Bazilikas

Puošiame balkonus ir terasas: kaip pasodinti gražią prieskoninių augalų kompoziciją
2016 m. gegužės 20 d. 00:37
Balkone ar terasoje galima auginti ne tik ryškiaspalves gėles, bet ir prieskoninius augalus. Dar geriau tai, kad prieskoniai gali atrodyti ne ką prasčiau nei...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
2016 m. sodų mados: 10 aktualiausių šio sezono tendencijų  (7)
2016 m. balandžio 28 d. 06:57
Šiuolaikinė sodininkystė – tai ne tik skirtingų augalų auginimas sode, bet dar ir meno rūšis, kuri šiuo metu pasaulyje yra viena populiariausių. Savaime...
Itališka paslaptis: 7 ingredientai tobulam padažui  (1)
2016 m. balandžio 19 d. 11:34
Šį savaitgalį 100 žmonių dalyvaus Italijos Genujos mieste vyksiančiame pasaulio pesto gamybos čempionate. Jie naudos tik septynis ingredientus, kuriuos smulkins...
Naminis majonezas - šv. Velykų stalui  (6)
2016 m. kovo 23 d. 00:15
Nuostabu, kai ant šventinio stalo dedame savo gamintus produktus .
Gardumėlis: lašišų vėrinukai su daržovėmis
2016 m. kovo 13 d. 10:16
Tai karštasis patiekalas tiems, kurie nenori daug laiko praleisti virtuvėje. O dar...
Išskirtinis reportažas iš Vokietijos: kokių kainų tikėtis „Lidl“ prekybos centruose  (249)
2016 m. vasario 14 d. 15:43
Portalas „ Kas vyksta Kaune “, matydamas didelį susidomėjimą „ Lidl “ prekybos...
Mėgstate Tailando virtuvę? Prieskoniai, kuriuos privalote turėti namuose
2016 m. sausio 31 d. 09:51
Tailando virtuvė turi daug gerbėjų visame pasaulyje. Jeigu mėgstate šios šalies maistą, savo virtuvėje būtinai turite turėti specialių prieskonių, kurie...
Marinuojame sūrį!  (1)
2016 m. sausio 10 d. 00:00
Marinuoti tinka visoks sūris: kaimiškas varškės ar saldaus pieno, kamambero, mozarella, brie ir t.t.
Kokių prieskonių galima užsiauginti namuose žiemą  (2)
2016 m. sausio 2 d. 00:00
Kvapnūs prieskonių vazonėliai ant palangės virtuvei suteikia ypatingo jaukumo, o...
Ilka R. Adams: kai drabužių dydis nuo 36 šoktelėjo iki 40, supratau, kad metas kažko imtis  (11)
2015 m. lapkričio 4 d. 00:00
Įsivaizduokite: atidarote savo šaldytuvą, o ten – nieko draudžiama! Ir viskas –...
7 būdai stiprinti imunitetą  (2)
2015 m. lapkričio 1 d. 00:00
Žmogaus imunitetas 50 proc. priklauso nuo paveldimumo, nes pradeda formuotis dar...
Lietuviškas prieskonis, kuris žadina aistrą  (18)
2015 m. spalio 31 d. 21:18
Augalų pasaulyje prieskoniai – kaip auksas ir sidabras. Jų poveikis žmogui gali būti tiesiog neįtikėtinas.
Paprasčiau nebūna – žolelių tonikas
2015 m. rugsėjo 25 d. 16:28
Odos gaivinimas ir pašlakstymas kažkuo yra viena iš vakarinių odos valymo procedūrų, kurią praleidus bent jau mane tiesiog fiziškai tempia atgal vonion....
Aštri trinta moliūgų sriuba  (4)
2015 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Gaminimo trukmė 45 min. 6 porcijos
Trinta cukinijų ir bulvių sriuba
2015 m. rugsėjo 11 d. 00:00
Gaminimo trukmė 30 min. 6 porcijos
7 negirdėtos ir genialios naminės priemonės nuo vapsvų  (15)
2015 m. rugpjūčio 12 d. 00:00
Saulė, grynas oras ir skanūs užkandžiai – piknikas vasaros metu gali būti toks...
73 m. amerikietė atrodo lyg 30-ies: ne genai lemia, kaip atrodysi ir kiek gyvensi  (92)
2015 m. rugpjūčio 2 d. 00:00
73-jų amerikietė Annette Larkins stebina žmones savo neįtikėtinai jaunatviška išvaizda ir nė neprisimena, kada paskutinį kartą buvo peršalusi ar gėrė...
Gaminame patys: naminė pica su naminiu padažu – paragavus norisi verkti iš džiaugsmo  (14)
2015 m. liepos 31 d. 12:21
Apie picas, kaip ir krepšinį, išmano beveik visi lietuviai. Šį kartą naminio maisto guru Tadas Ustinavičius griebiasi gaminti šį patiekalą – juk nėra...
Trumpas aromaterapijos kursas: kaip į namus pritraukti laimę  (2)
2015 m. liepos 6 d. 00:00
Žodis „aromaterapija“ suprantamas kiekvienam: graikiškas „aromatas“ organiškai...
Sodo akcentas - rausvų ir raudonų spalvų gėlynas  (1)
2015 m. liepos 3 d. 10:31
Pagrindinę gėlyno dalį apsodinkime raudonžiedėmis daugiametėmis gėlėmis. Pirmiausia...
Kuo keisti kečupą prie griliaus patiekalų? 4 padažų receptai  (4)
2015 m. liepos 2 d. 15:40
Iškepti sultingą ir skanų kepsnį ant grotelių – menas, kuris prasideda nuo mėsos...
Dukano dieta: rezultatai - visam gyvenimui  (47)
2015 m. birželio 30 d. 00:00
Dauguma mūsų esame išbandę bent kelias dietas ir ne kartą nusivylę jų rezultatu. Taip, dietos veikia. Tačiau vos tik nustojus jų laikytis, numestas svoris...
Burtai virtuvėje: prieskoniai, nukeliantys į skirtingus pasaulio kampelius
2015 m. birželio 29 d. 17:34
Nuvykę į svečią šalį, dažniausiai nepraleidžiame progos išragauti kiek įmanoma daugiau vietinės virtuvės skanumynų, o grįžę bandome pasigaminti...
Idėjinių vegetarų košmaras: augalai jaučia ir mąsto  (289)
2015 m. birželio 27 d. 13:25
Tikriausiai Jums teko susidurti su žmonėmis, kurie visiškai atsisakė mėsos ir minta...
Vaistažolėmis kvepiantis gėlynas
2015 m. birželio 15 d. 09:37
Nuo seniausių laikų iki XIX a pradžios augalai buvo pagrindinis šaltinis vaistų...
Kokie kvepalai tinka tau 2015 vasarai pagal Zodiaką?  (3)
2015 m. birželio 11 d. 13:34
Artėjus vasarai ir atostogų metui, norisi ne tik gražiai atrodyti, bet ir gardžiai...