Čili pipiras

I. Jurgelevičiūtės gimtadienis - su šampano aliejumi ir staigmenomis: sau linkėjo išminties  (94)
2016 m. rugpjūčio 18 d. 13:40
Fotosesija S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome, kokosų vanduo, šampano aliejus, čili pipirai, rankų darbo saldumynai, sniegas vasarą – tai tik dalis staigmenų,...
Irma Jurgelevičiūtė savo gimtadienio puotoje pasipuošė suknele itin giliu skeltuku ir iškirpte  (37)
2016 m. rugpjūčio 18 d. 13:17
Fotosesija S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome, kokosų vanduo, šampano aliejus, čili pipirai, rankų darbo saldumynai, sniegas vasarą – tai tik dalis staigmenų,...
Konservuojame žiemai: pomidorų padažas su bazilikais  (1)
2016 m. rugpjūčio 15 d. 06:38
Kol dar visiškai nesibaigė pomidorų sezonas, skubame juos panaudoti ir gaminti naminį...
Grilio piknike prie Baltojo tilto garsenybės dalijo savo receptus  (1)
2016 m. birželio 10 d. 10:14
„Surengti tobulą pikniką gali kiekvienas. Reikia tik pasirūpinti gera vieta, gera...
Grilio piknike prie Baltojo tilto garsenybės dalijo savo receptus (+ RECEPTAI)
2016 m. birželio 10 d. 09:46
Ketvirtadienio pavakarę tradicinėje, jau penktą kartą Vilniaus miesto gyventojams ir...
Grilio receptai – nuo garsenybių stalo
2016 m. birželio 10 d. 00:00
Savo piknikų receptais dalijosi smagi kompanija – menininkė Nomeda Marčėnaitė, renginių vedėjas ir organizatorius Giedrius Masalskis , keliautojas autorius...
Ko reikia, kad mokytojas taptų vaiko herojumi  (21)
2016 m. gegužės 17 d. 11:25
Sėsk du! Tai nebeveikia. Vaikų nebemotyvuosi juos bausdamas. Jie ne kvailiai. Ši sistema paseno, o ir anksčiau ji greičiausiai daugiau žalojo negu davė naudos....
Sicilietiško skonio suktinukai ir salotos  (1)
2016 m. kovo 16 d. 00:01
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“ . Kviečiame dalyvauti ir jus!
A. Užkalnis Tauragėje ieškojo runkelių, rado burokus  (342)
2016 m. kovo 13 d. 15:00
Apie Tauragę žinau labai nedaug. Pažįstu iš jos kilusius tris žmones: Remigijų...
Vietnamietiškos greipfrutų salotos
2016 m. kovo 3 d. 00:00
Tailando virtuvės įdomybės arba kodėl tajų kalboje nėra žodžio „badas“  (2)
2016 m. vasario 7 d. 00:00
Kiekvienas užkietėjęs keliautojas patvirtins, kad Tailando virtuvė – viena iš populiariausių pasaulyje. Kaip ir daugelio pietryčių Azijos šalių, tajų...
Kaip pakeisti tradicinę silkę pataluose ant Kūčių stalo?  (55)
2015 m. gruodžio 22 d. 19:18
Tarp dvylikos Kūčių patiekalų ant stalo beveik visada puikuojasi silkė . Dažnai ji guli storuose majonezo ir burokėlių pataluose, todėl dietologai siūlo...
Kaip sveikiausia maitintis žiemą  (2)
2015 m. gruodžio 2 d. 00:00
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
Sušildantis vištienos ir moliūgų troškinys
2015 m. lapkričio 26 d. 00:15
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net...
Patiekalai, kurie ne tik sušildo , bet ir stiprina imunitetą
2015 m. lapkričio 25 d. 10:59
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kai nesinori...
Idealus troškinys - per 15 minučių  (4)
2015 m. lapkričio 25 d. 10:54
Sulaukėme pirmojo šaltuko, o tuo pačiu ir žvarbių dienų, tamsių vakarų, kuriais net nesinori niekur eiti iš namų. Tačiau tai puikus metas jaukiai leisti...
5 paprasti receptai vakarienei : figūra jums padėkos  (14)
2015 m. lapkričio 3 d. 15:38
Kas sakė, kad naudingas maistas yra nuobodus? Pateikiame jums penkias idėjas vakarienei, ką galite pasigaminti sveiko ir skanaus.
Traškūs ir kieti rauginti kopūsta i visą žiemą: populiariausi receptai + Liaudiški patarimai  (26)
2015 m. spalio 24 d. 00:00
Liaudies patarimai byloja, kad pa­ts ge­riau­sias me­tas raug­ti ko­pūs­tus žiemai...
Aštri trinta moliūgų sriuba  (4)
2015 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Gaminimo trukmė 45 min. 6 porcijos
Patys skaniausi: traškūs konservuoti agurkai  (14)
2015 m. liepos 6 d. 00:00
Metas konservuoti agurkus, juk jų jau tiek daug mūsų daržuose ir turgeliuose! Jei...
Kuo keisti kečupą prie griliaus patiekalų? 4 padažų receptai  (4)
2015 m. liepos 2 d. 15:40
Iškepti sultingą ir skanų kepsnį ant grotelių – menas, kuris prasideda nuo mėsos pasirinkimo, jos marinavimo iki patiekimo su geriausiai skonį...
Burtai virtuvėje: prieskoniai, nukeliantys į skirtingus pasaulio kampelius
2015 m. birželio 29 d. 17:34
Nuvykę į svečią šalį, dažniausiai nepraleidžiame progos išragauti kiek įmanoma daugiau vietinės virtuvės skanumynų, o grįžę bandome pasigaminti...
Sveikiausi šašlykai Joninių stalui  (6)
2015 m. birželio 19 d. 11:50
Joninės – tai ne tik ilgiausia diena ir trumpiausia naktis metuose, tai giliai lietuvių...
Pakistaniečio žmona Giedrė: tik po ilgų pokalbių ryžomės santuokai  (193)
2015 m. balandžio 26 d. 20:21
Nežinia kodėl išgirdę frazę “ištekėjusi už kitataučio” vis dar tikimės...
5 greitai paruošiami užkandžiai vakarėliui  (3)
2015 m. balandžio 10 d. 09:50
Jei nori surengti draugėms ir draugams išskirtinį vakarėlį, nustebink juos lengvai bei...
Tailando virtuvės įdomybės arba kodėl tajų kalboje nėra žodžio „badas“  (4)
2015 m. sausio 27 d. 12:32
Kiekvienas užkietėjęs keliautojas patvirtins, kad Tailando virtuvė – viena iš populiariausių pasaulyje. Kaip ir daugelio pietryčių Azijos šalių, tajų...
10 greitai paruošiamų užkandžių vakarėliui  (1)
2014 m. gruodžio 23 d. 11:39
Lauki atvykstančių svečių, bet net neįsivaizduoji, kuo juos pavaišinti? Siūlome tau keletą variantų, o daugiau idėjų rasi 1000receptų.lt
Mėgstate aštrų maistą? Esate „alfa patinas“!  (10)
2014 m. gruodžio 17 d. 11:19
Mokslininkai iš Prancūzijos teigia, kad vyrų, mėgstančių aštrų maistą, organizmai...
Kaip atsikratyti skausmo be tabletės  (6)
2014 m. lapkričio 3 d. 00:14
Štai sąrašas produktų, kurių sudėtyje randama natūralaus analgetiko.
Kokie prieskoniai padės tau sulieknėti
2014 m. rugsėjo 24 d. 11:22
Prieskoniais pagardintas maistas gali būti ne tik skanesnis, bet ir naudingesnis. Tad kokie...