alyvuogės


Šis kremas – tai, ko reikia, kad jūsų oda švytėtų
2017 m. gegužės 22 d. 00:00
Nerasime moters, kuri nenori būti graži, kuri nesiekia spindinčios sveikos odos.
Salotos su lašiša Nicos stiliumi  (5)
2017 m. gegužės 13 d. 00:00
Lašiša likusi nuo vakar pietų, kaip ir bulvės. Pridėjus dar keletą ingredientų, gauname puikias salotas pietums.
Gydytoja perspėjo, koks maistas gali labai pakenkti jūsų akims  (58)
2017 m. gegužės 9 d. 20:56
Niekam nėra paslaptis, kad kompiuterių ekranai, sausas oras, vairavimas ir nuolatinė...
Tikros graikiškos salotos  (5)
2017 m. gegužės 4 d. 00:01
Neseniai grįžau iš Atėnų, kur kasdien mėgavausi nuostabiu graikišku maistu. Vienas...
Brangiai pasiūlė lietuviškus produktus ir susilaukė pasisekimo  (241)
2017 m. balandžio 24 d. 20:27
Kad viename populiariausių Vilniuje Halės turguje įsikūrusioje degustacinėje...
Kaip palaikyti žarnyno sveikatą?  (3)
2017 m. balandžio 24 d. 10:04
Kaip valgote, taip ir jaučiatės, o jei jaučiatės blogai, to priežasčių vertėtų paieškoti žarnyne.
Kaip suvaldyti pavasarinį rožinės paūmėjimą  (13)
2017 m. balandžio 22 d. 00:02
Atbudus gamtai norisi gaudyti kiekvieną šiltesnį saulės spindulį, tačiau turintiems jautrią kapiliarinę odą žmonėms ypač rekomenduojama pasisaugoti. Aštri...
10 sveikesnių majonezo pakaitalų  (12)
2017 m. balandžio 15 d. 21:43
Per Velykas valgysime kiaušinius, salotas, kitus skanius patiekalus, o juos daugelis...
Tobuliems pusryčiams: kitaip paruošti kiaušiniai
2017 m. balandžio 15 d. 00:00
Pastaruoju metu įsigalėjęs angliškas naujadaras „brunch“ (lietuviškai –...
5 greitai paruošiami įdarai kiaušinių puselėms  (3)
2017 m. balandžio 13 d. 13:01
Velykų stalui – netikras zuikis. 2 receptai
2017 m. balandžio 13 d. 00:15
Virtuvės šefė pasakoja, kokių taisyklių reikia laikytis, kad iš maltos mėsos ar jau paruošto faršo gaminamas „ Netikras zuikis “ būtų skanus.
Savanoriavimas Italijoje dovanojo meilę ir drąsą rašyti knygas  (4)
2017 m. balandžio 6 d. 00:15
„Kai važiavau į Italiją būti savanore , visiems tikinau, kad grįšiu po metų, tikrai neliksiu. Ir italo tikrai neparsivešiu. Nutiko priešingai“, –...
Kuskuso mišrainė su cukinija ir migdolų riešutais
2017 m. balandžio 6 d. 00:00
Ši mišrainė – labai švelnaus skonio ir itin dera prie kepto viščiuko. Žinoma,...
Iš teisininkės - į aliejaus someljė: dabar garsina Lietuvą visame pasaulyje  (4)
2017 m. balandžio 4 d. 11:13
Gurmanai, besidomintys vynais, sūriais ar kava, Lietuvoje jau puikiai žinomi ir nieko...
Alyvuogių aliejaus pažinimo vakare – gurmaniška puota garsenybėms  (59)
2017 m. kovo 23 d. 21:27
Alyvuogių aliejus gali būti ne tik skanus, bet ir labai sveikas – tuo įsitikino būrys...
Tradicinė šaltiena  (11)
2017 m. kovo 14 d. 09:38
Šis receptas yra atsiųstas konkursui „Valgau be sąžinės graužimo“ . Kviečiame dalyvauti ir jus!
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet  (7)
2017 m. vasario 17 d. 00:00
Šiupininė – patiekalas, kurį gaminant galima pasitelkti fantaziją, paeksperimentuoti su produktais. Sakoma, kad ją dažniausiai verda „po baliaus“, kai yra...
Mišrainė su krabais, kiaušiniais ir skrebučiais
2017 m. vasario 13 d. 00:15
Labai mėgstu mišraines su skrebučiais – jie valgant suteikia kažkokį lengvumo...
Skumbrės, alyvuogių ir agurkų užtepėlė
2017 m. vasario 9 d. 00:15
Rūkyta žuvis retokas svečias virtuvėje, bet jei tik randu receptuką, kuris patraukia...
Viskas apie lietuvišką aliejų – kuo jis geresnis už atvežtinį alyvuogių?  (7)
2017 m. sausio 29 d. 00:15
Alyvuogių aliejus per porą dešimtmečių užvaldė lietuvių virtuves taip, kad visai...
Vieno kąsnio užkandžiai šventiniam vakarėliui
2016 m. gruodžio 30 d. 12:50
Pasisekė toms, kurios per šventes eis į svečius pas draugus. O toms, pas kurias pačias draugai ketina ateiti, teks šiek tiek pasistengti ir pasukti galvą, kuo...
Antroji šventinių apsipirkimų banga: ką daugiausiai perka lietuviai  (10)
2016 m. gruodžio 29 d. 09:58
Po didžiojo kalėdinio apsipirkimo lietuviai parduotuves vėl užplūsta metams visiškai priartėjus prie pabaigos, o prieš Naujuosius į gyventojų pirkinių...
Ieškantiems įkvėpimo virtuvėje: 6 šventiniai patiekalai iš Argentinos
2016 m. gruodžio 25 d. 16:37
Argentinos kalėdinius patiekalus restorane „Panama Food Garden“ pristatė šefas...
Vėjais paleisti pinigai: kokios kalėdinės dovanos be reikalo tuština piniginę  (4)
2016 m. gruodžio 19 d. 00:00
Iki didžiųjų metų švenčių liko visai nedaug ir parduotuvių lentynose jau seniai...
Ispanus gelbsti „žaliasis auksas“: apsaugo nuo vėžio ir atitolina senatvę  (21)
2016 m. gruodžio 17 d. 00:00
Ispanija yra vėliausiai Europoje vakarieniaujanti, todėl mažiausiai mieganti šalis....
Ant stalo per šventes lietuviai drąsiai krauna ir austres, ir zelandišką jautieną  (9)
2016 m. gruodžio 16 d. 00:00
Tai, kad lietuvių širdžiai artimi cepelinai ir jie, turbūt, į nieką kitą nemainytų keistai rožinės spalvos šaltibarščių, dar nereiškia, kad jiems...
Geriausi 2016 m. vynai Lietuvoje  (16)
2016 m. gruodžio 16 d. 00:00
Vynai.com portalo ekspertai pusiau jubiliejinį, penkioliktąjį(!), kartą, išrinko geriausius lentynose pasirodžiusius vynus Lietuvoje 2016 metais (t.y. buvo...
Maisto tyrinėtoja išdavė aukso vertės taisyklę: deja, ji mažai kam patiks  (35)
2016 m. gruodžio 15 d. 12:01
Kol vieni sveikos gyvensenos ir mitybos ekspertai tvirtina, jog valgyti reikia laikantis tam...
6 gardžiausi argentinietiški šventiniai patiekalai  (1)
2016 m. gruodžio 15 d. 00:00
Argentinos kalėdinius patiekalus restorane „Panama Food Garden“ pristatė šefas...
Virtuvės šefo patarimai, ką patiekti prie brendžio  (1)
2016 m. gruodžio 7 d. 00:00
Ruošiatės vakarienei su draugais? Norite paragauti ko nors naujo? Galbūt vietoje baltojo...