Tuo metu detoksikuojamosios arbatos teigiamai veikia tiek savijautą, tiek sveikatą, taigi rekomenduojama reguliariai gerti bent vieną iš šių healthmindbodies.com siūlomų arbatų.

Jokia detoksikuojamoji arbata neapsieina be rekomendacijos gerti žalią arbatą. Ši arbata stebuklingai veikia mūsų organizmą, nes joje gausu antioksidantų, kurie panaudojami kovai su toksinais ir ligomis.

Be to, žalioji arbata naudinga norintiems atsikratyti nepageidaujamų kilogramų, o taip pat ir siekiantiems išvengti širdies ir kraujagyslių ligų, antrojo tipo diabeto, Alzheimerio ir Parkinsono ligų.

Žalioji arbata – populiariausia visame pasaulyje, jos lengva gauti bet kokiame prekybos centre. Be to, jums tikrai daug nekainuos įtraukti šią arbatą į dienos racioną.

Šis įdomus augalas dažniausiai sutinkamas Indijoje ir Pietryčių Azijoje. Nimbamedžių arbata padeda kovojant su daugybe ligų, taigi vos pasijutę prasčiau paruoškite sau nimbamedžių arbatos.

Nimbamedžių arbata teigiamai veikia kepenis, jos sudėtyje yra vitamino C, kuris itin teigiamai veikia organizmą, rašo heathmindbodies.com.

Daugelis arbatų pasižymi detoksikuojamuoju poveikiu. Tokia yra ir raudonųjų dobilų arbata, kurios sudėtyje daug antioksidantų, kurių organizmui reikia kovojant su laisvaisiais radikalais, aptinkamais kasdieniame mūsų vartojamame maiste. Gerdami tokią arbatą sirgsime rečiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)