Šaolinio meistras seminarų dalyviams atskleis medicinines-filosofines koncepcijas, kurios maždaug 7000 metų buvo saugotos kaip „slaptos žinios“ Kinijos Džong Juan regione.

Vaizdo medicina – naujas, Vakaruose populiarėjantis gydymo būdas. Jis remiasi idėja, kad per vaizdinius galima suprasti, kas iš tiesų vyksta žmogaus organizme, bei jų dėka keisti mūsų viduje ir išorėje vykstančius procesus.

Garsiojo Šaolinio vienuolyno apylinkėse atsiradusi ir ilgą laiką tik išrinktųjų naudota Džong Juan Čigong sistema, Vakarams tapo prieinama tik prieš kelis dešimtmečius. Iš esmės tai energijos, fizinės sveikatos, kvėpavimo ir meditacinės praktikos samplaika.

Anot meistrų, ši seniausia žinoma savigydos ir savireguliacijos sistema prailgina visavertį gyvenimą, atskleidžia potencialias žmogaus galimybes, leidžia vystyti intelektą ir didina kūrybines galias.

Pats „Kundavel“ instituto direktorius profesorius Siu Mingtang dalyvauja sėkmingai įgyvendinamuose tarptautiniuose moksliniuose tyrimuose, kurių tikslas – atrasti efektyviausius vėžio, AIDS ir kitų sunkių ligų gydymo būdus, taikant tūkstantmetes kinų medicinos žinias ir moderniausius gydymo metodus.

Dėl Kinijoje vykstančios Olimpiados ir milžiniško turistų srauto profesorius Siu Mingtang kasmetinius tarptautinius seminarus iš Šaolinio apylinkių perkėlė į Europą. Į Vilniuje vyksiančius seminarus atvyks apie kelis šimtus dalyvių iš Vidurio ir Rytų Europos.

Šaolinio meistras seminarus ves Vilniuje, viešbutyje „Panorama“, Sodų g. 14, konferencijų salėje. Daugiau informacijos www.chigong.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją