dešrelės


Devyni geriausi virtuvės šefų pusryčių patarimai sunkiam rytui  (48)
2017 m. sausio 21 d. 08:36
Pradedant be lukšto virtais kiaušiniais ir baigiant žaliais tirštaisiais kokteiliai bei sušiais – devyni garsūs Didžiosios Britanijos virtuvės šefai...
Smagi žiemos pramoga - grilis: patarimai, kaip skaniai iškepti mėsą  (3)
2017 m. sausio 20 d. 11:16
Šiltuoju metų laiku dažnai stengiamės atitrūkti nuo miesto šurmulio ir renkamės poilsį gamtoje. Grilyje keptas maistas - neatsiejama to dalis. Kad ir kaip...
Ar tinkamai maitinatės, parodys šlapimo tyrimas  (3)
2017 m. sausio 17 d. 00:00
Jungtinės Karalystės mokslininkai iš Londono imperatoriškojo koledžo, Newcastle‘o ir...
Vegetariška mityba: ar tikrai mėsa – baisus nuodas  (253)
2017 m. sausio 6 d. 21:20
Vegetarizmas ir veganizmas šiais laikais, galima sakyti, yra tikrų tikriausia mada.
A. Užkalnis apie pusryčius karčemoje: ar verta grįžti į Lietuvą?  (369)
2017 m. sausio 1 d. 11:58
Na tai ką, linkėjimai iš tolimojo užjūrio, kūrybinės komandiruotės, į kurią...
Vieno kąsnio užkandžiai šventiniam vakarėliui
2016 m. gruodžio 30 d. 12:50
Pasisekė toms, kurios per šventes eis į svečius pas draugus. O toms, pas kurias pačias draugai ketina ateiti, teks šiek tiek pasistengti ir pasukti galvą, kuo...
Maisto produktas, kuriuo dažniausiai užspringsta vaikai
2016 m. gruodžio 29 d. 20:01
Jei kada esate su tuo susidūrę su vaiko springimu, puikiai žinote, kaip tai yra baisu. Taigi pravartu žinoti, kokiais maisto produktais vaikai paspringsta...
Vaizdo įrašas, kuris sugėdins norinčius Naujuosius sutikti namuose  (17)
2016 m. gruodžio 29 d. 13:31
Gruodžio 31-ąją Vilniuje, menų fabrike „Loftas“, dalyviai vienai nakčiai nusikels...
Vokiško stiliaus kalėdinės mugės eksportuojamos į daugybę šalių  (2)
2016 m. gruodžio 28 d. 23:01
Šventinę nuotaiką mieste kuria ir tradicinės kalėdinės mugės . Jose galima rasti...
Perdirbtai mėsai – nauji kaltinimai: venkite populiaraus konservanto  (46)
2016 m. gruodžio 28 d. 05:30
Mokslininkai mano, kad perdirbto maisto vartojimas gali sustiprinti astm os simptomus....
Ieškantiems įkvėpimo virtuvėje: 6 šventiniai patiekalai iš Argentinos
2016 m. gruodžio 25 d. 16:37
Argentinos kalėdinius patiekalus restorane „Panama Food Garden“ pristatė šefas Paulius Bartkevičius ir garsus keliautojas, žurnalistas Vytaras Radzevičius....
Narkomanų adatomis subadytos citrinos – iš kur atsirado šita istorija  (47)
2016 m. gruodžio 25 d. 13:42
Populiarų sovietmečio gandą, kad į pieniškas dešreles dedamas tualetinis popierius, o kava plikoma daug kartų ir įberiama kalio permanganato, keičia dabar...
Angela Merkel didžiuojasi ramia žmonių reakcija į išpuolį Berlyno kalėdinėje mugėje  (119)
2016 m. gruodžio 22 d. 20:14
Vokietijos kanclerė Angela Merkel ketvirtadienį pasididžiavo ramia visuomenės reakcija...
Vėl atidaroma Berlyno kalėdinė mugė, kurioje buvo įvykdyta ataka  (10)
2016 m. gruodžio 22 d. 12:03
Berlyno kalėdinė mugė , kurioje prieš tris dienas sunkvežimis traiškė žmones,...
A. Užkalnis buvusioje Marijampolės valgykloje valgė pusvelčiui, išėjo laimingas  (376)
2016 m. gruodžio 18 d. 13:35
Nepaisant antraštės, jūs čia nerasite jokių žinių apie tai, kaip jūsų...
Apdovanoti geriausi Lietuvos metų gaminiai  (5)
2016 m. gruodžio 16 d. 11:50
Penktadienį paskelbti šalyje svarbiausiu laikomo, verslo bendruomenės pripažinto ir Lietuvos įmonių gaminamą produkciją kasmet įvertinančio konkurso...
6 gardžiausi argentinietiški šventiniai patiekalai  (1)
2016 m. gruodžio 15 d. 00:00
Argentinos kalėdinius patiekalus restorane „Panama Food Garden“ pristatė šefas Paulius Bartkevičius ir garsus keliautojas, žurnalistas Vytaras Radzevičius....
Kitokie pasivaikščiojimai. Kaip Kalėdoms pasipuošė Berlynas  (11)
2016 m. gruodžio 4 d. 19:38
Taip arti nuo Lietuvos ir kiekvienąkart naujas – Berlynas. Miestas, kuris prieš šventes...
Višta ar viščiukas: ar žinote, ką iš tikrųjų perkate ir valgote  (19)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:45
Artėjant didžiosioms metų šventėmis, pamažu pradedame galvoti, ką patieksime ant...
Į naujo restorano vakarėlį užsukusios įžymybės ir jų draugai ne tik vaišinosi, bet ir graibstė dolerius  (4)
2016 m. gruodžio 2 d. 02:51
Ketvirtadienio vakarą sostinės cenre duris atvėrė baras – restoranas „ WallStreet...
To dar nematėte: nuodėmingą įžymybių vakarėlį Vilniuje „nuplovė“ tikrų pinigų lietus  (114)
2016 m. gruodžio 1 d. 20:53
Ketvirtadienio vakarą sostinės Vilniaus gatvėje duris atvėrė baras-restoranas „WallStreet Avenue“. Iškilmingo vakaro metu linksminosi būriai įžymybių,...
Gardi itališka duonelė su įdaru
2016 m. lapkričio 30 d. 00:00
Focaccia arrotolata pugliese! Tešla duonai paruošiama su bulvėmis, o į vidų dedamos...
Kalėdos (II). Gurmaniškos prancūzų šventės
2016 m. lapkričio 29 d. 00:11
Kalėdų karštinė Prancūzijoje prasideda anksti. Vos įpusėjus spaliui, pašto...
Kalėdos (I). Vokiečiai dar iki švenčių stengiasi sukurti tikrą pasaką
2016 m. lapkričio 29 d. 00:10
Kalėdos – bene laukiamiausia šventė. Kaip jas švenčia ir kokių tradicijų...
Reaguoja į kintantį lietuvių skonį: siūlys ryklieną ir omarus iš fontano  (7)
2016 m. lapkričio 25 d. 12:09
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall Street Avenue“. Keturių restoranų virtuvės (tarp jų ir „Wall Street...
A. Valentaitės išreklamuotame restorane – fontane gaudomi omarai, rykliena ir karšti gatvės šunyčiai  (16)
2016 m. lapkričio 25 d. 10:59
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall Street Avenue“. Keturių restoranų virtuvės (tarp jų ir „Wall Street...
A.Užkalnis Klaipėdoje paknebinėjo maistą ir išėjo  (453)
2016 m. lapkričio 20 d. 13:23
Nebijokite, aš neišėjau nevalgęs. Tiesiog labai daug visko užsisakiau, tai kelių...
Išbandę šį receptą, bulvių daugiau nenorėsite valgyti kitaip  (12)
2016 m. lapkričio 20 d. 00:00
Orkaitėje keptos bulvės dažniausiai valgomos kaip garnyras. Tačiau tik ne šį kartą....
Duris atvėrusi vokiško maisto užeiga pasitiko kviestinius svečius  (15)
2016 m. lapkričio 16 d. 20:02
Trečiadienio vakarą sostinėje duris atvėrusi nauja vokiško maisto užeiga „Berlin'o...