Nusprendėme išskirti pagrindinius 5 žingsnius, kaip greitai ir lengvai išlyginti marškinius, kurių raukšles kartais atrodo yra beveik neįmanoma panaikinti net ir karščiausiu lygintuvu.

Mitas, kad nereikia žinoti, kaip tinkamai išsilyginti drabužius. Tam, kad ilgai nevargtumėte prie lyginimo lentos, dalinamės vos 5 žingsniais, kaip tą padaryti greitai ir nepriekaištingai.

1. Apžiūrėkite

Norimus lyginti marškinius išpurtykite ir padėjus ant lyginimo lentos ar kito kieto paviršiaus, o jo raukšles ištiesinkite perbraukdami delnu. Geriausia pradėti lyginti nuo smulkiausių detalių ir pereiti prie likusios rbo dalies.

2. Apipurkškite

Nepriekaištingai išlyginti susiglamžiusius marškinius padės gerai įkaitintas lygintuvas. Apipurkškite marškinių paviršių karštais garais. Tokiu būdu persauso drabužio raukšlės išsilygins geriausiai.

3. Apsukite marškinius

Vyriškams marškiniams lyginti, reikalinga žinoti tam tikras nerašytas taisykles. Viena tokių - apykaklės svarba. Būtent nuo jos ir reikėtų pradėti lyginti marškinius. Tačiau pirmiausiai ją turime apversti taip, kad išvirkščioji pusė atsidurtų viršuje. Išlyginus ją, galima pereiti prie užsegimo linijos, rankogalių.

4. Lyginkite

Kad marškiniai gražiai gultų ant jūsų kūno, lyginant svarbu nepamiršti, kad ištiesinus apykaklę, ją pravartu dar kartą šlyginti pusiau sulenktą.

5. Užbaikite

Apvertus marškinius iš gerosios pusės, lyginkite juos sukamaisiais judesiais nuo kraštų į vidų, kad neatsirastų raukšlelių. Jeigu jau išlyginote minėtą segimo liniją, rankogalius, rankoves, pabaikite nugaros ir krūtinės sritis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)