Bazilikas

5 gardžios ir sveikos sriubos, kurios padės sulieknėti  (1)
2016 m. birželio 30 d. 10:15
Šiuolaikinei moteriai aktualiausia tema yra kaip sulieknėti ir atrodyti stulbinančiai! Alinančios dietos, sportas be poilsio dienų bei noras numesti svorį kuo...
Lietuviškose žolelėse – tikri lobiai  (3)
2016 m. birželio 5 d. 00:00
Iš tolimų šalių kasmet vis ateina naujos panacėjos. tačiau ar žinote, kad daugelį atvežtinių prieskonių galima pakeisti lietuviškomis žolelėmis?
Puošiame balkonus ir terasas: kaip pasodinti gražią prieskoninių augalų kompoziciją
2016 m. gegužės 20 d. 00:37
Balkone ar terasoje galima auginti ne tik ryškiaspalves gėles, bet ir prieskoninius...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
2016 m. sodų mados: 10 aktualiausių šio sezono tendencijų  (7)
2016 m. balandžio 28 d. 06:57
Šiuolaikinė sodininkystė – tai ne tik skirtingų augalų auginimas sode, bet dar ir...
Itališka paslaptis: 7 ingredientai tobulam padažui  (1)
2016 m. balandžio 19 d. 11:34
Šį savaitgalį 100 žmonių dalyvaus Italijos Genujos mieste vyksiančiame pasaulio pesto...
Naminis majonezas - šv. Velykų stalui  (6)
2016 m. kovo 23 d. 00:15
Nuostabu, kai ant šventinio stalo dedame savo gamintus produktus .
Gardumėlis: lašišų vėrinukai su daržovėmis
2016 m. kovo 13 d. 10:16
Tai karštasis patiekalas tiems, kurie nenori daug laiko praleisti virtuvėje. O dar geriau tokį gaminti, kai ruošiatės šventei, nes vakarėlio dieną reikės...
Išskirtinis reportažas iš Vokietijos: kokių kainų tikėtis „Lidl“ prekybos centruose  (249)
2016 m. vasario 14 d. 15:43
Portalas „ Kas vyksta Kaune “, matydamas didelį susidomėjimą „ Lidl “ prekybos centru, veikiančiu 27-ose pasaulio šalyse, artėjant jo atidarymui...
Mėgstate Tailando virtuvę? Prieskoniai, kuriuos privalote turėti namuose
2016 m. sausio 31 d. 09:51
Tailando virtuvė turi daug gerbėjų visame pasaulyje. Jeigu mėgstate šios šalies...
Marinuojame sūrį!  (1)
2016 m. sausio 10 d. 00:00
Marinuoti tinka visoks sūris: kaimiškas varškės ar saldaus pieno, kamambero, mozarella,...
Kokių prieskonių galima užsiauginti namuose žiemą  (2)
2016 m. sausio 2 d. 00:00
Kvapnūs prieskonių vazonėliai ant palangės virtuvei suteikia ypatingo jaukumo, o...
Ilka R. Adams: kai drabužių dydis nuo 36 šoktelėjo iki 40, supratau, kad metas kažko imtis  (11)
2015 m. lapkričio 4 d. 00:00
Įsivaizduokite: atidarote savo šaldytuvą, o ten – nieko draudžiama! Ir viskas – labai skanu. Tikriausiai pamanytumėte, kad patekote į rojų. Pasirodo,...
7 būdai stiprinti imunitetą  (2)
2015 m. lapkričio 1 d. 00:00
Žmogaus imunitetas 50 proc. priklauso nuo paveldimumo, nes pradeda formuotis dar įsčiose, ir 50 proc. – nuo gyvenimo būdo. Dažnai peršalimai, chroninio...
Lietuviškas prieskonis, kuris žadina aistrą  (18)
2015 m. spalio 31 d. 21:18
Augalų pasaulyje prieskoniai – kaip auksas ir sidabras. Jų poveikis žmogui gali būti...
Paprasčiau nebūna – žolelių tonikas
2015 m. rugsėjo 25 d. 16:28
Odos gaivinimas ir pašlakstymas kažkuo yra viena iš vakarinių odos valymo procedūrų,...
Aštri trinta moliūgų sriuba  (4)
2015 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Gaminimo trukmė 45 min. 6 porcijos
Trinta cukinijų ir bulvių sriuba
2015 m. rugsėjo 11 d. 00:00
Gaminimo trukmė 30 min. 6 porcijos
7 negirdėtos ir genialios naminės priemonės nuo vapsvų  (15)
2015 m. rugpjūčio 12 d. 00:00
Saulė, grynas oras ir skanūs užkandžiai – piknikas vasaros metu gali būti toks puikus. Jeigu ne šie erzinantys maži vabzdžiai , kurie netrunka sugadinti...
73 m. amerikietė atrodo lyg 30-ies: ne genai lemia, kaip atrodysi ir kiek gyvensi  (92)
2015 m. rugpjūčio 2 d. 00:00
73-jų amerikietė Annette Larkins stebina žmones savo neįtikėtinai jaunatviška...
Gaminame patys: naminė pica su naminiu padažu – paragavus norisi verkti iš džiaugsmo  (14)
2015 m. liepos 31 d. 12:21
Apie picas, kaip ir krepšinį, išmano beveik visi lietuviai. Šį kartą naminio maisto...
Trumpas aromaterapijos kursas: kaip į namus pritraukti laimę  (2)
2015 m. liepos 6 d. 00:00
Žodis „aromaterapija“ suprantamas kiekvienam: graikiškas „aromatas“ organiškai...
Sodo akcentas - rausvų ir raudonų spalvų gėlynas  (1)
2015 m. liepos 3 d. 10:31
Pagrindinę gėlyno dalį apsodinkime raudonžiedėmis daugiametėmis gėlėmis. Pirmiausia pražys ankstyvoji Darvino tulpė. Vėliau kitos: šerkšnotosios,...
Kuo keisti kečupą prie griliaus patiekalų? 4 padažų receptai  (4)
2015 m. liepos 2 d. 15:40
Iškepti sultingą ir skanų kepsnį ant grotelių – menas, kuris prasideda nuo mėsos pasirinkimo, jos marinavimo iki patiekimo su geriausiai skonį...
Dukano dieta: rezultatai - visam gyvenimui  (47)
2015 m. birželio 30 d. 00:00
Dauguma mūsų esame išbandę bent kelias dietas ir ne kartą nusivylę jų rezultatu....
Burtai virtuvėje: prieskoniai, nukeliantys į skirtingus pasaulio kampelius
2015 m. birželio 29 d. 17:34
Nuvykę į svečią šalį, dažniausiai nepraleidžiame progos išragauti kiek įmanoma...
Idėjinių vegetarų košmaras: augalai jaučia ir mąsto  (289)
2015 m. birželio 27 d. 13:25
Tikriausiai Jums teko susidurti su žmonėmis, kurie visiškai atsisakė mėsos ir minta...