cukraus pudra


Kas yra svarbiausias itališkų Kalėdų elementas?
2016 m. gruodžio 8 d. 00:00
Kalėdos Italijoje – tai pati svarbiausia metų šventė , mylima kiekvieno italo.
Populiarusis varškės pyragas „Angelo ašaros“
2016 m. gruodžio 7 d. 00:15
Pyragui vėstant atsiranda gintaro spalvos lašeliai. Svarbiausia išlaukti, geriausia vėsinti praviroje orkaitėje ir po to perkelti vėsti kambario temperatūroje.
Šventiniam stalui – maisto tinklaraštininkių patiekalai iš burokėlių. RECEPTAI  (2)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Sekmadienį Julijos Janus naujai įrengtų namų virtuvėje susirinko garsiausios maisto...
Austriškos spurgos KALĖDOMS  (1)
2016 m. gruodžio 1 d. 11:10
6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian...
Močiutės spurgos su rūgpieniu  (3)
2016 m. lapkričio 29 d. 13:19
Gardžiausi vokiški kalėdiniai patiekalai  (5)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:00
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji šefė Rima Remeikienė ir garsi šalies verslininkė Rasa Martens su...
Sviestiniai sausainiai KALĖDOMS  (1)
2016 m. lapkričio 28 d. 11:00
Vokiškos Kalėdos: be kokių patiekalų neįsivaizduojame šventinio stalo  (5)
2016 m. lapkričio 27 d. 00:10
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji...
Keksas, kuris visada pavyksta puikiai  (1)
2016 m. lapkričio 24 d. 09:35
Sausainukai „Širdelės“
2016 m. lapkričio 23 d. 00:50
Morkų keksiukai
2016 m. lapkričio 23 d. 00:47
Tobulo skonio morkų pyragas
2016 m. lapkričio 22 d. 00:47
Saldus gyvenimas pagal Zodiako ženklą  (2)
2016 m. lapkričio 21 d. 14:10
Pats tikriausias TINGINYS, pagal seną receptą  (13)
2016 m. lapkričio 21 d. 12:59
Imbierinis morkų pyragas
2016 m. lapkričio 20 d. 00:15
Dar vėsiais ankstyvo pavasario rytais ir vakarais taip norisi ko nors šildančio: karšto arbatos puodelio, pūkuotos antklodės, kailinių šlepečių… o gal...
Šokolado SUFLĖ
2016 m. lapkričio 20 d. 00:00
Bandelės su obuoliais
2016 m. lapkričio 16 d. 00:15
Puikios bandelės , minkštutės, purios.
Šimtalapis VIENS DU  (34)
2016 m. lapkričio 14 d. 10:02
Skanus šimtalapis , kurį gali išsikepti ir nepatyrusi šeimininkė!
Cinamono spurgos  (5)
2016 m. lapkričio 13 d. 00:00
Namai maloniai kvepės cinamonu.
Jogurtinis keksas su kremu
2016 m. lapkričio 12 d. 00:15
Jei prisišaldėte uogų, pats laikas panaudoti skaniam kekso kremui. Originaliame recepte naudojo juoduosius arba raudonuosius serbentus , bet vyšnios čia...
Svaiginančio skonio desertai savatgaliui  (9)
2016 m. lapkričio 12 d. 00:02
Ar žinojote, kad kadaise rašytojas Murray‘ius N.Rothbardas pasiūlė trečiąjį spalio šeštadienį švęsti Saldžiausią dieną (Sweetest day)? Jis kvietė...
Moliūginis varškės pyragas  (1)
2016 m. lapkričio 11 d. 00:01
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausių rudens pyragų receptai“ . Dėkojame...
Grietininės spurgos  (6)
2016 m. lapkričio 10 d. 11:05
Pats paprasčiausias ir lengviausias obuolių pyragas  (6)
2016 m. lapkričio 7 d. 07:34
Trapūs burnoje tirpstantys žagarėliai  (2)
2016 m. lapkričio 5 d. 00:15
Paskutinį kartą žagarėlius valgiau prieš 15 metų, jau ir tikrąjį skonį pamiršau, nežinau kokie turėtų būti tradiciniai žagarėliai . Maniškiai gavosi...
Marčios tortas su žalia arbata  (8)
2016 m. lapkričio 4 d. 00:01
Šis tortas kažkuo primena „Medutį“, tik kremui naudojau žalios arbatos miltelius „Matcha“.
Pasakiškai skanus obuolių ir morkų pyragas  (1)
2016 m. lapkričio 3 d. 10:47
Žagarėliai, kuriems nėra lygių  (1)
2016 m. lapkričio 2 d. 13:05
Prancūziškas pyragas „SAVARENAS“
2016 m. lapkričio 2 d. 10:46