daržovių


Katastrofiškai daugėja nutylėto vėžio pacientų: specifinės užuomazgos – po liežuviu  (92)
2016 m. gruodžio 3 d. 13:37
Jungtinės Karalystės Vėžio tyrimų centro turimais duomenimis, per pastaruosius du dešimtmečius sergamumas burnos vė žiu išaugo 68 procentais. Šia liga...
V. ir Ž. Diawaros: vaikų atsiradimas nereiškia, kad turi pradėti gyventi tik jų gyvenimą ir keisti savąjį  (6)
2016 m. gruodžio 3 d. 13:36
Victoras ir Živilė Diawaros kartu jau 15 metų. Abu vienas kitą pažįsta puikiai ir vietomis netgi supanašėjo, nors abu yra iš visiškai skirtingas auklėjimo...
Grybų ruošimo gudrybės ir paslaptys
2016 m. gruodžio 3 d. 00:03
Pačių rinktais ar pirktais grybais su malonumu gardiname įvairius patiekalus visus metus....
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (5)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalė, tačiau jei nenorite praleisti...
Lietuviai jau ruošiasi šventėms: ką perka  (18)
2016 m. gruodžio 1 d. 18:25
Lietuvos gyventojai jau gyvena švenčių nuotaikomis – tą atspindi prekybininkų...
Naujausia A. Vasiljevo paroda: nuo egzotiško grožio suknelių iki rupūžių odos rankinių  (7)
2016 m. gruodžio 1 d. 17:09
Nuo gruodžio 2 d. Taikomosios dailės ir dizaino muziejuje atidaroma paroda „Prijaukinta gamta . XVIII–XXI a.”, kurioje kolekcininkas Aleksandras Vasiljevas...
Ant lietuvių stalo – žemiausios klasės vaisiai  (102)
2016 m. gruodžio 1 d. 13:04
Didieji vaisių tiekėjai pripažįsta, kad Lietuvos vartotojams vežami tik tie, kuriuos...
Didžiausios grožio klaidos žiemą, kurias darome kiekvienas
2016 m. gruodžio 1 d. 11:39
Net ir nuoširdžiai besirūpindami savo išvaizda, kartais darome klaidų. Žiemą ypač...
Ką valgyti, norint išvengti apakimo ir kitų akių ligų  (1)
2016 m. gruodžio 1 d. 10:07
Maistingos medžiagos liuteino natūraliai yra įvairiuose maisto produktuose, ypač...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – galybės, tačiau jei nenorite praleisti virtuvėje viso vakaro, tačiau vis tiek pasigaminti gardžius pietus, turime net 3...
6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian Luca Demarco. Iš Italijos kilęs šefas džiaugėsi galėdamas lietuviams...
Vietiniai ir globalūs prekės ženklai vartotojų akyse turi skirtingus privalumus
2016 m. lapkričio 30 d. 16:06
Šviežia ir natūralu – pienas. Modernu ir inovatyvu – kompiuteris. Šie du dalykai...
3 idėjos, kaip lengvai paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (3)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:31
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalės, tačiau jei nenorite praleisti...
Seniausia pasaulyje moteris išdavė paslaptį, kaip prailginti gyvenimą  (13)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:21
Emma Morano, laikoma seniausiu žmogumi pasaulyje, antradienį švęsdama savo 117-ąjį...
Kaip prižiūrėti sausą odą, kad išvengtumėte bjaurios ligos. LAIMĖK KREMĄ
2016 m. lapkričio 30 d. 00:00
Ne viena moteris skundžiasi odos tempimu ir sausumu, o tam įtakos turi daugybė priežasčių. Pirmiausia mūsų aplinka – ypač žiemą, kai lauke šalta ir...
Žudikas jūsų šaldytuve: rizikuoja net sveikai besimaitinantys  (17)
2016 m. lapkričio 29 d. 21:38
Salotos pakeliuose gali padidinti bakterijų, pvz., salmonel ių, protrūkį, be to, bakterijos gali pasidaryti pavojingesnės.
Maisto papildai sveikatai: vartoti ar ne  (9)
2016 m. lapkričio 29 d. 15:02
Spartus gyvenimo tempas, nuolatinis stresas, aplinkos užterštumas ir netinkama mityba yra...
Kiaušinių lukštai augalams: ar verta juos rinkti per žiemą  (13)
2016 m. lapkričio 29 d. 14:40
Kiaušinių lukštų galima daug prikaupti per žiemą, ypač ruošiantis šventėms, bet...
Dėl savo ligos nekaltinkite imuniteto  (14)
2016 m. lapkričio 29 d. 12:03
Niekas nenori sirgti grip u, nes tenka gulėti lovoje, gerti vaistus ir prašyti šeimos narių, kad užplikytų arbatą. Natūralu, kad ieškome būdų išvengti ligos.
Burnoje tirpstantis svogūnų apkepas  (14)
2016 m. lapkričio 29 d. 11:55
Skanioji ŽIEDINIŲ KOPŪSTŲ sriuba su sūriu
2016 m. lapkričio 29 d. 11:40
Gardžiausi vokiški kalėdiniai patiekalai  (5)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:00
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji...
Tiksinti taršos bomba: nesumeluota sąvartynų grėsmė  (31)
2016 m. lapkričio 28 d. 12:05
Didelę neigiamą įtaką gamtos procesams daro yrančios atliekos. Bene didžiausi atliekų...
Iškrovos diena – geras būdas pradėti sveiką mitybą  (4)
2016 m. lapkričio 28 d. 11:32
Sveikos mitybos šalinininkai ne retai rekomenduoja imtis „organizmo valymo“, vartojant tik tam tikrus produktus, arba kitaip ribojant suvartojamų kalorijų kiekį.
Dietologė: kokį maistą turėtume rinktis, kad nesusirgtume?  (2)
2016 m. lapkričio 28 d. 11:20
Besikeičiantys sezonai ir nepastovūs orai dažnai atneša ir peršalimo ligas. Kad jų išvengtume, būtina organizmą stiprinti ir aprūpinti reikalingiausiomis...
Pyragas „Žuvytė“
2016 m. lapkričio 28 d. 10:38
Žarnyno mikroflorai gelbėti – „gerųjų bakterijų“ arsenalas
2016 m. lapkričio 28 d. 10:13
Dažniausiai vaikus užklumpančios šaltojo sezono negandos – kvėpavimo takų,...
Visa tiesa apie hormoną insuliną  (63)
2016 m. lapkričio 28 d. 00:00
Nutukimas ir metabolinis sindromas glaudžiai susiję su hormonu insulinu, kuris verčia...