Čili

Kulinarės patarimai, kaip gardžiai iškepti kepsnius
2016 m. birželio 22 d. 11:39
Joninių naktis – tai senomis tradicijomis apgaubta šventė, kurią paminėti kartu susiburia nemažas būrys draugų ir giminaičių, o smagios šventės mūsų...
Kaip pigiai, bet skaniai pamaitinti didelę kompaniją?
2016 m. birželio 22 d. 10:02
Joninių naktis – tai senomis tradicijomis apgaubta šventė, kurią paminėti kartu susiburia nemažas būrys draugų ir giminaičių, o smagios šventės mūsų...
Patarimai, kaip išsirinkti kepsninę  (1)
2016 m. birželio 21 d. 13:40
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų...
Kaip išsirinkti tinkamiausią kepsninę + GREITI RECEPTAI
2016 m. birželio 21 d. 11:14
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų...
12 būdų paruošti bulves: paprasta ir nepaprastai skanu!  (6)
2016 m. birželio 20 d. 16:48
Bulvė yra tobula daržovė, kurią dievina daugelis lietuvių. Vidutinėje 150 gramų...
Kaip patiems išsirūkyti žuvį?  (6)
2016 m. birželio 20 d. 11:41
Nuo seno lietuviai mėgo sužvejotą laimikį ne tik kepti ar troškinti, bet ir rūkyti. Nors rūkytos žuvies dabar galime atrasti ir prekybos centruose, turbūt...
Receptai: kaip patiems išsirūkyti žuvį?  (11)
2016 m. birželio 20 d. 11:32
Nuo seno lietuviai mėgo sužvejotą laimikį ne tik kepti ar troškinti, bet ir rūkyti. Nors rūkytos žuvies dabar galime atrasti ir prekybos centruose, turbūt...
Kaip iškepti tobulai skanias krevetes ant grilio?  (1)
2016 m. birželio 11 d. 10:10
Prekybos tinklo „Iki“ kulinarė Aistė Rasmussen – jūros gėrybių mėgėja. Krevetes...
Grilio piknike prie Baltojo tilto garsenybės dalijo savo receptus  (1)
2016 m. birželio 10 d. 10:14
„Surengti tobulą pikniką gali kiekvienas. Reikia tik pasirūpinti gera vieta, gera...
Grilio piknike prie Baltojo tilto garsenybės dalijo savo receptus (+ RECEPTAI)
2016 m. birželio 10 d. 09:46
Ketvirtadienio pavakarę tradicinėje, jau penktą kartą Vilniaus miesto gyventojams ir...
Grilio receptai – nuo garsenybių stalo
2016 m. birželio 10 d. 00:00
Savo piknikų receptais dalijosi smagi kompanija – menininkė Nomeda Marčėnaitė, renginių vedėjas ir organizatorius Giedrius Masalskis , keliautojas autorius...
Ką mėgsta gaminti maisto kultūros festivalio organizatoriai: 3 receptai
2016 m. birželio 9 d. 09:57
Jau šį savaitgalį birželio 10–11 dienomis Kauno centrą užplūs viliojantys skaniausių patiekalų kvapai. Nekantraujantiems susipažinti su gero maisto...
GAIVU: arbūzų ir fetos salotos
2016 m. birželio 8 d. 00:00
Kada daugiau mėgautis tokiomis salotomis, jei ne vasarą? Juo labiau, kad paruo6ti joms...
Šokių aikštelėse populiarėja naujas „narkotikas“: pasekmės gali būti labai nemalonios  (45)
2016 m. birželio 6 d. 21:23
Vis daugiau naktinių klubų lankytojų renkasi naują būdą pasaldinti savo patirtis...
Silpnai parauginti agurkai – TOP 3  (1)
2016 m. birželio 2 d. 00:15
Dieną ar dvi parauginti agurkai – kas gali būti skaniau!
R. Bolgovo patarimai, kaip isirinkti mėsą griliui. + MARINATO RECEPTAS
2016 m. gegužės 28 d. 00:00
Šiltas oras, sužaliavusi gamta ir čirškančios mėsos kvapas – taip, kalbėsime apie į Lietuvą atėjusį grilio sezoną. Jau dabar svajojate apie šašlyką...
D. Mockaus verslo istorija: A. Maldeikienės prisiminimai ir konfliktas su VP grupės akcininku  (318)
2016 m. gegužės 27 d. 19:01
Praėjusių metų pabaigoje žurnalisto Dailiaus Dargio išleistoje knygoje „13 tamsaus lietuviško verslo paslapčių" publikuojama vieno įtakingiausių šalies...
Perlenkta pica su grybais ir keturiais sūriais
2016 m. gegužės 25 d. 00:00
Perlenkta pica su grybais ir keturiais sūriais: mocarela , čederiu, parmezanu ir feta.
3 YPATINGI patiekalai, kurie nepaliks abejingų
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Skaniausias pasaulio kultūrų pažinimo būdas – ragauti tradicijomis apipintus...
Egzotiški receptai iš lietuviškų produktų
2016 m. gegužės 20 d. 10:06
Artėjant gegužės 21-ąją minimai pasaulinei kultūrų pažinimo ir puoselėjimo dienai...
Ko reikia, kad mokytojas taptų vaiko herojumi  (21)
2016 m. gegužės 17 d. 11:25
Sėsk du! Tai nebeveikia. Vaikų nebemotyvuosi juos bausdamas. Jie ne kvailiai. Ši sistema paseno, o ir anksčiau ji greičiausiai daugiau žalojo negu davė naudos....
Trys gardūs padažai grilyje keptai jautienai  (5)
2016 m. gegužės 16 d. 11:59
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos didkepsnis. Atsibosti, kaip žinia, gali ir patys skaniausi jautienos...
Trys padažai kepsniams  (3)
2016 m. gegužės 13 d. 14:06
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Trys geriausi padažai šašlykams ir kepsniams
2016 m. gegužės 13 d. 10:00
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Burokėliai su Feta ir granatų padažu  (1)
2016 m. gegužės 13 d. 00:00
Daugelis žmonių mėgsta sūru-saldu skonių kombinaciją, dažnas saldžiarūgštį. Retesnė kombinacija sūru-saldu-rūgštu, o naujos skonių variacijos visada...
Makaronai su žemės riešutų sviestu  (1)
2016 m. gegužės 11 d. 00:00
Riešutų sviestas – daugelio silpnybė. Nors tarp tų žmonių nepatenku, bet kai jo turiu, dažniausiai paskaninu avižinę košę arba tiesiog pakabliuoju vieną...
„Skonio kelionės“: ėriuko nugarinė su kauliuku meksikietiškai
2016 m. gegužės 10 d. 11:37
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja...
Čili alus ir pikantiško meksikietiško patiekalo degustacija – dažnam tampa ekstremalus išbandymas
2016 m. gegužės 10 d. 09:00
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai...
Virtuvės šefas M. Praškevičius: kai pavasarį daržovės nebelepina, imkitės mažų, bet labai veiksmingų gudrybių
2016 m. gegužės 10 d. 00:00
Pavasarį nuolat kalbame apie vitaminų trūkumą ir pasiskundžiame energijos stoka, bet...