Dabar jaunos moters motina Micheline Ducre prabilo, norėdama apsaugoti nuo nelaimės kitų vaikus, rašo yahoo.com.

Parėjęs namo iš vakarėlio Myriam vaikinas susitepė sumuštinį su žemės riešutų sviestu, o paskui prieš miegą pabučiavo Myriam.

Kaip rašė „The Telegraph“, Myriam greitai ėmė dusti. Inhaliatorius nuo astmos nepadėjo, ji liepė vaikinui kviesti pagalbą telefonu 911. Medikai atvyko po devynių minučių, tačiau jau buvo per vėlu – Myriam mirė ligoninėje dėl deguonies stygiaus smegenims.

Micheline pasakojo, kad jos duktė neseniai buvo pasakiusi savo vaikinui, kad jį myli. „Deja, ji nespėjo pasakyti jam, kad yra alergiška žemės riešutų sviestui“, – sakė moteris.

Ji pirmą kartą atvirai prabilo apie dukters mirtį, nes nori įspėti jaunus žmones, kaip svarbu pranešti apie savo alergijas, turėti apie jas informuojančias apyrankes ar kt. Jos duktė neturėjo nei apyrankės, nei švirkštiklio su tirpalu skubioms injekcijoms. O juk alergenų (pvz., žemės riešutų) pėdsakai seilėse gali būti kelias valandas.

„Svarbiausia turint alergijų – informuoti žmones“, – akcentavo dukters netekusi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)