citrinos


Kiaulpienės – stulbinančių gydomųjų galių vaistas  (17)
2017 m. balandžio 30 d. 08:40
Daugelyje Europos šalių, taip pat ir JAV, Indijoje ir Japonijoje, kiaulpienes augina plantacijose. Iš visų augalo gamina gydomąsias sultis, iš lapų – salotas,...
Kaip dažyti plaukus natūraliomis priemonėmis, nenaudojant cheminių medžiagų  (2)
2017 m. balandžio 30 d. 00:02
Gaminant plaukų dažus, naudojama apie 5 000 cheminių medžiagų, daugelis iš jų – kancerogenai, išbandomi su gyvūnais. Jei norite pakeisti plaukų spalvą be...
Jūsų pamėgtas patiekalas kur kas sveikiau: išmėginę užmiršite tradicinius kotletus
2017 m. balandžio 29 d. 11:09
Mažosios virtuvės šeimininkės Lėja ir Smila šįkart gamins kalakutienos kotletukus,...
Idėja savaitgalio pietums: pamiršite tradicinius kotletus  (11)
2017 m. balandžio 29 d. 11:09
Riebūs aliejuje kepti kotletai su bulvių koše, skaninta sviestu? „ Mažieji kulinarai...
Virtuvės šefo patarimai, kaip paruošti tobulus pusryčius  (16)
2017 m. balandžio 29 d. 08:15
Kad ir kaip vartome, maišome, plakame kiaušinius, jie niekada neatrodo ir nebūna tokie...
Gaivinanti rabarbarų rūgštelė
2017 m. balandžio 29 d. 00:03
Nuo seno dėl vaistinių ir maistinių savybių vertinami rabarbarai pavasarį gali būti puikus vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis. Jie jau stiebiasi...
Kukurūzų pagardas
2017 m. balandžio 25 d. 00:01
Paprastos, bet labai skanios salotos.
Kovai su pelėsiu pasitelkia peroksidą  (1)
2017 m. balandžio 24 d. 00:00
Namus valyti galima ne tik kenksmingomis cheminėmis priemonėmis, bet ir natūraliais...
Vištų kepenėlių salotos
2017 m. balandžio 24 d. 00:00
Sočios ir maistingos salotos puikiai atstos pietus arba vakarienę. Išbandyti tikrai verta.
Paprastas būdas suteikti makaronams ypatingo skonio  (13)
2017 m. balandžio 23 d. 10:40
Pasirodžius straipsniams, kad makaronai visgi ne tokia jau didelė blogybė, daugelis su...
Tradicinės Cezario salotos  (3)
2017 m. balandžio 23 d. 00:00
Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų istorija bei tradicinis paruošimo būdas?
Citrininis keksas  (1)
2017 m. balandžio 22 d. 00:15
Keksas man buvo labai skanus pastovėjęs, kitą dieną. Jaučiasi malonaus skonio citrinos rūgštelė. Nenaudojau citrinos žievelės, bet su ja keksas būtų dar...
Kaip tvarkyti namus, kad jie dvelktų pavasariu  (3)
2017 m. balandžio 20 d. 12:21
Močiutė sakydavo, kad skolas būtina atiduoti iki šv. Kalėdų, o namus iš pagrindų...
Pamiršite nesveikus užkandžius: greitai pagaminami ruginiai suktinukai  (6)
2017 m. balandžio 20 d. 11:10
Šįkart laidoje „ Mažieji kulinarai “ Lėja ir Smila gamino ruginių lavašų...
Sveika alternatyva sumuštinių mėgėjams: ruginio lavašo suktinukai  (2)
2017 m. balandžio 20 d. 11:10
Šįkart laidoje „ Mažieji kulinarai “ Lėja ir Smila gamino ruginių lavašų...
7 svaiginantys kvapai, kurie padės tuojau pat prisivilioti pavasarį  (4)
2017 m. balandžio 20 d. 00:00
Nuo jausmingos Taičio vanilės iki gaivaus citrinos aromato, kuriuo galėsite dalintis su savo mylimuoju – tai kvapai, kurie dvelkia pavasariu.
Vitaminų „bombos“ patvoriuose  (25)
2017 m. balandžio 19 d. 06:30
Įsibėgėjus pavasariui ieškantieji šviežio ir vitaminais prisotinto maisto turėtų nepatingėti apeiti sodų ar kiemų užkaborius ir patvores. Čia šilumos...
Daugybė netikėtų faktų apie Seleną Gomez  (3)
2017 m. balandžio 17 d. 00:00
Apie atlikėją Seleną Gomez girdime tiek daug - regime vaizdo įrašus iš atlikėjos...
Kaip gydyti kosulį: naudingi patarimai
2017 m. balandžio 16 d. 00:00
Kosulys yra bene dažniausia priežastis, kodėl tėvai vaiką veda pas gydytoją....
Trupininis obuolių pyragas truputį kitaip
2017 m. balandžio 16 d. 00:00
Jei kartais panorėsit kažko gardaus ir naminio, pakankamai sveiko ir neatimančio daug...
10 sveikesnių majonezo pakaitalų  (12)
2017 m. balandžio 15 d. 21:43
Per Velykas valgysime kiaušinius, salotas, kitus skanius patiekalus, o juos daugelis skanins majonezu. Deja, tai ne pats geriausias pasirinkimas.
Šventinis stalas lieknėjantiems: ką ir kaip valgyti per Velykas
2017 m. balandžio 15 d. 15:21
Daugumai žmonių, prisižiūrinčių mitybą, tokios šventės kaip Velykos būna rimtas iššūkis, kai tenka kovoti su daugybe pagundų, stengtis išlaikyti saiką,...
Šventinis stalas lieknėjantiems: ką ir kaip valgyti per Velykas  (21)
2017 m. balandžio 15 d. 15:21
Daugumai žmonių, prisižiūrinčių mitybą, tokios šventės kaip Velykos būna rimtas...
Trys velykinių pyragų receptai  (1)
2017 m. balandžio 15 d. 00:02
Velykos – nuostabi, pavasariška ir visos šeimos mėgstama šventė, kai stalas lūžta...
Gardusis kiaulienos kepsnys su citrininiu padažu  (2)
2017 m. balandžio 15 d. 00:00
Velykų stalui - sultingas ir gardus kepsnys!
13 senovės grožio paslapčių, kurios naudojamos ir šiandien
2017 m. balandžio 15 d. 00:00
Nuo neatmenamų laikų moterys norėjo būti gražios ir stengėsi dėl grožio. Iki šių dienų yra išlikę grožio paslapčių, kurios per daugelį amžių...
Idėjos vienam pagrindinių Velykų akcentų: trys pyragų receptai
2017 m. balandžio 14 d. 20:34
Etnologas Libertas Klimka teigia, kad Velykų pyragas nuo senų senovės būdavo pagrindinis šventės akcentas.
Velykoms – orkaitėje kepta antis su obuoliais  (5)
2017 m. balandžio 14 d. 00:15
Antis kepa ilgiau nei viščiukas. Jeigu norite, kad mėsytė kristų nuo kauliukų – teks...
Velykų stalui - šventiniai grybukai  (5)
2017 m. balandžio 14 d. 00:15
Minkšti, skanūs, biskvitiniai grybukai .
Uzbekistano valdžia nuo bedarbystės gelbėja vištomis ir citrinomis  (3)
2017 m. balandžio 13 d. 15:27
Išsimokėtinai aprūpins vištomis dedeklėmis ir citrinmedžiais – tokiu būdu...