Česnako

Aktualu prieš šiltąjį savaitgalį: kasdien naudojamas ingredientas, neleidžiantis iškepti tobulos mėsos  (4)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan ant grotelių ir iešmų. Prieš atsidurdama virš laužo liepsnų, mėsa...
Salotos vyriškai: receptai, kuriems neatsispirs stiprioji lytis
2016 m. gegužės 27 d. 12:32
Moterys nepaprastai vertina salotų patiekalus dėl žalumynų ir šviežių daržovių, tačiau vyrai dažnai pasigenda baltymų ir pikantiškesnio skonio. Ne bėda...
3 patiekalai, kuriems neatsispirs nė vienas vyras  (1)
2016 m. gegužės 27 d. 10:54
Moterys nepaprastai vertina salotų patiekalus dėl žalumynų ir šviežių daržovių,...
Pasišlykštėsite, kokie pavojai tyko baseine  (25)
2016 m. gegužės 26 d. 19:14
Koks malonumas vasarą maudytis basein e! Taip, bet su sąlyga, kad išvengsime galimų...
Tradiciniai ŠVILPIKAI kitaip
2016 m. gegužės 26 d. 10:46
Perlenkta pica su grybais ir keturiais sūriais
2016 m. gegužės 25 d. 00:00
Perlenkta pica su grybais ir keturiais sūriais: mocarela , čederiu, parmezanu ir feta.
Perlinių kruopų salotos su sėklomis ir riešutais
2016 m. gegužės 24 d. 00:00
Salotos yra maistingos, skanios ir greitai pagaminamos. Vietoj perlinių kruopų galite naudoti ryžius, tikrai bus ne mažiau skanu.
Penkios pavasarinių salotų paslaptys  (1)
2016 m. gegužės 24 d. 00:00
Profesionalūs virėjai pateikia keletą patarimų, kaip pagaminti salotas, kurios padėtų...
Šis produktas naikina spuogus greičiausiai
2016 m. gegužės 21 d. 00:02
Vargu, ar rastume merginą, kuri nė karto gyvenime nėra susidūrusi su spuogais . Vienas...
Progimnazija visus sukvietė į šeimadienį
2016 m. gegužės 20 d. 17:19
Šeimas į progimnazija kvietė įvairios veiklos.
Puošiame balkonus ir terasas: kaip pasodinti gražią prieskoninių augalų kompoziciją
2016 m. gegužės 20 d. 00:37
Balkone ar terasoje galima auginti ne tik ryškiaspalves gėles, bet ir prieskoninius augalus. Dar geriau tai, kad prieskoniai gali atrodyti ne ką prasčiau nei...
Mėsa, kurios klaidingai atsisakoma dėl kvapo – ją valgantys pasižymi ilgaamžiškumu  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 15:02
Aviena ar ėriena ant lietuvių stalo atsiranda daug rečiau nei kiauliena ar paukštiena. Vis dėlto, Nepriklausomo mitybos ir kulinarijos eksperto Vincento Sako...
Traškūs bulviniai blynai su staigmena  (3)
2016 m. gegužės 19 d. 00:00
Čekija pasitinka su alumi ir sočiomis vaišėmis
2016 m. gegužės 17 d. 06:00
Aludario amatas – tai nesibaigiantys skonio atradimai ragaujant įvairių rūšių ir...
Trys gardūs padažai grilyje keptai jautienai  (5)
2016 m. gegužės 16 d. 11:59
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Trys būdai, kaip atrasti lietuviškus ridikėlius iš naujo  (1)
2016 m. gegužės 14 d. 00:00
Jau visai netrukus mėgstantys šį bei tą užsiauginti patys suskubs sėti daržoves. Vienas iš dažniausių pasirinkimų tikriausiai bus ridikėliai, nes šie...
Moteris kiekvieną naktį slėpė ČESNAKO SKILTELĘ po pagalve – sužinoję priežastį nustebsite  (8)
2016 m. gegužės 14 d. 00:00
Kadaise tikėta, kad česnakai apsaugo nuo piktų dvasių - ši prieskoninė daržovė buvo naudojama kaip amuletas prieš vampyrus, vilkolakius ir panašiai....
Trys padažai kepsniams  (3)
2016 m. gegužės 13 d. 14:06
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
2 šašlykų receptai, kuriuos būtina išbandyti  (39)
2016 m. gegužės 13 d. 11:04
Kas nemėgsta išvykų už miesto ir draugiškų piknikų kolektyviniuose soduose ar tiesiog...
Trys geriausi padažai šašlykams ir kepsniams
2016 m. gegužės 13 d. 10:00
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Saulėgrąžų PAŠTETAS
2016 m. gegužės 11 d. 11:01
Trys būdai, kaip dar galima paruošti ridikėlius  (1)
2016 m. gegužės 11 d. 09:52
Jau visai netrukus mėgstantys šį bei tą užsiauginti patys suskubs sėti daržoves. Vienas iš dažniausių pasirinkimų tikriausiai bus ridikėliai, nes šie...
„Skonio kelionės“: ėriuko nugarinė su kauliuku meksikietiškai
2016 m. gegužės 10 d. 11:37
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai garsėja...
Čili alus ir pikantiško meksikietiško patiekalo degustacija – dažnam tampa ekstremalus išbandymas
2016 m. gegužės 10 d. 09:00
Meksika – nesibaigiančių fiestų ir kontrastų kupina šalis, kurios gyventojai...
Kaip išvyti amarus iš sodo ir daržo  (32)
2016 m. gegužės 10 d. 00:01
Pavasarį sode išsprogus pumpurams, atsiranda įvairių kenkėjų, darančių žalą sodo...
Virtuvės šefas M. Praškevičius: kai pavasarį daržovės nebelepina, imkitės mažų, bet labai veiksmingų gudrybių
2016 m. gegužės 10 d. 00:00
Pavasarį nuolat kalbame apie vitaminų trūkumą ir pasiskundžiame energijos stoka, bet žiemą pergyvenusios daržovės jau nebesuteikia mūsų organizmui taip...
L. Kalpokaitė boikotuos prekybos centrus: vienas pigesnių produktų tapo brangesnis nei dešrelės  (10)
2016 m. gegužės 9 d. 15:08
Karščiausias savaitės aktualijas apžvelgiantis TV3 aktualijų serialas „Apie mus ir Kazlauskus“ šį, pirmadienio, vakarą 20.00 val. tradiciškai rodys tai,...
3 gardžių kepsnių receptai  (3)
2016 m. gegužės 9 d. 11:50
Vasara jau ne už kalnų, o savaitgaliai darosi vis šiltesni ir giedresni. Per ilgus...
Dauguma bijo koją įkelti, o Matriona sodina daržus ir ruošia ypatingus grybus  (69)
2016 m. gegužės 8 d. 22:04
30 metų čia negalima gyventi, be leidimo atvykti, žvejoti ir net važinėti dviračiu....