Jeigu nesate iš tų, kurie savo šventinį įvaizdį skrupulingai planuoja iš anksto, o verčiau pasikliaujate paskutinės minutės sumanymais, yra du keliai, padėsiantys jums lengviau apsispręsti, ką rengtis Naujųjų naktį.

Pirmasis būdas

Jau tapo įprasta kiekvienų metų pabaigoje matyti patarimus iš astrologų, kurie pataria, kaip turėtumei sutikti Naujuosius metus ir ką rengtis pagal ateinančius naujus.

Tad jeigu kreipsime dėmesį į šias pranašystes, astrologai pataria atkreipti dėmesį, kad 2017 m. bus raudonojo ugninio gaidžio, todėl ir jūsų aprangoje turėtų dominuoti ryški raudona spalva.

Žėrinčios ir padabintos blizgučiais raudonos suknelės, pasak jų, yra geriausias pasirinkimas.

Tačiau, jeigu jums raudona spalva nepatinka ar manote, kad ji netinka, yra antras pasirinkimas.

„Mango“, gamintojų nuotr.
„Zara“, gamintojų nuotr.


Antrasis būdas

Laisvesnis pasirinkimas, leidžiantis pasiduoti tos akimirkos nuotaikai ir improvizacijai. Žinoma, blizgančios ir žvyneliais nusėtos suknelės šiuo laikotarpiu tampa itin aktualios, tačiau nereikėtų apsistoti tik ties jomis.

„Zara“, gamintojų nuotr.



„Zara“, gamintojų nuotr.

Blizgėti ir žėrėti galima įvairiai arba subtiliau. Nepamirškime visdar madingo metalo efekto. Tokia suknelė bus ir puošni ir madinga, o ja galėsite pasipuošti dar nevieną kartą.

Dar viena tendencija - aukso ir sidabro derinys. Jis madingas ne tik kalbant apie juvelyriką, bet ir drabužius. Tad kodėl gi nepasipuošus naujausios mados modeliu? Prie tokios suknelės nereikės papildomų puošmenų ar itin ryškaus makiažo.



„Mango“, gamintojų nuotr.

Aksomas taipogi būtų geras pasirinkimas, jei norite prabangios aprangos. Spalvos? Elegantiškumo suteiks karališka mėlyna, juoda ar sodri žalia.

Visgi svarbiausias šventinės aprangos atributas - gera nuotaika ir šypsena, kuri papuoš net ir paprasčiausią jūsų aprangą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)