duonos kepimas

Maisto mokslininkė pataria, kaip namie iškepti duoną: pasiseks ir be raugo

Iškepti duoną yra lengviau nei gali atrodyti, o gardus rezultatas atperka pastangas. Nors duonos rūšys namų lentynose kinta, išbandomi nauji skoniai ir...

Tokių kepyklų Lietuvoje – vos kelios: prieniškis atviras – kitoms tuo užsiimti neapsimoka

Prienų rajone įsikūrusi duonos ir konditerinių gaminių kepykla „Du medu“ gimė iš ekologiškumo idėjos. Tėvas ir sūnus įmonę įkūrė...

Duonos kepimas namuose sugrįžta: išsamus gidas, kaip išsikepti iš vos 3 ingredientų

Ilgi ir lietingi rudens savaitgaliai sugrįžta, o kartu su jais – karantino metu užgimusi tikra duonos kepimo manija. Duona šiandien – tai viena...

Ūkininkas, norėdamas pragyventi, pats kepa duoną, augina avis, bet vietos Kaziuko mugėje neįperka (3)

„Jeigu nenorite įgyti priklausomybės – nepirkite šios duonos,“ – pajuokaudamas man sako eilėje prie Nerijaus Kriaučiūno iš Ukmergės rajono,...

Nematyta Anykščių pusė: daug netikėtų atradimų – vos per vieną dieną  „Nematyti Anykščiai“ - antroji laida iš ciklo „Nematyta...“ (1)

Anykščiai – miestas siurprizas. Tarp ežerų ir miškų įsikūręs nedidelis miestelis jau nuo seno traukia menininkus, rašytojus ir dvasingus žmones....