Penki geriausi antidepresantai:

1.Juodasis šokoladas

Puikus antidepresantas – skanus, tiesa, gana kaloringas. Šokolade labai daug teobromino ir feniletilamino, kurie ir yra antidepresantai. Kakavos pupelėse yra ir magnio, kuris stiprina nervų sistemą. Šis skanėstas pataisys nuotaiką. Daugeliui mėgstamas antidepresantas yra būtent šokoladas.

2.Sportas

Ne paslaptis, kad fizinė veikla – puikus antidepresantas. Jūs tik pagalvokite, kaip pataisys nuotaiką sportas, paskanavus šokolado. Na ir nereikės baimintis sustorėti.

3.Kava

Kai kuriems žmonėms geriausias antidepresantas yra kava. Galbūt nuo šio kvapnaus gėrimo ir reikėjo pradėti geriausių antidepresantų sąrašą.

Britų mokslininkai seniai nustatė, kad nuolat geriant kavą beveik nelieka rizikos susirgti depresija.

4.Seksas

O amerikiečių mokslininkai įsitikinę, kad geriausias antidepresantas merginoms – seksas. Šiaip ar taip, seksas pašalina psichologinę įtampą. Jei seniai esate kuo nors arba savimi nepatenkinta, gali būti, kad jums tiesiog trūksta sekso.

5.Bananai

Šiuo saldžiuose vaisiuose yra daug alkaloido harmano, kuris ne tik saugo nuo depresijos, bet ir sukelia euforiją. Gal nuo šiol bananai taps mėgstamiausiu jūsų antidepresantu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)