dešrelės


Višta ar viščiukas: ar žinote, ką iš tikrųjų perkate ir valgote  (14)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:45
Artėjant didžiosioms metų šventėmis, pamažu pradedame galvoti, ką patieksime ant Kūčių stalo, kaip nustebinsime šeimos narius ir jaukiai praleisime laiką....
Į naujo restorano vakarėlį užsukusios įžymybės ir jų draugai ne tik vaišinosi, bet ir graibstė dolerius  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 02:51
Ketvirtadienio vakarą sostinės cenre duris atvėrė baras – restoranas „ WallStreet Avenue “. Iškilmingo vakaro metu raudonu kilimu žengė ryškiausios...
To dar nematėte: nuodėmingą įžymybių vakarėlį Vilniuje „nuplovė“ tikrų pinigų lietus  (113)
2016 m. gruodžio 1 d. 20:53
Ketvirtadienio vakarą sostinės Vilniaus gatvėje duris atvėrė baras-restoranas...
Pats skaniausias raugintų KOPŪSTŲ troškinys  (13)
2016 m. gruodžio 1 d. 14:19
Gardi itališka duonelė su įdaru
2016 m. lapkričio 30 d. 00:00
Focaccia arrotolata pugliese! Tešla duonai paruošiama su bulvėmis, o į vidų dedamos...
Kalėdos (II). Gurmaniškos prancūzų šventės
2016 m. lapkričio 29 d. 00:11
Kalėdų karštinė Prancūzijoje prasideda anksti. Vos įpusėjus spaliui, pašto dėžutes užtvindo reklaminiai lankstinukai su kalėdinių dovanų...
Kalėdos (I). Vokiečiai dar iki švenčių stengiasi sukurti tikrą pasaką
2016 m. lapkričio 29 d. 00:10
Kalėdos – bene laukiamiausia šventė. Kaip jas švenčia ir kokių tradicijų laikomasi kitose šalyse, pasakoja į Vokietiją persikėlusi Lina Neverbickienė.
Reaguoja į kintantį lietuvių skonį: siūlys ryklieną ir omarus iš fontano  (7)
2016 m. lapkričio 25 d. 12:09
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall Street...
A. Valentaitės išreklamuotame restorane – fontane gaudomi omarai, rykliena ir karšti gatvės šunyčiai  (16)
2016 m. lapkričio 25 d. 10:59
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall...
A.Užkalnis Klaipėdoje paknebinėjo maistą ir išėjo  (453)
2016 m. lapkričio 20 d. 13:23
Nebijokite, aš neišėjau nevalgęs. Tiesiog labai daug visko užsisakiau, tai kelių...
Išbandę šį receptą, bulvių daugiau nenorėsite valgyti kitaip  (12)
2016 m. lapkričio 20 d. 00:00
Orkaitėje keptos bulvės dažniausiai valgomos kaip garnyras. Tačiau tik ne šį kartą. Su tinkamais ingredientais bulvė gali tapti pačiu gardžiausiu pagrindiniu...
Duris atvėrusi vokiško maisto užeiga pasitiko kviestinius svečius  (15)
2016 m. lapkričio 16 d. 20:02
Trečiadienio vakarą sostinėje duris atvėrusi nauja vokiško maisto užeiga „Berlin'o Bistro“ pasitiko pirmuosius kviestinius svečius. Tradiciškai, vieni...
Mitybos specialistės vertinimas: kaip mus maitina sanatorijose  (2)
2016 m. lapkričio 11 d. 00:00
Apsilankiusi vienoje Lietuvos sanatorijų sveikatos specialistė Raminta Bogušienė...
Pupelių sriuba su veršiena ir dešrelėmis
2016 m. lapkričio 11 d. 00:00
Stipraus skonio patiekalas sunkesnio, „ūkiško“ maisto mėgėjams. Chili con carne...
Išpeikė prekybos centruose parduodamą mėsą: tik manote, kad perkate jautieną  (163)
2016 m. lapkričio 7 d. 18:43
Nusipirkus prekybos centre jautienos gabalą, labai realu, kad ši mėsa nebus nei skani,...
A. Užkalnis: visus užsieniečius vesčiau valgyti čia, bet tik sykį  (212)
2016 m. spalio 30 d. 10:34
Kai artėja Vėlinės ir visi perka kapų žvakes (rūpestingieji jau nusipirko) ir galvoja apie amžinybę, yra gražu ir sveika pradėti daryti išvadas: ką...
Viskas, ko reikia Helovinui: dekoracijos, receptai, žaidimai  (2)
2016 m. spalio 30 d. 00:00
Jungtinėse Amerikos valstijose Helovinui populiarumu nusileidžia tik Kalėdoms, nors iš tiesų šventės gimtinė – Airija, atėjusi iš senų laikų, kuomet...
Viskas ko reikia šiurpiai ir nepamirštamai Helovino šventei
2016 m. spalio 29 d. 00:02
Jungtinėse Amerikos valstijose Helouvynas populiarumu nusileidžia tik Kalėdoms, nors...
Viskas ko reikia šiurpiai Helovino šventei: dekoracijos, receptai, žaidimai, įdomūs faktai  (1)
2016 m. spalio 28 d. 10:09
Jungtinėse Amerikos valstijose Helovinui populiarumu nusileidžia tik Kalėdoms, nors iš...
Paslaptinga liga paliečia kas trečią
2016 m. spalio 27 d. 14:46
Kad esu viena iš trečdalio pasaulio gyventojų, kuriuos bent kartą yra užklupusi ūminė...
Raugintų kopūstų ir dešrelių troškinys  (3)
2016 m. spalio 27 d. 00:15
Tikras lietuviškas troškinys šaltuoju metų laiku.
Įvertino vaikų maitinimą Kauno ugdymo įstaigose  (3)
2016 m. spalio 26 d. 00:00
Apsilankius keliuose Kauno valstybiniuose darželiuose ir pradinėse mokyklose, įvertinta vaikų mityba – nustatyti pranašumai ir trūkumai.
Kodėl iš lentynų dingsta kai kurie pamėgti produktai  (517)
2016 m. spalio 22 d. 00:00
Daugelis turi mėgstamų skanėstų – kas neįsivaizduoja pusryčių be vienos rūšies...
J. Jankevičiaus svajonė - atidaryti nuosavą pieniškų dešrelių parduotuvę  (12)
2016 m. spalio 21 d. 10:12
Šis šeštadienio rytas televizijos žiūrovams žada padovanoti daug šypsenų. TV3 ryto...
Turgus Vilniuje, kuris pavyzdį ima iš Vakarų: kuriasi vis daugiau verslininkų  (41)
2016 m. spalio 14 d. 17:57
Vilnius – sparčiai augantis miestas, kur vienas po kito į dangų kyla verslo centrai,...
Infografikas. Labiausiai pabrangę ir pigę maisto produktai  (34)
2016 m. spalio 10 d. 12:00
Kas savaitę ar kelis kartus per savaitę į parduotuves užsukantys gyventojai stebi, kaip keičiasi kainos . Nors spalio pradžioje palyginus su praėjusių metų...
H. Clinton ir D. Trumpo mėsainių sudėtis atskleidžia įdomių dalykų apie kandidatus  (4)
2016 m. spalio 7 d. 16:24
Penktadienį, spalio 7 dieną, kai kurie japonai galėjo pasimėgauti JAV rinkimų skoniu – jiems pasiūlyta galimybė rinktis tarp mėsainio, atstovaujančio...
Kalakutienos dešrelės su kopūstais
2016 m. spalio 6 d. 00:08
Patiekalas, kuris ant stalo atkeliauja su vėsesniu oru.
Pergyvenę sovietmetį: įpratome, kad be mušimo nieko nebus  (244)
2016 m. spalio 1 d. 07:00
„Gyvenimas – tik finansų piramidės ir vekseliai. Kad laisvė – pinigai, o pinigai...
Perka kaip sveiką maistą, o gali būti priešingai: tokių produktų priedai specialistams kelia siaubą  (57)
2016 m. rugsėjo 28 d. 00:02
Spalvingomis etiketėmis papuošti maisto produktai, kurie, kaip skelbiama reklamose, skirti...