Artėjančių švenčių proga mamos su dukra kuriamas prekinis ženklas pristato naujausią suknelių kolekciją. Kūrėjos tikina – sau patinkantį drabužį ras ir itin mados tendencijų besivaikančios lietuvaitės.

„Suknelės kūrėme atsižvelgdamos į tai, kas dabar madinga. Kadangi studijuoju mados rinkodamą viename Londono universitetų, pasaulinės mados visada yra šalia manęs. Paskaitose, madų pristatymuose ar Londono gatvėse sukauptą patirtį nusprendžiau pritaikyti šventinėje A.P. suknelių kolekcijoje“, – pasakoja prekinio ženklo vadovė Aida Povilaitytė.

Kaip teigiama pranešime, šventines A.P. sukneles puošia aukso spalvos siuvinėtos ir žėrinčios aplikacijos, kurios leis jaustis ne tik madingai, bet ir stilingai. Kūrėjos nepamiršo apie šaltas lietuviškas žiemas, tad kai kurie suknelių modeliai yra papuošti tikru triušio kailiuku. Kailis žiemos sezonu suteikia įvaizdžiui prabangos ir elegancijos.

A.P. suknelių fotosesija vyko viename Kauno naktinių klubų. Kūrėjos šią erdvę pasirinko ne veltui – norėjo paslapties ir blizgesio kupinos atmosferos. Nuotraukas pagyvina tikros palmės, kurios šiuo metu interjere išgyvena savo aukso amžių. „Aplinka atspinti artėjančių švenčių nuotaiką. Šiais metais visi siūlo namus dekoruoti žėrinčiais dekoro elementais. Tad ir drabužiuose turi tai atsispindėti“, – sako A. Povilaitytė.

Kaip ir praėjusiose kolekcijoje, šioje taip pat išlaikytas universalumas. Nors suknelės ir puoštos žėrinčiomis detalėmis, tačiau prie ilgaaulių batų grubiu padu, puikiai tiks kasdienai į darbą. Mėgstamos spalvos suknelę ras kiekviena – A.P. šventinėje kolekcijoje karaliauja tiek sniego baltumas, pilki antspalviai, smaragdinė, raudona, įvairūs raštai. Nepamirštas ir aksomas, kuris šiame sezone yra privalomas kiekvienos mados mylėtojos spintoje. Suknelėse dominuoja raukiniai, rankas atidengiančios ir puošnumo suteikiančios rankovės. Visų spalvų karalienė – juoda, kuri nenuvilia jokia proga. Suknelių galima įsigyti www.apline.lt arba butikuose visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)