Akušerijos padalinio medikai gimdyvei pareiškė, kad nėštumas dar ankstyvos stadijos, ir išsiuntė ją namo, rašo dailymail.co. uk.

Mažasis Williamas Jonesas į pasaulį pradėjo belstis netrukus po to, kai jo motina Vanessa sugrįžo į iš Blakpulio miesto Viktorijos ligoninės. Moteris nebuvo priimta gimdyti, nors jos vyras Billy net nufilmavo, kaip akušerijos skyriuje jo žmona kenčia sąrėmius ir akivaizdų skausmą.

„Buvo nuostabu ir didelė garbė priimti savo kūdikį. Ne kiekvienam vyrui pasitaiko tokia galimybė. Tačiau faktas tas, kad ligoninė mus nuvylė“, - sakė 41 metų B. Jonesas.

„Williamas turėjo gimti saugioje akušerijos skyriaus aplinkoje, o ne ant vonios grindų, kur tyko akivaizdūs pavojai“, - medikų sprendimu išsiųsti juos namo piktinosi vyras.

„Kai jis išlindo, jo kaklą buvo apsivijusi virkštelė. Turėjau ją atpainioti. Akivaizdu, kad labai bijojau, kad jis nepradės kvėpuoti. Tik kai kūdikis pravirko, galėjau su didžiuliu palengvėjimu atsikvėpti“, - pasakojo jis.

„Nerimauju dėl kitų tėvų, kurie vyksta į šią ligoninę. Ar galite įsivaizduoti, kaip tokią patirtį išgyventų pirmagimio laukiantys tėvai? Tai gali juos sugniuždyti ir užmušti norą turėti daugiau vaikų“.

„Kelias dienas po gimdymo buvome šoko būsenos, nes viskas galėjo pasisukti siaubinga linkme“, - kalbėjo pašiurpęs B. Jonesas.

Balandžio 2 dieną V. Jones nubėgo vandenys. Kai ji pajuto sąrėmius, pora nuvyko į ligoninę.

33 metų V. Jones, dirbanti pardavimų telefonu srityje, jau turi du 8 ir 9 metų sūnus.

„Vanessa suprato, kad ji gimdo. Man irgi tai buvo akivaizdu. Mes jau turėjome gimdymo patirties: Vanessa buvo gimdžiusi jau du kartus, o aš turiu dar keturis vaikus iš ankstesnių ryšių“, - sakė vyras.

„Tačiau jie išisuntė mus namo, tvirtindami, kad kūdikio dar nesimato. Jie liepė mums grįžti namo ir šiek tiek pamiegoti“.

„Mes labai nustebome, bet pasitikėjome profesionalais. Atsižvelgėme į jų patarimą ir grįžę namo atsigulėme šiek tiek nusnūsti“.

„Aš pradėjau snausti, bet Vanessa kentė skausmus, todėl turėjo atsikelti. Ji teigė, kad maždaug valandą praleido vonioje po vandens srove. Tačiau kūdikis veržėsi į pasaulį. Staiga ji man suriko: „Galvutė jau čia“, - pasakojo gimdymą priėmęs tėvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)