didžkukuliai


Ištirps burnoje: šviežių bulvių didžkukuliai  (9)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Ar jau virėte cepelinus iš šviežių bulvių?
Tokių skanių cepelinų dar neragavote  (35)
2016 m. rugsėjo 7 d. 10:50
Palangos kavinė, kur patys pigiausi cepelinai: paslaptis, kaip už eurą pagaminti didžkukulį, paprasta  (135)
2016 m. rugsėjo 5 d. 13:56
Palangoje esančioje kavinėje porcija cepelinų kainuoja vos 2,2 euro – tai mažiausia...
A. Užkalnis norėjo būti sužavėtas, bet jam nepavyko  (30)
2016 m. liepos 10 d. 10:13
Daugelis restoranų žino, kad mane lengva sužavėti. Pirmas būdas – geri Benedikto...
The Top 10 most popular Lithuanian dishes in the world
2016 m. balandžio 29 d. 12:13
Lithuanian cuisine offers a wide variety of dishes to match everyone's tastes - although...
BALSAVIMAS: išrink skaniausią netradicinį didžkukulį!  (8)
2016 m. balandžio 15 d. 14:35
Didžkukuliai su smidrais, jaučio liežuviu ar pagardinti šafranu? Tokių didžkukulių paragauti galėjo svečiai, susirinkę į atlikėjo Jurgio Didžiulio...
CEPELINAI su varške  (6)
2016 m. vasario 16 d. 00:00
A. Užkalnis. Kompleksuotų provincialų kodas  (559)
2015 m. gegužės 27 d. 14:15
Žinote, ką pagalvojau? Dar nežinote, tuoj sužinosite. Pagalvojau štai ką. Rusų...
Ką daryti, kad didžkukuliai nepajuostų?  (34)
2015 m. kovo 9 d. 00:00
Bulvinius patiekalus paprastai paruošti gana paprasta ir daug žinių nereikia. Tačiau...
Greitai paruošiami cepelinai su vištiena  (11)
2015 m. vasario 16 d. 09:03
Didžkukuliai , dažniau vadinami cepelinais , veikiausiai pats populiariausias...
A. Užkalnis atskleidė, kodėl nenori turėti nuosavo restorano  (42)
2014 m. spalio 11 d. 13:17
Kai apžvalgininkas Andrius Užkalnis (43) įžengė į kavinę, barista staiga padidėjusiomis akimis sukosi it užsukta ir itin maloniai aptarnavo mus abu. Aš į...
Naminiai tarkuotų bulvių cepelinai  (26)
2014 m. rugsėjo 20 d. 00:00
Bulvės jau užderėjo - išsivirkite sotiems pietums didžkukulių.
Virtų bulvių didžkukuliai  (2)
2014 m. rugsėjo 20 d. 00:00
Kaip pas mamą: tradiciniai didžkukuliai  (7)
2014 m. rugsėjo 11 d. 00:52
Kaunietis kulinaras atskleidė, kokias klaidas darome virtuvėje  (25)
2014 m. liepos 26 d. 00:01
Bohemiškame Kauno Žaliakalnio rajone užaugęs 20-metis kulinaras Paulius Strasevičius...
Kas dar, be cepelinų ir vėdarų, yra nacionaliniai lietuvių valgiai? Autentiški receptai  (1)
2014 m. liepos 19 d. 00:08
Kiekvienas save gerbiantis lietuvis jau žino, kad didžkukuliai , vėdarai ar bulvių plokštainis, pagardinti riebiais spirgais, nebėra tie patiekalai, kuriais...
M. Šalčiūtė pasakė, ką iš tiesų galvoja apie didžkukulius  (94)
2014 m. liepos 7 d. 12:16
Interneto žvaigždė, šokėja Monika Šalčiūtė sako, kad jai skaniausias maistas buvo didžkukuliai, tačiau paskutinį kartą juos valgė jau senokai.
Mokys patirti valgymo malonumą  (4)
2014 m. balandžio 5 d. 09:22
Šalin greitą maistą. „Ne“ – standartizuoto maisto invazijai. Kiek galime švaistyti...
I. Tobias ir D. Stagniūnas su viso pasaulio lietuviais šventė cepelinų dieną  (22)
2014 m. vasario 3 d. 16:23
Sekmadienį, vasario 2-ąją, pirmą kartą Lietuvoje ir visame pasaulyje buvo švenčiama...
Serialo „Pamiršk mane” žvaigždės naujam sezonui ruošėsi gamindami didžkukulius  (4)
2014 m. sausio 26 d. 16:11
Japonai švenčia sušių dieną, ispanai – pomidorų, o Detroite gyvenantis Amerikos...
„Auksinio scenos kryžiaus“ riteris - naujas čigonų baronas
2013 m. gruodžio 2 d. 00:02
Kauno valstybinio muzikinio teatro žiūrovų pamėgta operetė šį sezoną vėl siūlo intrigą – Barinkajaus vaidmenyje gruodžio 5 d. pamatysime teatro solistą,...
Prekyba bulvėmis: kai iškepsi ar išvirsi, pamatysi, jog pirkai „katę maiše“  (41)
2013 m. lapkričio 23 d. 02:58
Statistikos duomenimis, sovietmečiu kiekvienas lietuvis suvartodavo apie 150 kg, dabar – apie 90 kg bulvių per metus, nes atsirado gausesnė įvairių maisto...
L. Klimka. Dabar bulviakasis ankstyvesnis  (8)
2013 m. rugpjūčio 28 d. 19:01
Sunku įsivaizduoti šiandien lietuvio stalą be bulvių. Mėgstame didžkukulius, dažniau...
Didžkukuliai su manų kruopomis
2013 m. rugpjūčio 21 d. 00:53
Greitai paruošiami cepelinai su vištiena  (17)
2013 m. liepos 30 d. 10:25
Didžkukuliai, dažniau vadinami cepelinais, veikiausiai pats populiariausias lietuviškas...
Lietuvos kulinarinis paveldas: didžkukuliai ar elnias paauksuotais ragais?  (10)
2013 m. kovo 28 d. 14:03
Svečius iš užsienio nedvejodami vaišiname didžkukuliais. Ar neklystame Lietuvos kulinarines tradicijas siedami su bulviniais patiekalais ir rūkytais mėsos...
Juokingi ir pavojingi būdai lieknėti  (1)
2012 m. spalio 20 d. 18:30
Interneto platybėse ir kontoros virtuvėlėje galima sužinoti tiek įvairiausių lieknėjimo paslapčių, kad net keista, kodėl visos pasaulio moterys dar netapo...
Dizaineris A.Pogrebnojus: deja, vis dar esame cepelinų tauta  (27)
2012 m. spalio 17 d. 09:17
Nors liaudyje cepelinais vadinami didžkukuliai nėra autentiškas lietuviškas patiekalas,...
Tautiniu paveldu pripažinti ir „kleckai”  (3)
2012 m. rugsėjo 14 d. 07:39
Žiurių kaimo (Joniškio r.) bendruomenė sugrąžino šlovę tik šioje vietovėje nuo...
Kam Lietuvai reikia misionierių  (42)
2012 m. balandžio 7 d. 06:02
Mūsų šalyje nėra daug kunigų, ne tik mokančių vaikus, jaunimą tikėjimo tiesų, bet...