Pateikiame 5 nesudėtingus ir didelių išlaidų nereikalaujančius būdus, kaip lengvai atnaujinti darbo kambarį:

1. Suteikite spalvingumo

Tavo mėgstamiausios ir akį traukiančios spalvos pastarajai namų erdvei gali suteikti unikalumo. Jeigu nesiryžtate ryškesne spalva dažyti kambario sienų, rinkitės kelis nedidelius vienos ar kelių spalvų akcentus.

2. Pagyvinkite aksesuarais

Norint suteikti daugiau individualumo, nebūtina imtis didelių permainų. Netgi viena nedidelė stalinė lempa gali pagyvinti visą kambarį. Žinoma, nereikia pamiršti, kad darbui skirtas kambarys turi išlikti patogus ir funkcionalus. Tam gali pagelbėti įvairūs nuotraukų rėmeliai, meno kūriniai ar kiti įpatingi daiktai.

3. Žaiskite su perspektyva

Dažniausiai darbui skirti kambariai nebūna erdvūs ir dideli. Todėl yra svarbu optiškai padidinti kambarį. Erdvei praplėsti rinkitės stiklinį permatomą stalą. Prie jo galite derinti baltos odos kėdę, nes baltas koloritas turi savybę ne tik praplatinti erdvę, bet ir suteikti šviesumo. Taip pat tokią kėdę siūloma derinti prie tamsaus medinio stalo, taip interjerui suteikiant kontrastingumo.

4. Organizuokite erdvę stilingai

Kadangi „namų ofisas“ yra funkcionalus kambarys, jo aplinka ir interjero išdėstymas turi būti organizuotas. Laimei tam padėti gali įvairūs daiktų laikymui skirtos lentynėlės ar dėžutės. Taipogi interjero dizaineriai siūlo rinktis įdomesnio dizaino daiktus: metalizuoto atspalvio užrašų knygutes ir rašiklius, ryškių spalvų dėžes ar pieštukines.

5. „Imituok“ ofiso erdvę

Namuose neturite darbo kambario? Nebėda! Jūs vistiek galite susikurti darbui skirtą erdvę netgi jei jai galite skirti nedidelę vietą. Atraskite vietos darbo stalui. Tai gali būti ir jūsų miegamasis ar netgi svetainė. Šalia jo įtaisykite nedideles lentynas daiktams ir viskas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją