Vis tik nuo šiol šie keistoki stiliaus akcentai atrodys kur kas mažiau keisti, nes atėjo laikas susipažinti su naujuoju prekių ženklu „RompHim“, galimai visiems laikams pakeisiančiu vyriškos mados pasaulį, rašo „Elle“.

Ne, šis kombinezonas nėra skirtas vaikams, kaip buvo įprasta iki šiol, jis skirtas vyrams. Tiesą pasakius, visi be išimčių raginami drąsiai matuotis šį drabužį nė nesusimąstydami apie galimus lyčių skirtumus. Vis tik moterims, tikėtina, kils natūralus klausimas, susijęs su šio drabužio dėvėjimu ir tualeto reikalais. Nieko keisto, kad iš pirmo žvilgsnio šie du dalykai gali pasirodyti visiškai nesuderinami.

Remiantis „Kickstarter“ svetainėje pateikiama informacija, ši garderobo naujovė itin domina šiuolaikinių vyriškos mados tendencijų pasaulio gerbėjus. Kiekvienas vyras gali rinktis jam patinkančius raštus, atspalvius ir užrašus.

Telieka šią vyriškos mados naujovę įvertinti patiems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)