Jos teigimu, kiekvienoje moteryje slypi jos idealas.

„Kiekvienoje apkūnioje moteryje yra moteris, kuria ji žino, kad gali būti. Daug kartų pažiūri į veidrodį ir nepažįsti savęs, nes pasiklydai tave padengusiuose kilogramuose“, - sako O. Winfrey, kuri pati daug metų kovojo su nepageidaujamu svoriu.

„Daug kartų mėginau ir nepasisekė, vėl mėginau ir vėl klydau. Tai nebuvo be tikslo. Tik dėl šių patirčių atsidūriau čia, kur esu ir supratau vieną dalyką – jei ne dabar, tai kada?“, - retoriškai klausia įžymybė ir siūlo taip pat mąstančioms moterims suvienyti jėgas ir pamėginti dar kartą, tik šįkart drauge.

Pažiūrėkite reklamą ir Jūs.

Vaizdo įrašas nepaliko abejingų. Internautai neslėpė buvę sujaudinti ir įrašus socialinėse platformose papildė grotažyme #IfNotNowWhen (ang. Jei ne dabar, tai kada).

Garsioji laidų vedėja yra sakiusi, kad pradėti mesti svorį reikia ne nuo dietos, o nuo apsilankymo pas profesionalų trenerį. Ji teigė, jog būtinas psichologinis nusiteikimas, kad atėjo metas atsikratyti antsvorio, taip pat - noras pakeisti gyvenimo būdą ir mitybą.

Ši reklama buvo sukurta Amerikos įmonei „Weight Watchers“, kuri siūlo įv. paslaugas ir produktus svoriu nepatenkintiems žmonėms. Kiek anksčiau DELFI rašė, kad O. Winfrey už 43,2 mln. JAV dolerių (38,12 mln. eurų) įsigijo 10 proc. šios bendrovės akcijų.

Garsi moteris, kurios svoris pastaruosius kelerius metus nebuvo stabilus, patikino nusprendusi investuoti į šią bendrovę, nes jai sudarytas dietos planas buvo sėkmingas. „Weight Watchers“ davė man įrankių pradėti ilgai truksiantį pasikeitimą, kurį aš ir daugelis tų, kurie kovoja su nepageidaujamais kilogramais, taip ilgai laukė“, - patikino O. Winfrey. „Tikiu šia programa, todėl nusprendžiau investuoti į bendrovę ir tapti evoliucijos dalimi“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)