„Flint + Flint“ tyrimas parodė, kad keturios iš penkių moterų kasdien nesiprausia, o viena iš trijų net tris dienas yra vaikščiojusi be dušo.

Kompanijos vadovė teigė, kad „svarbu kasdien prausti ir drėkinti veidą, norint pristabdyti senėjimo procesus“.

Taigi paklausiau gydytojų apie riziką, nesiprausiant ilgiau nei parą, rašo straipsnio independent.co.uk autorė.

„Nėra svarių įrodymų apie tai, kaip dažnai reikia praustis, – teigė dermatologė Anjali Mahto. – Tiesa, prausti odą svarbu... odos sveikatai ir ligų prevencijai. Muilai ir prausikliai pašalina nešvarumus, mikrobus ir riebalus nuo odos.“

Beje, man sakė, kad karalienė Elžbieta I maudydavosi kartą per mėnesį, „reikėdavo to ar ne“, ir jei kas būtų negerai su jos veidu, apie tai jau seniausiai būtų sukurta trilogija.

Tad veikiausiai tai dar vienas būdas įtikinti moteris pirkti visokį šlamštą, jaustis nesaugiai ir švaistyti laiką odos priežiūros procedūroms, užuot turėjus darbus, gyvenimą ar bendravus su draugėmis.

Laukiu nesulaukiu tyrimo apie tai, ar vyrai turėtų grįžti į darbą susilaukę vaikų, arba ką vyrams derėtų vilkėti po 48-erių, kaip vyrams praustis, jei nori pasirodyti viešumoje. (Beje, vyrai kurie mano, kad nereikia naudoti dezodoranto, jei kasryt prausiasi, dėmesio – jūs klystate.)

Na bet tikriausiai pragaras greičiau užšals nei sulauksime nemandagių niekalų apie vyrus...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)