dešrelės

Baigėsi Panevėžio mokinių dienos stovykla „Smagu kartu“
2016 m. birželio 27 d. 09:05
Panevėžio Alfonso Lipniūno progimnazijoje pirmą kartą buvo organizuota 1-5 klasių mokinių vasaros poilsio dienos stovykla „Smagu kartu“.
Balandėliai ant laužo: taip gardžiai paruošto patiekalo jūs dar neragavote!  (17)
2016 m. birželio 26 d. 00:00
Ant laužo paprastai čirškiname šašlykus, dešreles, vištienos kulšeles. Kartais - daržoves, vaisius ar zefyrus. Bet ar kada bandėte gamtoje išsikepti...
Kitokia Lietuva: tėvas išprievartavo sesę, sūnus motinai sulaužė ranką  (373)
2016 m. birželio 25 d. 23:58
Nuo Palangos tilto žingsniuojant J. Basanavičiaus gatve galima sutikti žmones, nuo...
R. Mikelkevičiūtės sūnelis Jonas pirmąsias Jonines šventė su prezidente  (38)
2016 m. birželio 23 d. 16:44
Ketvirtadienį šalies prezidentė Jonines šventė su vaikų dienos centre vasarojančiais...
Kepsninės pasirinkimo ABC
2016 m. birželio 23 d. 00:02
Jau tuoj Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų...
Kulinarės patarimai, kaip gardžiai iškepti kepsnius
2016 m. birželio 22 d. 11:39
Joninių naktis – tai senomis tradicijomis apgaubta šventė, kurią paminėti kartu susiburia nemažas būrys draugų ir giminaičių, o smagios šventės mūsų...
Kaip pigiai, bet skaniai pamaitinti didelę kompaniją?
2016 m. birželio 22 d. 10:02
Joninių naktis – tai senomis tradicijomis apgaubta šventė, kurią paminėti kartu susiburia nemažas būrys draugų ir giminaičių, o smagios šventės mūsų...
Patarimai, kaip išsirinkti kepsninę  (1)
2016 m. birželio 21 d. 13:40
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų...
Kaip išsirinkti tinkamiausią kepsninę + GREITI RECEPTAI
2016 m. birželio 21 d. 11:14
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų...
Patiekalas, kurį pamatę panorome iškart išbandyti – taip ir padarėme (FOTO)  (12)
2016 m. birželio 21 d. 00:02
Šį receptą pamatėme interneto platybėse ir smalsumo vedami nusprendėme tuoj pat...
Į vasaros atostogas – baidarėmis!  (1)
2016 m. birželio 17 d. 16:30
Atėjo ilgai lauktoji vasara, o su ja – ir atostogos ! Jas sutikti Kuršėnų mokinių sporto klubo „Flamingas“ neformaliojo švietimo grupės „Merginų...
Veršienos liuliakebabas
2016 m. birželio 13 d. 00:55
Liuliakebabui iš veršienos rinkitės riebią mėsą, tada jis bus sultingas ir skanus. Kad dešrelės netrupėtų, galite įmušti į faršą kiaušinį.
Grilio piknike prie Baltojo tilto garsenybės dalijo savo receptus  (1)
2016 m. birželio 10 d. 10:14
„Surengti tobulą pikniką gali kiekvienas. Reikia tik pasirūpinti gera vieta, gera...
S. Kramarovo drama: pajutęs spaudimą dėl religijos, aktorius emigravo į JAV, kur brandžiam amžiuje rado meilę ir pirmąkart tapo tėvu  (82)
2016 m. birželio 10 d. 00:10
Didžiam paties aktoriaus ir jo draugų bei artimųjų siaubui itin sveikai gyvenusį...
Grilio receptai – nuo garsenybių stalo
2016 m. birželio 10 d. 00:00
Savo piknikų receptais dalijosi smagi kompanija – menininkė Nomeda Marčėnaitė,...
Naujųjų kainų Palangoje staigmenos: du eurai už tualetą – ne riba  (488)
2016 m. birželio 9 d. 16:03
Palangos paplūdimiuose esančių kavinių tualetais norintys pasinaudoti poilsiautojai turi būti pasirengę staigmenoms. Stebina ne tik šios paslaugos kaina,...
Pajūryje atgaivino legendinį restoraną: praėjusią vasarą pasimokė iš klaidų  (65)
2016 m. birželio 4 d. 17:30
Nidoje gimusios ir augusios dvi seserys naujam gyvenimui prikėlė legendinį šio kurorto restoraną „ Nida “. Ne vienerius metus stovėjusiame apleistame trijų...
Vegetarų džiaugsmas – (ne)mėsainiai  (16)
2016 m. birželio 4 d. 00:00
Ką gausime sudėję dvi madas – vegetarizmą ir mėsainius? Skonio aritmetika po lygybės...
Dešrainis – vienas mėgiamiausių lietuvių pasirinkimų vasarą
2016 m. gegužės 31 d. 14:53
Degalinių tinklas „Statoil“ skaičiuoja, kad per pastaruosius metus tinklo klientai...
Neįtikėtini žūklės metodai ir juokina, ir stebina  (3)
2016 m. gegužės 28 d. 19:16
Kai kurie žvejai pasitiki tik klasika ir nenoriai įsileidžia naujoves į taip mėgstamą...
Mėsos perdirbimo rinkoje – naujas dalyvis  (35)
2016 m. gegužės 23 d. 14:02
Lietuvoje debiutuoja naujas mėsos perdirbimo rinkos dalyvis – UAB „ Mėsa LT “. Milijoną eurų į gamybos linijas investavusi bendrovė žada pasiūlyti...
Grilio specialistas: kepant negalima mėsos šlakstyti alumi ar kitais skysčiais  (13)
2016 m. gegužės 20 d. 14:20
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp populiariausių siūlomų pasirinkimų – ant grotelių kepta mėsa ar dešrelės.
Grilio specialistas: mėsą ne tik kepkite, bet ir rūkykite  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 14:06
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp...
Apsinuodijimai maistu kariuomenėje: kodėl tai kartojasi ir kas dėl to kaltas?  (215)
2016 m. gegužės 17 d. 18:50
Po tragiškos šauktinio Martyno Jurkaus mirties karo medikai Rukloje įsikūrusiame...
Mitybos klaidos, kurios gali prišaukti net vėžį: įspėja dėl populiarių pusryčių produktų  (42)
2016 m. gegužės 17 d. 10:11
Stresą patiriantys žmonės dažnai jaučia padidėjusį alkį arba priešingai – visai...
Kova su apsipirkimu Lenkijoje kelia aistras  (524)
2016 m. gegužės 10 d. 07:00
Praėjusią savaitę premjero, finansų ministro ir socialdemokratų pasiūlymas nuo spalio įvesti lengvatinį pridėtinės vertės mokestį (PVM) atšaldytai ir...
L. Kalpokaitė boikotuos prekybos centrus: vienas pigesnių produktų tapo brangesnis nei dešrelės  (10)
2016 m. gegužės 9 d. 15:08
Karščiausias savaitės aktualijas apžvelgiantis TV3 aktualijų serialas „Apie mus ir Kazlauskus“ šį, pirmadienio, vakarą 20.00 val. tradiciškai rodys tai,...
Patarimai, kaip skaniai paruošti BOBAUSIUS
2016 m. gegužės 7 d. 00:00
„Nuo vaikystės valgau bobausius, man šis grybas – tikras delikatesas“, - sako...
Vokiško alaus kelias – iš uždarų vienuolynų į pasaulinį pripažinimą
2016 m. gegužės 6 d. 10:46
Vokietija tituluojama alaus šalimi. Kiekvienais metais į šią šalį suplūsta beveik 6...
„Skonio kelionės“ (Vokietija): grilyje keptos kiaulienos-veršienos dešrelės
2016 m. gegužės 6 d. 08:37
Vokietija tituluojama alaus šalimi. Kiekvienais metais į šią šalį suplūsta beveik 6...