didžkukuliai

A. Užkalnis norėjo būti sužavėtas, bet jam nepavyko  (30)
2016 m. liepos 10 d. 10:13
Daugelis restoranų žino, kad mane lengva sužavėti. Pirmas būdas – geri Benedikto kiaušiniai pusryčiams. Visada gera pradžia. Antrasis būdas – gerai...
The Top 10 most popular Lithuanian dishes in the world
2016 m. balandžio 29 d. 12:13
Lithuanian cuisine offers a wide variety of dishes to match everyone's tastes - although most are likely to contain meat and potatoes. Here is our selection of the top...
BALSAVIMAS: išrink skaniausią netradicinį didžkukulį!  (8)
2016 m. balandžio 15 d. 14:35
Didžkukuliai su smidrais, jaučio liežuviu ar pagardinti šafranu? Tokių didžkukulių...
CEPELINAI su varške  (6)
2016 m. vasario 16 d. 00:00
A. Užkalnis. Kompleksuotų provincialų kodas  (559)
2015 m. gegužės 27 d. 14:15
Žinote, ką pagalvojau? Dar nežinote, tuoj sužinosite. Pagalvojau štai ką. Rusų...
Ką daryti, kad didžkukuliai nepajuostų?  (34)
2015 m. kovo 9 d. 00:00
Bulvinius patiekalus paprastai paruošti gana paprasta ir daug žinių nereikia. Tačiau kelios gudrybės padės ne tik iškepti skanesnes bulves, bet ir paruošti...
Greitai paruošiami cepelinai su vištiena  (11)
2015 m. vasario 16 d. 09:03
Didžkukuliai , dažniau vadinami cepelinais , veikiausiai pats populiariausias lietuviškas patiekalas .
A. Užkalnis atskleidė, kodėl nenori turėti nuosavo restorano  (42)
2014 m. spalio 11 d. 13:17
Kai apžvalgininkas Andrius Užkalnis (43) įžengė į kavinę, barista staiga...
Naminiai tarkuotų bulvių cepelinai  (26)
2014 m. rugsėjo 20 d. 00:00
Bulvės jau užderėjo - išsivirkite sotiems pietums didžkukulių.
Virtų bulvių didžkukuliai  (2)
2014 m. rugsėjo 20 d. 00:00
Kaip pas mamą: tradiciniai didžkukuliai  (7)
2014 m. rugsėjo 11 d. 00:52
Kaunietis kulinaras atskleidė, kokias klaidas darome virtuvėje  (25)
2014 m. liepos 26 d. 00:01
Bohemiškame Kauno Žaliakalnio rajone užaugęs 20-metis kulinaras Paulius Strasevičius jau gali pasigirti populiariu maisto tinklaraščiu „Kitchen...
Kas dar, be cepelinų ir vėdarų, yra nacionaliniai lietuvių valgiai? Autentiški receptai  (1)
2014 m. liepos 19 d. 00:08
Kiekvienas save gerbiantis lietuvis jau žino, kad didžkukuliai , vėdarai ar bulvių...
M. Šalčiūtė pasakė, ką iš tiesų galvoja apie didžkukulius  (94)
2014 m. liepos 7 d. 12:16
Interneto žvaigždė, šokėja Monika Šalčiūtė sako, kad jai skaniausias maistas buvo...
Mokys patirti valgymo malonumą  (4)
2014 m. balandžio 5 d. 09:22
Šalin greitą maistą. „Ne“ – standartizuoto maisto invazijai. Kiek galime švaistyti...
I. Tobias ir D. Stagniūnas su viso pasaulio lietuviais šventė cepelinų dieną  (22)
2014 m. vasario 3 d. 16:23
Sekmadienį, vasario 2-ąją, pirmą kartą Lietuvoje ir visame pasaulyje buvo švenčiama Pasaulinė cepelinų diena. Cepelinų gamybos paslaptis prisiminė...
Serialo „Pamiršk mane” žvaigždės naujam sezonui ruošėsi gamindami didžkukulius  (4)
2014 m. sausio 26 d. 16:11
Japonai švenčia sušių dieną, ispanai – pomidorų, o Detroite gyvenantis Amerikos lietuvis Juozas Vaičiūnas užsimojo įvesti, o ilgainiui ir valstybine...
„Auksinio scenos kryžiaus“ riteris - naujas čigonų baronas
2013 m. gruodžio 2 d. 00:02
Kauno valstybinio muzikinio teatro žiūrovų pamėgta operetė šį sezoną vėl siūlo...
Prekyba bulvėmis: kai iškepsi ar išvirsi, pamatysi, jog pirkai „katę maiše“  (41)
2013 m. lapkričio 23 d. 02:58
Statistikos duomenimis, sovietmečiu kiekvienas lietuvis suvartodavo apie 150 kg, dabar –...
L. Klimka. Dabar bulviakasis ankstyvesnis  (8)
2013 m. rugpjūčio 28 d. 19:01
Sunku įsivaizduoti šiandien lietuvio stalą be bulvių. Mėgstame didžkukulius, dažniau...
Didžkukuliai su manų kruopomis
2013 m. rugpjūčio 21 d. 00:53
Greitai paruošiami cepelinai su vištiena  (17)
2013 m. liepos 30 d. 10:25
Didžkukuliai, dažniau vadinami cepelinais, veikiausiai pats populiariausias lietuviškas patiekalas.
Lietuvos kulinarinis paveldas: didžkukuliai ar elnias paauksuotais ragais?  (10)
2013 m. kovo 28 d. 14:03
Svečius iš užsienio nedvejodami vaišiname didžkukuliais. Ar neklystame Lietuvos...
Juokingi ir pavojingi būdai lieknėti  (1)
2012 m. spalio 20 d. 18:30
Interneto platybėse ir kontoros virtuvėlėje galima sužinoti tiek įvairiausių...
Dizaineris A.Pogrebnojus: deja, vis dar esame cepelinų tauta  (27)
2012 m. spalio 17 d. 09:17
Nors liaudyje cepelinais vadinami didžkukuliai nėra autentiškas lietuviškas patiekalas,...
Tautiniu paveldu pripažinti ir „kleckai”  (3)
2012 m. rugsėjo 14 d. 07:39
Žiurių kaimo (Joniškio r.) bendruomenė sugrąžino šlovę tik šioje vietovėje nuo neatmenamų laikų gaminamiems „kleckams”. Šis patiekalas papildė...
Kam Lietuvai reikia misionierių  (42)
2012 m. balandžio 7 d. 06:02
Mūsų šalyje nėra daug kunigų, ne tik mokančių vaikus, jaunimą tikėjimo tiesų, bet ir su jais žaidžiančių futbolą, važinėjančių dviračiais,...
Lietuvos sporto metraštį 2011-ais pildė ir istorinės akimirkos, ir neregėti akibrokštai  (15)
2011 m. gruodžio 31 d. 12:54
Paskutinės valandos belaukiant naujametinių fejerverkų – puikus metas atsigręžti...
Atlikėja Milisandra Radzevičienė pasakojo apie dietą, padėjusią jai atsikratyti 45 kg  (24)
2011 m. gruodžio 14 d. 16:03
Sunku patikėti, tačiau kažkada dainininkė ir „patrulio“ Algio žmona Milisandra...
Kuo kvepia pelnas?  (34)
2011 m. lapkričio 12 d. 21:23
Filme „Kvepalai: Vieno žudiko istorija“ pasakojama apie ypatingą uoslę turintį...