
2016 m. birželio 11 d. 00:00
Jei mėgstate skaniai pavalgyti (o kas gi nemėgsta!), o išbandytos dietos nepadeda, gal...
A. Užkalnį vėl pribloškė Klaipėdos restoranas. Kada ateis Kauno eilė?  (426)
2016 m. gegužės 29 d. 13:22
Garbės žodis, kai nusprendžiau čia eiti, nežinojau, kas šiame Klaipėdos restorane yra virtuvės vadovas. Tikrai nežinojau. Tik mačiau, kad daug...
Aktualu prieš šiltąjį savaitgalį: kasdien naudojamas ingredientas, neleidžiantis iškepti tobulos mėsos  (10)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan ant grotelių ir iešmų. Prieš atsidurdama virš laužo liepsnų, mėsa...
3 YPATINGI patiekalai, kurie nepaliks abejingų
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Skaniausias pasaulio kultūrų pažinimo būdas – ragauti tradicijomis apipintus...
Egzotiški receptai iš lietuviškų produktų
2016 m. gegužės 20 d. 10:06
Artėjant gegužės 21-ąją minimai pasaulinei kultūrų pažinimo ir puoselėjimo dienai...
Mėsa, kurios klaidingai atsisakoma dėl kvapo – ją valgantys pasižymi ilgaamžiškumu  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 15:02
Aviena ar ėriena ant lietuvių stalo atsiranda daug rečiau nei kiauliena ar...
„Skonio kelionės“: ėriuko nugarinė su kauliuku meksikietiškai
2016 m. gegužės 10 d. 11:37
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja gebėjimu pajusti gyvenimo skonį tikrąja to žodžio prasme....
Čili alus ir pikantiško meksikietiško patiekalo degustacija – dažnam tampa ekstremalus išbandymas
2016 m. gegužės 10 d. 09:00
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja gebėjimu pajusti gyvenimo skonį tikrąja to žodžio prasme.
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Svečiuose - Graikijos virtuvė: ką valgo šiuolaikiniai Olimpo dievai?  (5)
2016 m. gegužės 1 d. 00:00
Kol lietus plovė Kauno gatves, o vėjas bandė pripūsti miestan pavasarį, žvelgiant pro lėktuvo, skrendančio į Kosą, langą siela nurimo. Savaitei pabėgti,...
11 maisto ruošos taisyklių, kurių neverta paisyti  (6)
2016 m. balandžio 8 d. 09:13
Galbūt esate tikras maisto ruošimo profesionalas, o gal vos susitepate suvožtinį,...
Firminė alaus sriuba su aviena  (1)
2016 m. balandžio 2 d. 00:00
Tikrai nekasdieniška ir be galo įdomi sriuba. Visų pirma todėl, kad sriuboje nėra...
Graikiškas ėrienos troškinys  (3)
2016 m. kovo 6 d. 00:00
Puota, pakeitusi pasaulio istoriją: absurdiški sprendimai ir prabanga, kokios dar niekas nebuvo regėjęs  (120)
2016 m. vasario 21 d. 16:52
Šis vakarėlis pelnytai įvardijamas kaip „amžiaus puota“. Naujame dokumentiniame...
Skaniausi kibinai  (4)
2016 m. sausio 26 d. 00:15
Patys skaniausi kibinai – su kapota ėriena arba aviena.
Kaip pasigaminti sveiką mėsainį namuose  (1)
2016 m. sausio 26 d. 00:00
Nors mėsainiai įprastai asocijuojasi su greito maisto užkandinių meniu, šiandien jie...
Šefės patarimai, kaip iškepti skaniausius kibinus (+RECEPTAS)  (10)
2015 m. gruodžio 10 d. 12:30
Kiekvienas lietuvis žino traškaus kibino skonį, ne kartą yra valgęs jį su karštu vištienos sultiniu. Ar žinote, kad šis patiekalas Lietuvoje populiarus dar...
Jums patiks: skanieji kibinai kitaip
2015 m. gruodžio 10 d. 09:55
Kiekvienas lietuvis žino traškaus kibino skonį, ne kartą yra valgęs jį su karštu vištienos sultiniu. Ar žinote, kad šis patiekalas Lietuvoje populiarus dar...
Kvapų menininkė: dėmesys kvapams ir žinojimas apie juos keičia mūsų suvokimą apie viską  (6)
2015 m. gruodžio 5 d. 00:00
Istoriškai taip jau susiklostė, kad tyrinėtojai ir menininkai kvapui dar visai neseniai...
A. Užkalnis valgė lietuviškus grybus ir verkė iš laimės  (359)
2015 m. lapkričio 22 d. 11:54
Gedimino prospektą nuo Lukiškių aikštės iki Žvėryno tilto aš laikau kulinarine...
Pirkdami mėsą neužmirškite pardavėjui užduoti vieno klausimo  (192)
2015 m. lapkričio 10 d. 13:36
Mėsos produktus perkant parduotuvėje pati svarbiausia data yra ne galiojimo terminas, o...