Česnakas suteikia patiekalams išskirtinio skonio, ryškumo, bet dėl vėliau iš burnos ir iš viso kūno porų sklindančios aromato partneris gali dėti į padus.

Na bet, kaip rašo dailymail.co.uk, nuo šiol nebeteks rinktis tarp česnako ir mylimojo ar mylimosios.

Du vaikinai – statybų inžinierius Alessandro Guagni ir teisininkas Lorenzo Bianchi išaugino česnakų rūšį, kurios skonis ne prastesnis už įprastų česnakų, tačiau pavalgius nelieka jokio kvapo.

„Aglione“ pavadintos rūšies česnakų skonis tik vos vos švelnesnis už įprastus česnakus, užtai kvapo visiškai nėra.

A. Guagni teigė: „Tai italų meistriškumo, kuris buvo pamirštas, pavyzdys. Skonis puikus, labai švelnus, tad nutarėme pristatyti česnaką į rinką.“

Augintojai vadina savo išradimą pasibučiavimų česnaku ir tikisi, kad italams patiks jų kiek renovuotas virtuvės brangakmenis. Česnakai naudojami daugelio šalių virtuvėse, be jo neįsivaizduojami daugelis Italijos virtuvės patiekalų.

Na o pasibučiavimų česnako išradėjai nekantrauja įsitikinti, ar virėjai susidomės jų produktu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)