Taip vadinama nauja SPA procedūra, kurios metu užšaldomos genitalijos. Beje, ji tampa vis labiau madinga, rašo indy100.com.

Mančesteryje esantis SPA siūlo šią hmm… procedūrą. Jos aprašyme teigiama, kad ji pakelia endorfinų lygį kliento organizme ir paskatina jo lytinį potraukį. Procedūros metu profesionalus fizioterapeutas į genitalijas paleidžia -160 laipsnių Celsijaus skysto azoto garus.

Staigus temperatūros sumažėjimas stimuliuoja temperatūros receptorius, dėl ko į genitalijos geriau aprūpinamos krauju bei išsiskiria endorfinai, rašoma „The Sun“.

SPA šiam leidiniui atsakė: „Kol oda toliau jaučia „šaltį“, organizmas siuntinėja signalus smegenims. Smegenims pasakoma, kad jeigu pažeidžiami audiniai, reikia juos atkurti. Būtent tai kartu su staigiu endorfinų lygio pakilimu lemia stangresnę, jaunatviškesnę, grynesnę ir gyvesnę genitalijų odą, padidėjant kolageno gamyba“.

30 minučių procedūra ir „gyvesnės“ genitalijos bus jūsų už 50 svarų (beveik 60 eurų). To bemaž pakanka, kad pradėtum ilgėtis senamadiškojo genitalijų puošimo „Swarovski“ kristalais.

Tik niekas nesakykit apie tai Gwyneth Paltrow.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)