Čili

3 YPATINGI patiekalai, kurie nepaliks abejingų
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Skaniausias pasaulio kultūrų pažinimo būdas – ragauti tradicijomis apipintus patiekalus. Gera naujiena, kad kulinarinė kelionė gali prasidėti tiesiog jūsų...
Egzotiški receptai iš lietuviškų produktų
2016 m. gegužės 20 d. 10:06
Artėjant gegužės 21-ąją minimai pasaulinei kultūrų pažinimo ir puoselėjimo dienai siūlome susipažinti su egzotišku skirtingų žemynų paveldu. Skaniausias...
Ko reikia, kad mokytojas taptų vaiko herojumi  (21)
2016 m. gegužės 17 d. 11:25
Sėsk du! Tai nebeveikia. Vaikų nebemotyvuosi juos bausdamas. Jie ne kvailiai. Ši sistema...
Trys gardūs padažai grilyje keptai jautienai  (5)
2016 m. gegužės 16 d. 11:59
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Trys padažai kepsniams  (3)
2016 m. gegužės 13 d. 14:06
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos didkepsnis.
Trys geriausi padažai šašlykams ir kepsniams
2016 m. gegužės 13 d. 10:00
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos didkepsnis. Atsibosti, kaip žinia, gali ir patys skaniausi jautienos...
Burokėliai su Feta ir granatų padažu
2016 m. gegužės 13 d. 00:00
Daugelis žmonių mėgsta sūru-saldu skonių kombinaciją, dažnas saldžiarūgštį....
Makaronai su žemės riešutų sviestu  (1)
2016 m. gegužės 11 d. 00:00
Riešutų sviestas – daugelio silpnybė. Nors tarp tų žmonių nepatenku, bet kai jo...
„Skonio kelionės“: ėriuko nugarinė su kauliuku meksikietiškai
2016 m. gegužės 10 d. 11:37
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja...
Čili alus ir pikantiško meksikietiško patiekalo degustacija – dažnam tampa ekstremalus išbandymas
2016 m. gegužės 10 d. 09:00
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja gebėjimu pajusti gyvenimo skonį tikrąja to žodžio prasme.
Virtuvės šefas M. Praškevičius: kai pavasarį daržovės nebelepina, imkitės mažų, bet labai veiksmingų gudrybių
2016 m. gegužės 10 d. 00:00
Pavasarį nuolat kalbame apie vitaminų trūkumą ir pasiskundžiame energijos stoka, bet žiemą pergyvenusios daržovės jau nebesuteikia mūsų organizmui taip...
3 gardžių kepsnių receptai  (3)
2016 m. gegužės 9 d. 11:50
Vasara jau ne už kalnų, o savaitgaliai darosi vis šiltesni ir giedresni. Per ilgus...
Juodųjų pupelių troškinys
2016 m. gegužės 8 d. 00:02
Šį kartą labai sveikas ir labai skanus juodųjų pupelių troškinys, kažkuo primenantis...
Teismas padvigubino baudą T. Karosui  (5)
2016 m. gegužės 6 d. 15:38
Vilniaus apygardos teismas penktadienį nusprendė, kad byloje dėl bankroto...
3 būdai, kaip paruošti nuostabiai skanius šonkauliukus  (2)
2016 m. gegužės 6 d. 10:47
Dietos – neatsiejama pavasario dalis. Bet užmirškime jas bent šį penktadienį, kada pasaulis mini tarptautinę dieną be dietų. Vienas smagiausių būdų tai...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Arbatpinigių palikti jau galima ir kortele  (67)
2016 m. gegužės 5 d. 18:45
Arbatpinigių jau galima palikti ir atsiskaitant kortele. Kai padavėjas duoda nešiojamą...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Makaronai su žemės riešutų sviestu
2016 m. gegužės 4 d. 00:00
Riešutų sviestas – daugelio silpnybė. Nors į šį ratą nepapuolu, bet kai turiu, dažniausiai riešutų sviestu paskaninu avižinę košę arba tiesiog...
Krevečių ir agurkų salotos
2016 m. gegužės 3 d. 00:15
Kartais reikia ne tik laiko, bet ir maisto tik sau... Pasilepinti, pasimėgauti tuo, ką...
Atradimas skonio gurmanams – alus iš ryžių
2016 m. balandžio 29 d. 22:00
Kelionė į tolimuosius Rytus – neįprasta patirtis ir nesibaigiantys atradimai dažnam...
„Skonio kelionės". Kinų virtuvės paslaptis: penktasis skonis
2016 m. balandžio 29 d. 14:09
Archeologų radiniai byloja, kad Kinijoje alus pradėtas gaminti dar 2300 metų prieš...
D. Trumpickas. Ar e. mokėjimų naujovės Lietuvoje šiemet įgis sniego gniūžtės efektą?  (1)
2016 m. balandžio 28 d. 10:00
Priimti novatoriškus verslo valdymo sprendimus dažniausiai skatina konkurencinė aplinka, siekis neatsilikti nuo rinkos tendencijų arba noras optimizuoti kaštus.
Negaliu atsistebėti, kaip greitai ir paprastai paruošiama ši FANTASTIŠKO SKONIO VIŠTIENA  (18)
2016 m. balandžio 26 d. 12:29
Šis keptos vištienos receptas yra dieviškas! Kiekvieną kartą negaliu atsistebėti, kaip greitai ir paprastai jis paruošiamas!
„Nordika“ skelbia antrojo etapo atidarymo datą  (7)
2016 m. balandžio 26 d. 11:57
Prekybos slėnis „Nordika“ jau parengtas likusios dalies atidarymui – antrojo plėtros...
Nuo kada vaikui galima picos ar čili troškinio?  (18)
2016 m. balandžio 25 d. 00:00
Kiekvieno žmogaus sveikam ir visaverčiam gyvenimui yra itin svarbi tinkama mityba, tačiau...
Populiaraus patiekalo kainą Palangoje pamatęs poilsiautojas ilgai negalėjo atsitokėti  (773)
2016 m. balandžio 22 d. 11:31
„Dar ne sezonas, o Palangos restoranuose ir kavinėse kainos trigubai padidėjo. Kas...