36 m. Lucy Price, kuri, ruošdamasi atostogoms su dukra, vietoje valgio vartojo tik dietinius gėrimus ir intensyviai sportavo, per mėnesį neteko 9 kg. Sustojus širdžiai, ji susmuko priešais savo vadovą automobilių gamykloje, kurioje dirbo.

Moteris mirė ligoninėje, taip ir neatgavusi sąmonės. Vakar tyrimo metu paaiškėjo, kad šių metų birželio mėn. L. Price svėrė 101 kg., bet, kai birželio mėn. susmuko darbovietėje, ji svėrė vos 92 kg.

Be to, moters buvo žemas kraujo spaudimas, o po dietos kalio lygis buvo nukritęs iki pavojingai žemos ribos. Remiantis skrodimo išvadomis, moteris sirgo širdies uždegimu, kuris kartu su žemu kalio lygiu nulėmė tai, kad moteris prarado sąmonę.

L. Price pamotė Lesley Prince tyrimą atliekantiems pareigūnams sakė, kad moters viršininkas, kuris matė, kaip ji susmuko Burnastone (Derbišyre) esančioje „Toyota” gamykloje, teigė, kad tai įvyko netikėtai.

„Turbūt tarp jų vyko įprastinis darbinis pokalbis, kai Lucy akys pabaltavo ir ji nukrito ant grindų, - pasakojo L. Prince. - Ji niekada nesakė, kad nesveikuoja, ji juokėsi ir pokštavo. Aš buvau darbe ir sulaukiau savo vyro telefono skambučio, kuris pasakė, kad mums reikia paskambinti Lucy į darbą”.

Karinėje stovykloje buvusi 14 m. L. Price duktė taip pat susirgo ir buvo nuvežta į ligoninę, pasakojo L. Price pamotė.

„Kai man pasakė, kad Lucy susmuko, pagalvojau, kad taip nutiko dėl to, kad ji sužinojo, kad jos dukters sveikata taip pat prasta, - teigė L. Prince.- Prieš tai, kai nualpo, panelė Price laikėsi dietos, intensyviai sportavo ir valgį pakeisdavo dietiniais kokteiliais”, - teigė Derbio ir Pietų Derbišyro koronerio pavaduotojas Louise’as Pinderis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)