Komunikabili moteris jau daugiau nei dešimtmetį turėjo save riboti – dėl labai prastos dantų būklės šypseną vis dažniau keitė sučiauptos lūpos. Laiminga 3 vaikų mama sako daugiau to niekada nedarysiainti.

Pasitikėjimas savimi dabar trykšta per kraštus. Iš prigimties esu pleputė, tai dabar parduotuvėje ar kitur tiesiog nebeužsičiaupsiu!“, - juokiasi optimizmu spinduliuojanti pašnekovė.

Sonata – viena iš septynių laimingujų, kuriems pasisekė DELFI organizuojame konkurse „Dovanojame šypsenas“. Konkurso partneris MALO CLINIC | DPC 35-erių moteriai nemokamai suteikė visas būtinas odontologijos paslaugas.

„Sonatai buvo atlikta abiejų žandikaulių atkūrimo operacija. Pašalinus vos keletą dar likusių, bet jau sugedusių dantų, į viršutinį ir apatinį žandikaulius buvo įsriegta po keturis implantus, o ant jų uždėti dantų protezai, kurie tiek savo išvaizda, tiek kramtymo funkcija nuo šiol atstos tikrus dantis“, - sakė operaciją atlikęs MALO CLINIC | DPC vadovas, implantuojantis gydytojas Simonas Bankauskas.

Operacija praėjo labai sklandžiai ir greitai, chirurginė intervencija buvo minimali, po kurios pacientė jautėsi labai gerai. Operacijos metu buvo taikoma sedacija ir vietinis nuskausminimas, todėl pacientė procedūros metu nejautė jokio skausmo ir baimės.

„Sonatos burnoje buvo likę vos keli nuosavi dantys ir keletas sugedusių dantų šaknų. Esame labai patenkinti rezultatu. Užteko pamatyti spindinčias moters akis, kai ji atėjo apžiūrai praėjus dviem savaitėms po operacijos. Su savimi ji atsinešė tokias didžiules emocijas ir tokią pakilią nuotaiką, kuria ji užkrėtė visus aplink ją buvusius žmones. Labai smagu matyti, kai vienas pasikeitimas veikia kaip grandininė reakcija ir tampa impulsu kitiems geriems pokyčiams žmogaus gyvenime“, - teigė S. Bankauskas.

MALO CLINIC | DPC specializuojasi implantavimo ir dantų protezavimo srityse, todėl tokių pacientų kaip Sonata klinikoje sulaukiama kasdien.

„Visų žmonių gyvenime pasitaiko dantų problemų, tik vieniems jos mažesnės, kitiems didesnės. Tam, kad dantys kuo ilgiau išliktų sveiki, reikia juos nuolat labai rūpestingai prižiūrėti: valyti, naudoti dantų siūlą, reguliariai tikrintis pas odontologą, taip pat kas pusę metų rekomenduojama atlikti profesionalią burnos higieną“, - reziumavo specialistas.

Rezultatą emocionaliame vaizdo įraše įvertinkite patys:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)