„Tai bus netradicinis renginys, kuriame susijungs geriausi prekiniai ženklai ir ekstravagantiška „Beissoul & Einius“ muzika. Mugės lankytojai ne tik pasikraus teigiamos energijos artėjančioms metų šventėms, bet ir atras nuostabių kalėdinių dovanų savo artimiesiems“, - renginį pristatė mados mugės organizatorė ir UAB „Inzi group“ projektų vadovė Meda Kišonė.

Organizatorė teigia, kad Kaune vyksiantis „Fashion bazaar“ renginys bus nors ir nedidelis, tačiau nepaprastai šiltas, jaukus ir kokybiškas.

„Mugės dalyviai buvo kruopščiai atrinkti, atsižvelgiant į jų siūlomą asortimentą, prekių kokybę ir renginio koncepciją. Iš 200 panorusių dalyvauti buvo atrinkta tik 50. Tad mugėje bus galima išvysti tik tuos dalyvius, kurie gali pasiūlyti originalias dovanas ir mielas smulkmenas, tiksiančias žmonėms, kurie mugėje apsilankys ieškodami kalėdinių dovanų artimiesiems. Žinoma siekdami patenkinti kiekvieno lankytojo skonį užtikrinome ir prekių asortimento įvairovę, todėl bus galima rasti ne tik originalių rūbų, papuošalų ar aksesuarų, bet prekių vaikams, namų interjero detalių. Labai džiaugiamės, kad mugės metu bus galima įsigyti ir išskirtinius, lietuviškus Aisčio Mickevičiaus kuriamus kvepalus „FUMparFUM“ bei visada elegantiškus Sandros Šernės prekės ženklo „Female“ drabužius“, – kalbėjo M. Kišonė.

Renginyje dalyvaus visiems gerai pažįstami, stilių bei kokybę simbolizuojantys prekiniai ženklai iš visos Lietuvos: „Salanida“, „Native LT“, „Kotè“, „nOEMA PAPER HOUSE“, Vilma Statkuvienė, „Zefyras“, Dovilė Dagė jewelry & accessories, „Myliu Nidą,“ Diana Paukštytė, „SMELLS LIKE SPELLS,“ Simona Brazdžionytė, „Ducktail Raincoats“, „DUE Fashion“, „d96p“ su Gabriele Januškevičiūte, „Trepsiukas“, Mackis ir kt.

Kaip rašoma pranešime, likus savaitei iki švenčių „Fashion bazaar“ mugėje bus galima be vargo pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis brangiausiems žmonėms ir čia pat atnaujinti garderobą. Gerą nuotaiką užtikrins DJ, o išalkę ir ištroškę galės skaniai pavalgyti, pasimėgauti saldžia kava ar gaivinančiais kokteiliais.

Nemokama „Fashion bazaar“ kalėdinė mados mugė vyks gruodžio 16-17 d., nuo 12 iki 20 valandos Kauno lofte „Gargaras“. Gruodžio 17 d. 22 val. pasirodys stilingos muzikos atlikėjai „Beissoul & Einius“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)