Kai buvau jaunesnė, tikrai mėgau išskirtinę aprangą, traukiančią akį. Tačiau stiliui įtaką daro ir veikla, darbas. Man labai artimas laisvalaikio siluetas – patogūs drabužiai, sportiniai batai, bet dirbdama oficialų darbą jaučiuosi įpareigota pasitempti, išsitraukti kostiumėlį ir aukštakulnius.

Galbūt kitoms merginoms, kurios turi tobulas figūras, viską derinti yra lengva, tačiau mano figūra visą laiką buvo sudėtinga, tikrai nėra taip, kad nuėjus į drabužių parduotuvę man viskas tinka, gražiai nugula. Reikia nemažai pasistengti norint surasti tinkamą drabužį.

Kai yra proga pasipuošti, visada vilkiu suknelę arba sijoną. Juos labai mėgstu, jie sukuria gerą nuotaiką. Man patinka rožinė spalva, jos tonai, pasteliniai atspalviai. Nesu ryškios paletės mėgėja, pastebėjau, kad, pavyzdžiui, raudonos spalvos drabužių net neturiu – geriau žemės tonai, juodos ir baltos deriniai.
Ryškių spalvų nemėgstančiai A.Sinkevičienei sublizgėti leidžia ir ramesnė, pastelinių spalvų paletė bei blizgūs aksesuarai

Kartais pavydžiu tiems, kurie nueina į dėvėtų drabužių parduotuves ir sugeba sukurti labai stilingus derinius. Man trūksta tam drąsos, renkuosi paprastesnius variantus, nors tokiose parduotuvėse tikrai apsilankau“, – atviravo jauna moteris.

„Ilgai kiekvieną rytą prie veidrodžio tikrai nestoviu, – pabrėžė A.Sinkevičienė. – Šiek tiek seku madą ir leidžiu sau įsigyti madingų daiktų, tačiau per daug to nesivaikau. Vasaros pradžioje nusipirkau ryškų žalią lietpaltį, jis labai pravertė, nes nemėgstu skėčių. Juk net ir nesidomint mada galima lengvai pastebėti tendencijas, populiarius daiktus, kuriuos renkasi kiti žmonės.“

Stilingo gyvenimo akcentai

PAPUOŠALAI. Visi turimi yra stambesni, blizgūs – mėgstu puoštis vienu, tačiau pastebimu. Papuošalų nenešioju kasdien. Taip jau buvome su seserimi auklėjamos – namuose tinka kasdieniai drabužiai, o papuošalai ir aksesuarai skirti progoms. Jų turiu nemažai, juokauju, kad galėčiau nuomoti.
Aistei patinka stambūs, ryškūs, blizgūs aksesuarai
RANKINĖ. Su jomis yra problema (juokiasi). Rankines irgi mėgstu derinti prie aprangos. Nėra taip, kad turėčiau vieną prie visko. Turiu nemažai įvairių rankinių, joms jaučiu silpnybę.
Rankinių moteris turi daug, jas derina prie bendro įvaizdžio
SPORTAS. Sesuo dirba su sporto prekėmis, sporto apranga – tai yra viena iš mano stiliaus dalių. Bėgioju, žaidžiu tenisą, su drauge norime baigti nardymo kursus, esu išbandžiusi Alpių kelius su karabinais, slidinėju. Mėgstu aktyvų poilsį. Manau, apranga turi tikti sportui, juk avint bėgimo batelius tenisą žaisti sunku. Drabužiai privalo būti patogūs.
 A. Sinkevičienei daug mielesnė laisvalaikio apranga ir avalynė

HARMONIJA. Kiekvieno žmogaus stilius yra visuma, ne vien drabužiai. Dažnai girdžiu sakant, jei daug uždirbi, gali sau leisti stilingai atrodyti. Nesutinku. Žmogaus stilių sudaro ir šypsena, tvarkingi plaukai, įdomi šukuosena, ir pasitikėjimas savimi. Asmenybė turi skleisti stiliaus suvokimą ir jausmą.