Česnako


Trinta moliūgų sriuba
2016 m. rugsėjo 29 d. 00:10
Švelnaus skonio, be galo kvapni ir skani sriuba .
3 gardūs ir sotūs receptai su vištiena, kurie nekenkia jūsų talijai  (1)
2016 m. rugsėjo 28 d. 13:48
Kilo.lt mitybos specialistai rekomenduoja tris patiekalus iš vištienos, kurie idealiai tinka žvarbesniems orams. Jie sušildys, suteiks sotumo jausmą, tačiau...
Mitybos specialistės patarimai, ką sveikiausia valgyti rudenį +3 RECEPTAI
2016 m. rugsėjo 28 d. 12:17
Mitybos specialistė Eglė Šinkevičiūtė pastebi, kad rudenį, keičiantis gamtiniams...
Kepti vištų sparneliai  (2)
2016 m. rugsėjo 28 d. 00:00
Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai.
Traškūs bulvių kukulaičiai  (4)
2016 m. rugsėjo 28 d. 00:00
Traškūs cukinijų blyneliai: su šiuo ingredientu skaniau nebūna
2016 m. rugsėjo 27 d. 14:15
Rudenį mano valgiaraštis neįsivaizduojamas be šio patiekalo. Tradicinius cukinijų blynelius pagardinu specialiu prieskoniu, kuris suteikia patiekalui išskirtinio...
Jautienos dešrelės su pupelėmis
2016 m. rugsėjo 27 d. 00:00
Puikus rudeniškas troškinys .
Tikro rudens skonis: 3 gardūs moliūgų receptai
2016 m. rugsėjo 26 d. 10:43
Darže karaliaujant moliūgams, patiekalai iš šių daržovių vis dažniau gula ant...
3 rudens patiekalai – jausitės žvalūs ir figūra padailės
2016 m. rugsėjo 25 d. 00:00
Ruduo – metas, kuomet norisi ne tik keisti savo mitybos įpročius, bet ir sočiau...
3 receptai iš moliūgų, kurie tikrai patiks visiems
2016 m. rugsėjo 24 d. 10:21
Darže karaliaujant moliūgams, patiekalai iš šių daržovių vis dažniau gula ant...
Tiesiog nuodėmingai skanu: 3 receptai su moliūgais  (2)
2016 m. rugsėjo 24 d. 00:00
Darže karaliaujant moliūgams, patiekalai iš šių daržovių vis dažniau gula ant gyventojų stalo. Moliūgai pelnytai laikomi viena iš vertingiausių daržovių,...
3 daržovių patiekalai rudeniui, kuriuos rekomenduoja mitybos specialistai
2016 m. rugsėjo 22 d. 13:16
Ruduo – metas, kuomet norisi ne tik keisti savo mitybos įpročius, bet ir sočiau pavalgyti. O, kad maistas nesukeltų „tingulio“ , o atvirkščiai –...
TOP 3 rugsėjo patiekalai: ir sveika, ir skanu
2016 m. rugsėjo 22 d. 12:43
Ruduo – metas, kuomet norisi ne tik keisti savo mitybos įpročius, bet ir sočiau...
Grybų apkepėlės  (4)
2016 m. rugsėjo 22 d. 00:00
Gaminimo laikas: 30 min Porcijų skaičius: 4 Kcal: 473
Geriausia išeitis lieknėjantiems – kotletukai su malonia paslaptimi  (3)
2016 m. rugsėjo 21 d. 16:26
Šie kotletukai yra tobula išeitis tiems, kurie seka savo svorį ir prižiūri figūrą....
Šildanti moliūgų sriuba
2016 m. rugsėjo 21 d. 00:00
Gaminimo laikas: 50 min Porcijų skaičius: 4 Kcal: 264
Efektyviausi veiksmai paruošti organizmą rudeniui
2016 m. rugsėjo 20 d. 09:49
Trumpėjančios dienos, pilkėjantis dangus praneša, kad prasidėjo ruduo, o kartu su juo – ir kur kas didesnė įvairių susirgimų tikimybė.
Gurmanų virtuvėje – midijos, krevetės ir kalmarai  (6)
2016 m. rugsėjo 20 d. 00:00
Ko gero, nesuklysime teigdami, kad gurmanais galime būti visi, juk smaguriauti mėgsta...
Cukinijų ir morkų apkepukai
2016 m. rugsėjo 19 d. 12:00
Šį receptą skaitytoja Žydrūnė atsiuntė konkursui „Gardžiausias užkandis į...
Kaip namuose pasiruošti KASTINĮ su varške  (2)
2016 m. rugsėjo 19 d. 11:23
Gardumėlis žiemai: 3 pačios gardžiausios mišrainės su cukinija  (3)
2016 m. rugsėjo 18 d. 00:00
Rudenį šeimininkių virtuvės pakvimpa įvairiausiais marinatais. Tai metas, kai visas daržo gėrybes tenka ruošti žiemai. Šįkart siūlome išbandyti net tris...
Skaniau už pomidorus: vytintos paprikos aliejuje  (1)
2016 m. rugsėjo 18 d. 00:00
Gal nustebsite, bet vytintos paprikos, konservuotos aliejuje su prieskoniais, skoniu smarkiai lenkia senjorus pomidorus. Galbūt todėl, kad tai visai naujai atrastas...
Vienas iš būdų, kad vaikai suvalgytų daugiau daržovių  (5)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:05
Su dideliu džiaugsmu kažkurią dieną iš darže rastų gėrybių gaminau spagečius su...
Ištirps burnoje: šviežių bulvių didžkukuliai  (9)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Ar jau virėte cepelinus iš šviežių bulvių?
Kotletai „taupukas“: už šį receptą – didžiausia pagarba  (2)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Kotletams gaminti yra sukurta nesuskaičiuojama galybė receptų. Vieni jų itin skanūs,...
V. Kurpienė: žalumynus derėtų vartoti visus metus  (1)
2016 m. rugsėjo 16 d. 10:19
Petražolių, bazilikų, rozmarino ir kitų prieskoninių žolelių panaudojimas kulinarijoje labai įvairus – nuo maisto paskaninimo iki padažų, užtepėlių ar...
Žemaičių blynai iš šviežių bulvių derliaus  (15)
2016 m. rugsėjo 16 d. 00:15
Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl galite gaminti drąsiai, be baimės, kad masė kepant subyrės.
Lengvas triukas, kaip maksimaliai išnaudoti česnakų naudą: tereikia luktelti 10 minučių  (10)
2016 m. rugsėjo 15 d. 07:00
Česnakai jau šimtmečius vartojami tiek kaip maisto ingredientas, tiek kaip vaistas...
Žiedinių kopūstų ir krabų lazdelių mišrainė  (4)
2016 m. rugsėjo 15 d. 00:00
Šį receptą skaitytoja Odeta atsiuntė konkursui „Gardžiausias užkandis į darbą ir...
Veganiška virtuvė populiarėja – 3 patiekalų receptai  (4)
2016 m. rugsėjo 12 d. 00:00
Šeštadienį Vilniuje vykusi pirmoji Lietuvoje veganų mugė „Vegfest LT“ buvo...