Dėl sausį patirtų nudegimų mergaitė buvo gydoma Bristolio karališkoje vaikų ligoninėje, rašo „The Daily Mail“.

Nelaimė įvyko tuomet, kai Bella, jos trimetė sesuo Rebecca ir devynmetis brolis Curtis svečiavosi pas savo tėtį. Prisiminusi tą dieną, kai jos jauniausia dukra apsidegino, N. Davey sakė: „Sausio 10-oji yra diena, kurios niekada nepamiršiu“.

„Pabudusi radau 10 praleistų skambučių. Vėliau sužinojau, kad Bella nusidegino ir man reikia skubiai atvykti. Man atvykus Bella buvo apgaubta rankšluosčiu, ja rūpinosi keturi greitosios pagalbos darbuotojai. Iš tiesų net nežinojau, kas vyko, ir nebuvo laiko klausinėti“, – pasakojo moteris.

Ji su mažąja dukrele buvo sraigtasparniu nuskraidintos į Bristolio ligoninės nudegimų skyrių. Ten medikai įvertino nudegimus ir sprendė, ką daryti.

Vėliau buvo išsiaiškinta, kad vaikų tėvo namuose, mergaičių miegamajame, įvyko vandens nuotėkis, todėl tėvas buvo pastatęs radiatorių, kad kambarys išdžiūtų. Radiatorius buvo pastatytas prie lovos kojūgalio, ir tarp jo bei radiatoriaus buvo tarpas. Būtent jame žaisdama ir įstrigo mergaitė.

„Mano buvęs vyras tuo metu buvo virtuvėje, o kambario durys buvo uždarytos. Jis nieko nežinojo, kol neišgirdo klyksmo“, – pasakojo vaikų mama.

Per nelaimę mergaitė patyrė antrojo laipsnio nudegimų. Nudegė 10 proc. jos kūno – nugara, sėdmenys, alkūnės ir kairioji blauzda. Medikams teko nuo jos šlaunies paimti odos lopą ir juo uždengti žaizdas.

Dabar Bella jau beveik pasveiko ir tik turi nešioti tvarsčius ant sėdmenų. „Kartais ji skundžiasi, kad nudegimai skauda. Tačiau šiaip ji laikosi neblogai ir jau grįžo į darželį“, – sakė N. Davey.

Dėkinga mergaitės motina sukūrė specialų puslapį ir renka lėšų ligoninei, kurios medikai padėjo jos dukrelei pasveikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)