Mergaitė dėl nosies, lūpos ir skruosto sužalojimų paguldyta į Kauno klinikas.

„Pirmiausia mergaitės būklę pamatė priimamojo medikai. Šiuo metu mergaitės būklė stabili. Konstatuotos šuns padarytos kąstinės žaizdos – lūpos, kairės pusės veido srityje, nosies pagrinde. Žaizdos dauginės. Vaikas buvo operuotas ir žaizdos sutvarkytos“, - teigia gydytoja rezidentė Justina Servienė.

Be to, užpulta šuns mergaitė griuvo, trenkėsi į grindinį – nuo smūgio buvo pažeistas vienas dantukas.

Pranešama, kad mergaitės operacija truko apie valandą. Šiuo metu mažoji pacientė perkelta į stacionaro skyrių. Mergaitė noriai bendrauja su medikais, leidžiasi gydoma, supranta, kas jai nutiko. Medikai viliasi, kad psichologinės traumos pacientė išvengs.

Mergaitės pasakojo, kad tiesiog žaidė kieme, kuriame buvo ne vienas šuo, tačiau jie nebuvo agresyvūs. Tuomet į kiemą atbėgo vilkšunis, kuris puolė ir sužalojo vaiką. Policijos pareigūnai netrukus surado šunį, jis buvo sugautas.

Mergaitė iš ligoninės bus išleista pirmadienį.

Policija dėl įvykio pradėjo tyrimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)