Daigintos sėklos maistui! Daigintos sėklos maistui? Dažno lietuvio antakiai pakyla aukštyn, po sekundėlės nusileidžia ir tik suraukta kakta byloja, kad jis mąsto apie tą nukvakusią kaimynę, kuri eina pavasarį pasirauti pienių salotoms, o pakeliui palesina visus mikrorajono balandžius, apie tą brolio...
daigintos sėklos
5 straipsnių
Ankstyvą pavasarį, kai esame išsiilgę šviežių žalumynų, mitybos racioną galima papildyti įvairiomis daigintomis sėklomis. Salotoms, sumuštiniams, mėsos patiekalams jos suteikia puikaus skonio ir praturtina vitaminais, mikroelementais bei kitomis organizmui būtinomis medžiagomis. Mat daigintose sėklo...
Nuo daigo prasideda augalo gyvenimas. Todėl nenuostabu, kad gamta apdovanojo juos milžiniška jėga – juose sukaupti visi vitaminai ir mineralai. Pavyzdžiui, folio rūgšties daiguose keturis kartu daugiau nei grūduose. Štai keletas įdomių faktų apie daigus.
Tinklaraštininkės Renatos Ničajienės, išleidusios knygą „Sezoninė virtuvė: 200 receptų pagal metų laikus“, receptas specialiai DELFI skaitytojams.
Tinklaraštininkės Renatos Ničajienės, išleidusios knygą „Sezoninė virtuvė: 200 receptų pagal metų laikus“, receptas specialiai DELFI skaitytojams.