Kaip rašo „The Daily Mail“, mergina negalėdavo patikėti, kai draugės jai kartodavo, kad jai jų drabužiai bus per maži. Anksčiau 32 kilogramų atsikračiusi Ch. McGuiness tris kartus per dieną valgydavo patiekalų iš greito maisto restorano „McDonald’s“, o pirmenybę ji teikdavo maistui išsinešti, traškučiams ir šokoladui. Antsvoris pakenkė merginos alkūnėms ir keliams, todėl ji dažnai jausdavosi pavargusi. Prasčiausiais periodais ji jautėsi lyg būtų pagyvenusi moteris, o ne jauna mergina.

Verslo vadybą Edge Hill universitete studijuojanti Ch. McGuiness teigia valgydavusi taip, kaip jai būdavo patogu. „Dirbau „McDonald’s”, todėl suvalgydavau penkių vištienos kepsnelių rinkinį ir sūrainį“, - pasakojo mergina. „Užkandžiais tapdavo po ranka pasitaikantys produktai – traškučiai, šokoladas, kebabai“, - tęsė ji.

Nors iš tiesų Ch. McGuiness visada buvo stambi (jai netgi teko siūdintis mokyklinę uniformą pagal specialų užsakymą), ilgus metus ji nė nutuokė, kokia ji yra iš tikrųjų. Manydama, kad yra lieknesnė, ji prašydavo draugių paskolinti jai drabužių. Kitos merginos taktiškai mėgindavo draugei paaiškinti, kad jai drabužiai nebus tinkami. Kai draugės valgydavo salotų, Ch. McGuiness kimšdavo traškučius. Jos netgi mėgindavo ją sulaikyti nuo įprastinės kokakolos gėrimo, kad tik draugė sulieknėtų.

„Visada maniau, kad esu bjaurusis ančiukas, todėl nedėdavau daug pastangų; buvau įpratusi, kad žmonės žiūri ne į mane, o į kitus“, - išgyvenimais dalijosi mergina. „Kai man suėjo 18 m. kartu su draugėmis išvykau atostogų, štai visų mūsų nuotrauka – aš dėviu baltos spalvos drabužius“, - pasakojo Ch. McGuiness. „Atrodau nepritampanti, nes visos jos lieknos, puikiai įdegusios, o aš stambi ir nudegusi raudonai“, - liūdnai konstatavo ji.

Kai 2015 m. birželio mėn. mirė Ch. McGuiness senelis, ji nusprendė pakeisti gyvenimo būdą, kad prasiblaškytų ir negalvotų apie liūdnus dalykus. „Suvokiau, kad valgydama malšinu jausmus, todėl turiu ką nors daryti, pirmą kartą užlipau ant svarstyklių ir patyriau šoką“, - pasakojo Ch. McGuiness. „Negalėjau patikėti, kad situacija tokia prasta, svėriau labai daug, supratau, kad esu banginis“, - šokiruojančiomis patirtimis dalijosi jauna mergina.

Praėjus savaitei po senelio mirties mergina prisidėjo prie „Slimming World“ organizacijos. Vos per pirmą savaitę jai pavyko atsikratyti per 2,5 kg, o iki mėnesio pabaigos – dar per 2 kg. Sulieknėti nusprendusiai merginai teko iš pagrindų pakeisti mitybą, atsisakyti taip mėgto maisto išsinešti, o pirmenybę teikti šviežioms daržovėms ir vaisiams. Vietoje „McDonald’s” patiekalų dabar ji renkasi kur kas sveikesnius užkandžius.

Dabar mergina jaučiasi patogiai dėvėdama aptempus drabužius, o neseniai pirmą kartą gyvenime netgi nusipirko maudomuką. Žengusiai į nelengvą pasikeitimų kelią merginai ėmė sektis ir meilės fronte. „Dabar jaučiuosi iš tikrųjų pasitikinti savimi, renkuosi figūrą pabrėžiančius drabužius, pirmą kartą gyvenime matau savo rauktikaulį“, - pokyčiais džiaugėsi ji.

„Dabar esu lyg kitas žmogus, anksčiau man trūko energijos išeiti iš namų, o dabar turiu vaikiną, anksčiau man nebūtų pakakę drąsos su juo pradėti santykių“, - džiugiomis permainomis dalijosi ji. „Smagu, kad pirmas dalykas, kurį jis įsimylėjo, buvo mano akys, - mano dydis jam nerūpėjo“, - sakė mergina. „Visada maniau, kad esu baisi ir stora, bet dabar žinau, kad tokia nesu“, - džiaugėsi Ch. McGuiness.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)